Mamici si viitoare mamici de gemeni & tripleti 23

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Eheee, ati vazut ce frumos e ilustrat www.supereva.ro/info.asp?id=1451" target="_blank"> acest articol? Recunoasteti personajul?.

Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Cugetari gemene,
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aib_alina spune:

Dragele mele, va multumesc din suflet ca v-ati gandit la noi!
Am implinit si noi.... 3 ani! Oau! ce mari mi se pareau, acum 3 ani, copii de 3 ani!!!....
Noi suntem bine, am petrecut frumos, si la gradi si acasa; sper sa reusesc -Laura stiu ca ma bombani!!!!! - sa pun ceva poze !!!
acum stam acasa - pe perioada iernii- si din primavara ne intoarcem iar la gradinita; inca ne chinuim sa scapam de pampersi noaptea... in schimb am inceput sa ne jucam din ce in mai frumos si mai mult impreuna.

V-am vazut pozele din vacanta; toate sunt minunate.

Va pup pe toate mamicile, pe toate "burticile" si pe toti puiutii

Va doresc - pana ne-om mai "auzi" ...- multe, multe bucurii alaturi de puiutii vostri, la "burticute" maaaareee , mare grija sa aiba de ele, sa tina puiutii cat mai mult la in "culcus", si mamicilor muuulta rabdare si putere
Si puiutii bolnaviori sa se faca cat mai repede bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Hei, dragelor, bun gasit!

N-am mai scris de ceva vreme, am avut ceva activitate, hai sa va povestesc:

Joi seara mi-au venit rude de departe in vizita. Le-am intampinat in pat si asa a fost pana duminica... m-am simtit ciudat sa nu fac mai nimic, dar bebeii mei merita tot si chiar mai mult! Dalina, ti-am ascultat sfatul!!

Tot joi am trecut in saptamana 31!!!!!!!!!!!!!!

Vineri seara am mers la ecograf, m-am reintalnit cu marile mele comori!!! Am fost si sunt de atunci tare fericita, bebeii mei au 2kg fiecare (cu o diferenta de 50 de g), s-a mirat si doctorul de cat de mari sunt si, de mine, de cat de mica sunt... e totul ok cu ei, colul tot inchis, de 2.5 cm si cel putin 2-3 saptamani de acum inainte doctorul spune ca n-am de ce sa-mi fac griji, daca respect programul de pana acum, evident!!

Asadar, sunt foarte fericita, chiar daca noptile sunt f lungi, cu mancarimi de burtica si arsuri de stomac , chiar daca mainile sunt tot mai umflate si nu dau inapoi, chiar daca mi-e greu sunt fericita pentru puiutii mei!!!

Luni m-am refacut dupa vizita rudelor, ma simteam putin epuizata chiar daca fizic n-am facut mai nimic... am dormit mai toata ziua

Dalina, ma bucur mult ca Anita si Miriam sunt ok, m-am gandit la voi!

Andutza, imi pare rau de situatie, dar fii sigura ca soacra ta te vegheaza de undeva si va fi cu tine luni la ecograf. Asteptam si noi sa ne spui ce sunt bebeii!!!!

Laura, ma bucur de bucuria ta, ca-ti vin puiutii acasa! Cat despre gradi, sigur o sa fie bine, se vor acomoda si ei si tu...

V-am pupat, ne "revedem" curand!

Luminita
cu si 31+
DPN: 30.10.2008

http://tusibebe.wordpress.com
http://luminitamalanca.wordpress.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

ANUNT UMANITAR

s-a deschis BAZAR PENTRU SONIA ,unde puteti gasi atat lucrusoare noi cat si folosite la un pret foarte mic!

Prin participarea la aceasta licitatie, ii dam unei fetite minunate sansa la o viata aproape normala!

Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007

POZE 1 AN

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

Eheee, ati vazut ce frumos e ilustrat www.supereva.ro/info.asp?id=1451" target="_blank"> acest articol? Recunoasteti personajul?.

Cugetari gemene,
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Poveste cu shtrumphi

DA DA DA
dar de citit articolul nu am timp...
sper sa am timp mai pe dupa amiaza sa mai intru pe aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Si daca tot am descoperit-o pe eliana in postura de 'fotomodel', ati vazut ce poze frumoase a pus la concursul Danonino? www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cu%20inghetata%20din%20Danonino&page=1" target="_blank"> Ia uitati aici

luminitza 31!!!!!!!!!!!Bravo!

Cugetari gemene,
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paulat spune:

Buna dragelor.
Urez bun venit noilor gravidute.
Celor care au fost in concediu le urez bine au revenit; noi nu am avut parte de un concediu, nu ne-am incumetat. Noi suntem bine, 10luni jumat. 10kg Stef si 9 Robi.
Am o rugaminte : am o prietena insarcinata cu gemeni disperata ca nu are carucior; nu isi permite unul nou, si as vrea sa o ajut; aveti idee de unde sa-i fac rost de unul mai ieftin? si folosit se poate. Va multumesc.

Mami de 18.10.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

buna fetelor..ma alatur si eu voua...sunt o mamica de baietel de 1,9 luni...si posesoare a unei burtici cu gemeni in 11 saptamanima rog la Dumnezeu sa-mi dea putere si sarcina usoara:)
m-ar ajuta sa vb cu alte mamici cum se descurca cu gemenii lor

bogdana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_Filip spune:

buna fetelor...
a mai trecut o saptamana de cand nu v-am mai scris shi uite ca suntem bine...
ieri am implinit 36 se saptamani shi acum a inceput numaratoarea inversa pana la saptamana 37...:)
luni o sa mergem iarasi la monitorizare shi sunt tare nerabdatoare sa vad ce mai zice doctorita...
astept cu nerabdare sa treaca zilele...astept sa vina puiutzii nostri...shi sper ca totul sa fie bine...

DPN 25.09.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 3in1 spune:

Buna dimineata,

Am disparut pt cateva zile pet ca am fost in spital. Baietelul meu a fost spitalizat pt ca a fost suspectat de pneumonie.
Sa va povestesc patania noastra.
Nu stiu daca numai la noi (sau tot sistemul roman de sanatate) este INFECT, dar ma dezguzta tot mai mult ceea ce vad.
Dar sa incep cu inceputul. Vineri am fost internati in spital cu suspiciune de pneumonie. O doctorita ne-a luat in evidenta, l-a consutat de baiat, diagnosticul fiind racela (ea nu a auzit nimic pe plamani). Deoarece baiatul a respirat mai greu, ne-a zis sa ramanem in spital.
Intre timp i-au administrat antibiotic ... si atat. Pana luni dimineta nu am vazut nici un doctor. Nimeni nu s-a uitat la copilul meu timp de 3 zile, cu toate ca era suspect de pneumonie. Eu i-am luat temperatura, i-am administrat Nurofenul, l-am cantarit(bineinteles cu cantarul adus de acasa)etc. Asistentele veneu, ii dadeau injectia si atat.
Luni ne-au trimis la radiografie cu o asistenta de la pediatrie. "Doamna" asistenta era foarte suparata ca trebuia sa umble cu noi si m-a certat ca nu l-am imbracat pe copil suficient de repede, ca nu l-am tinut bine pe aparatul de radiografie (a se intelege ca nu i-am rupt picioarele copilului)si pana la urma cand nu am mai putut suporta jignirele "doamnei" asistente mi-a zis ca sunt o mama incapabila sa aiba grija de copii. In decurs de 5 zile cat am stat in spital trebuia sa ma milogesc pentru orice chiar si pentru solutie de desfundat nasul (pana la urma mi-a adus sotul) sa nu mai vorbim de consult, ca doamnele doctor nu pot fi deranjate din somn.
Pana la urma diagnosticul a fost ca baietelul a avut un inceput de pneumonie si i-au schimbat antibioticul. In sfarsit ieri ne-au dat drumul acasa.
In mare parte asta ar fi povestea noastra.
Sunt asa de revoltata de comportamentul angajatilor din spital, ca vreau sa depun plangere, dar nu stiu unde. Daca cineva a mai patit la fel astept sugestiile.

Fug, ca ma cheama piticii.

O zi buna va doresc.

http://picasaweb.google.ro/treiinunu/AbiTami

Mergi la inceput