Aspirante optimiste > 20 (340)
Raspunsuri - Pagina 2
lalala13 spune:
pai si ce ne facem? ceva teste? tu cam in ce stadiu esti? vreun test? vreun simptom?eu vineri ma duc la doctor!
ruxadrab ,pai intrebam si noi de ce ar trebui sa fim sigure!
--------------------------
teste
....teste
....si iar teste!

gessy spune:
lala pana acum 1 luna nu ma preocupa perioada de ovulatie, dar dupa ultimul control la ginecologie am discutat cu doctorita mea si mi-a facut un calcul. asa ca am facut testele si am prestat in perioada indicata de ea. si asa cum spuneam testele ierau negative, adica a doua liniuta era putin vizibila, dar noi
in continuare si sincer dupa .... nu ma duceam la baie si stateam asa pana a doua zi de dimineata. a fost putin naspa dar cu servetele si chilotei rezolvi problema.
Ah, si mi-am adus aminte ca dupa postul Sf. Marii am prestat dar nu am mai procedat ca mai sus pentru ca am zis ca nu are sens sa ma chinui.
acum nu stiu ce sa spun daca am ramas sau nu, cert este ca se intampla ceva ciudat, adica mananc ceva si dupa ce iau putin parca mi se cam face greata si ma inteapa si in drepta pe unde ar fi ficatul.
si aseara m-am dus acasa cu o foame si o pofta sa mananc friptura de vitel cu orez si dupa ce am luat de 3 ori parca nu ,mai imi venea sa mananc.
acum mananc o salta cu rosie, castravete, brocoli branza si putin cascaval si parca am aceeasi senzatie.
ma scuzati ca am intrat in detalii dar daca stiti amanunte intelegeti mai bine situatia.
multumesc pentru ca m-ati "ascultat".
gessy spune:
ingeras, te rog sa ma ajuti si pe mine sa fac un nou capitol la nasterea unei stele - nasterea sub apa.
multumesc foarte mult
alla78 spune:
asteptarea asta ma omoara, astept sa vad daca imi vine sau nu, la inceputul lui septembrie, dar vreau sa zic ca parca dimineata imi vine sa vomit, am asa o greata....ori pt. ca ma gandesc la asta si ma apuca, ori nu stiu..... nu imi fac test ca zic eu ca e prea repede ...mai stau sa vad daca vin "musafirii nepoftiti" 
Imi doresc un 
....hai ca puteti

ruxandrab spune:
gessy poti sa iti faci singura un subiect nou cand intrii la "Nasterea unei stele", unde sunt afistate topicurile,ai jos link de Subiect nou.
ingeras2007 este un id comun pentru "Aspirante optimiste", pentru ca mai multe fete sa poata deschide capitole noi.
Hai cu

steff spune:
Buna fetelor!
Am venit la prezenta, sunt cu
dupa mine pt ca dorm in picioare
Ceva vesti cu 2 liniute astazi?
Sper ca acest capitol sa fie cu vesti bune si cat mai multe

moni_k spune:
Fetele haideti la masaaaaa....
Sunt la servici si nu pot sa dau decat o pizza cu pui, dar poate mai vine si altcineva cu ceva bun.... asa ca enjoy
.
Moni
http://tt.lilypie.com/VoyPp3.png
ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gessy ingeras, te rog sa ma ajuti si pe mine sa fac un nou capitol la nasterea unei stele - nasterea sub apa. multumesc foarte mult |
exista deja un capitol pe tema asta
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca