Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (180)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Yaia, colega s-a intors deja, dar eu cam trag chiulul de la birou.

Ca sa vedeti ce zapacita sunt, azi am mers la cofetarie sa dau comanda de tort si am parcat langa un gardulet, pe care l-am si sarit ca sa nu mai fie nevoie sa ocolesc. Totul bine si frumos pana cand m-am intors la masina si mi-am agatat fusta nou nouta si frumoasa foc in gardul cu pricina si am reusit sa o fac franjuri.

Pana una alta sa trecem la urari

Multi ani fericiti Greyeras!

Daniela sa fii sanatoasa si fericita!

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Si cel mai mare pupic din lume de la mine pentru Degetica cea scumpa care azi implineste un an!

Ana Elena sa fii sanatoasa, voioasa si norocoasa, sa ai numai bucurii si sa aduci numai bucurii parintilor!

Bernix si Bobo, sa va traiasca Degetica si sa va bucurati de ea!

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Adaptare usoara la gradinita...pentru amandoi!
Auzi, cum mai e in tara, daca e bolnav copilul (Doamne fereste), iti da concediu medical sa stai cu el acasa? Sau macar la firma la tine sunt intelegatori sa te lase acasa?

Multumim. Da, pot sa imi iau medical pt ingrijirea copilului bolnav, dar mi-au zis si de la firma ca mai pot lipsi in caz ca se imbolnaveste Stefan. Deci ambele variante . Totusi, sper sa nu fie nevoie.

Jurnal de calatorii

Mergi la inceput

In seara asta o sa fiu baby-sitter pentru o fetita de un an juma. Parintii ei, prieteni de-ai nostri si-au luat bilete la meci si m-au rugat sa o tin la noi. Partea interesanta este ca D e in delegatie la Turnu Severin si nu ajunge pana la meci , deci o sa fiu singura cu amandoi. LOL, sa vezi razboi diseara!

Jurnal de calatorii

Mergi la inceput

Zilele astea am mesterit niste poze cu Stefan, un fel de review al primului an: prima zi acasa, prima plimbare, primul somn in carucior, primul Craciun, etc. Daca doriti sa il vedeti, il gasiti aici.

Jurnal de calatorii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Multam fetelor de urari! Sa de-a Dumnezeu sa fie totul la fel de frumos ca pana acum si sa ne ajute sa mai facem o minune din asta mica.

Am vazut-o pe Maria ce mumos vorbeste ea acolo, Adelina imi arata cu degetul la ea.

Sim foarte frumos mesterit albumul, un remember extraordinar.

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melaniatud spune:

Luy am ras cu lacrimi...ai filmat-o pentru a surprinde balonasele sau cum spune mama?
Sim emotionant albumul lui Stefan si cand te gandesti ca in spatele unopr astfel de poze minunate dintr-un an de viata se ascund si nopti nedormite, nelinisti, framantari, emotii....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

La multi ani Ana Elena! Sa cresti mare,sanatoasa si sa ai o viata fericita!

La multi ani Daniela 76!

Greyeras la mai multi ani fericiti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Vazut poze cu copilasi,care de care mai frumosi,nu mai nominalizez,sa nu uit pe careva
Vad ca a inceput febra pregatirilor pentru mot,la noi nici nu prea stie lumea de obiceiul asta,vad ca nasa fetei n-a zis nimic cand ne-am intalnit...sunt cam dezamagita de ei(nasi)

Yaia multa sanatate lui Tudor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Bernix sa-ti traiasca Degetica si la cati mai multi anisori!

La multi ani Daniela!

Rox si Kriss

Luy a mea sa sti ca ar manca si pizza, chiar ma mira ce repede inchide bucatelele date de mine, dar sincera sa fiu nu ma grabesc...ma bucur sa aud ca mai ai lapte si vointa

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze

Mergi la inceput