Retete gratuite
Am de luat o reteta gratuita pentru Bianca,nu stiu,mai sunt probleme cu farmaciile?Se primesc la orice farmacie sau trebuie sa caut,una anume?
Raspunsuri
July spune:
Fondurile alocate farmaciilor ptr. retete gratuite se epuizeaza din pacate in primele 2-3 zile ale unei luni.Doar daca ai vreo prietena farmacista vei avea noroc.
Sanatate!
July si bb.Teodora
bubi spune:
depinde. unde locuiesti? Exista o farmacie langa noi, Sos Iancului, se numeste farmacia Dona. Elibereaza tot timpul. Numai sa aiba in stoc medicamentul respectiv.
Succes!
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=bubi
bia spune:
Noi locuim in sectorul 3,langa statia de metrou Nicolae Grigorescu;poti sa-mi dai mai multe indicii privind farmacia Dona?
Dana P spune:
Mai poti merge si la farmacia Denis de langa posta Vitan (chiar langa statia de tramvai).
bia spune:
Multumesc mult,fetelor;am vorbit acum cu sotul meu si a gasit,nu stiu exact de la ce farmacie le-a luat.
CameliaH spune:
quote:
Originally posted by bia
Noi locuim in sectorul 3,langa statia de metrou Nicolae Grigorescu;poti sa-mi dai mai multe indicii privind farmacia Dona?
dori
Bia, noi stam la Macarale si venim des acolo la leagane si in miniparculetul ala de vizavi de piata. Io sunt tipa aia mica de statura si cu ochelari care impinge la un 4x4 (cum ii spune barbatul meu) cu doua fete nazdravane in el. Nu ne-am vazut niciodata?
Toate bune!
July spune:
In Constanta tot timpul a existat problema retetelor gratuite.Poate ma lamuriti si pe mine,dragi mamici din Bucuresti,de ce la voi se elibereaza tot timpul si la noi-nu?!
Multumesc!
JUly si bb. Teodora.
bia spune:
quote:
Originally posted by CameliaHquote:
Originally posted by bia
Bia, noi stam la Macarale si venim des acolo la leagane si in miniparculetul ala de vizavi de piata. Io sunt tipa aia mica de statura si cu ochelari care impinge la un 4x4 (cum ii spune barbatul meu) cu doua fete nazdravane in el. Nu ne-am vazut niciodata?
Camelia,nu cred ca ne-am vazut;in parcul din fata strandului,caci la el cred ca te referi,noi mergem mai rar;in general suntem prezenti in parcul Titan,pe insulita,noi asa-i spunem,dar acum o sa te caut cu privirea cand trec pe acolo.
Toate bune!
bebetica spune:
Farmacia 2na se alfa pe la Unirea pe partea din spate a complexului comercial (pe unde era Bingo Europa , dupa colt) este Non-Stop, sau pe Batistei la farmacia din cadrul policlinicii (vis-a vis de Biserica Batistei).
Idea este ca am observat ca este bine sa te duci si sa intrebi: "am o reteta gratuita pt. un BB de ... luni (ani), ma puteti ajuta ????". Cu toate ca la persoanele din fata mea le spunea ca nu dau retete gratuite mie mi-au dat.
Succes !!!!
Ioana si Stefan Dimitri
http://babycenter.shutterfly.com/osi.jsp?i=67b0de21b32aaebf6598