chirurg pediatru pentru circumcizie

chirurg pediatru pentru circumcizie | Autor: Hakimela

Link direct la acest mesaj

Buna! Sper ca sunt pe forum mame care au optat pentru circumcizie, din diverse motive. Incerc de o luna sa gasesc un medic in Bucuresti, indiferent de nationalitate sau convingeri religioase, care sa aiba experienta in circumcizia la infanti. Majoritatea medicilor romani cu care am discutat spuneau ca fac aceasta operatie numai dupa varsta de trei luni si numai cu anestezie generala, ceea ce e aberant. Cunoasteti deci un doctor care sa faca circumcizie pana in trei luni? Si daca da, in ce conditii? Va multumesc!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zmotocel spune:

incearca dr negoitescu felix, la policlinica masina de paine (zona bucur obor). il gasesti luni si miercuri dupa-amiaza (15-17) acolo.
sau marti (17-19) si miercuri (8-11) in policlinica spitalului grigore alexandrescu, cab chirurgie 1.
la nou-nascuti folosea intr-o perioada un clopotel special creat pt asa ceva si care nu doare deloc. iti explica mai multe el.
succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hakimela spune:

Multumesc mult de tot! Ai apelat personal la acest medic, sau il cunosti din alt context? Oricum, voi merge sa discut cu dumnealui. Din ce spui, tehnica folosita e cea potrivita pentru nou-nascuti si copii sub 1 luna. Mii de multumiri!

Mergi la inceput

Nu mai e nimeni cu sugestii? Imi cer scuze ca insist, dar caut de prea mult timp un medic priceput, iar dezamagirile au fost prea mari...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly30 spune:

Dr Bâscå de la Grigore Alexandrescu - il gasesti in policlinica spitalului,lunea de la orele 14.00 si la clinica Diagnosis (vezi da cautare pe google), este unul din cei mai buni chirurgi pediatri de la noi din tzara.Am operat copilul la el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelaf spune:

parerea mea cand te duci prin parc s-au intalnesti o musulmanca pur si simplu intreab-o te vor indrma ele respecta f. mult aceasta decizie s-au dute la macelariile arabesti de ex: cea de pe Mosilor land o agentie emirate este langa aceea macelarie de acolo eu cumpar carne si patronul are chiar 3 baietei care sigur ,, le-a facut circumcizia ,daca ti-e rusine sa vb cu el, vezi ca e o d-mna la caserie roag-o sa il intrebe ea, sunt arabi care au experienta in asa ceva,, era 100 Eur tin minte
succes

Mergi la inceput

Va multumesc mult! Am discutat cu cativa medici arabi, dar majoritatea fac circumciziile destul de tarziu ca varsta, dupa primele 3-6 de viata ale copilului. Din punctul meu de vedere, e cam tarziu. As fi preferat ca baietelul meu sa fie circumcis in prima luna de viata si de aceea e dificil sa gasesc un medic, pentru ca cei mai multi nu au experienta la copii asa de mici. Din pacate, numai in Romania e asa, pentru ca in SUA, Suedia, Germania, etc, un baietel poate fi circumcis inca de la nastere si atunci complicatiile sunt mai putine. Dar, asta e, suntem departe in anumite lucruri... Vreau sa cred ca e doar o problema de obiceiuri si nu de competenta

Mergi la inceput