Bucurii de sept-oct 2006 (139)
Raspunsuri - Pagina 17
Sephora spune:
va pup fetelor
La multi ani sarbatoritilor de ieri,scuze de intarziere.Numai bucurii si fericire va urez,multa sanatate.
Lexi imi pare rau de al tau picior.Sa te faci bine repede.
Lilino eu precum stie toata lumea am fost manager de restaurant,acum ma reprofilez si-mi iau de coarne afacerea cu rochiile de mireasa ,asta de la anul cand ne vom muta la Roman(pana atunci prestez munca la domiciului,adika creatie).normal meseria mea ar fi agent de turism/ghid
Andro io cred ca tu ai vazut pozele direct din compi de la mine soro.
Mexxa bafta multa sa dea Domnul sa-ti iasa.
Beatrix mi-era dor de voi,mai da-ne cate un semn!
Mi-e tare dor de Mamilili pe unde o haladui...?
Joi plecam acasa,am stat o vara intreaga si nu am apucat sa-mi vad iesencele,las ca-mi iau revansa cand m-oi muta aici in coasta voastra.
Cand ajung acasa ma apuc sa-i refac camera lui Matteo.
mexxa spune:
Buna dimineata....o
fierbinte pentru doamne.![]()
M-am trezt de dimineata...toata noaptea m-am foit...am emotii domle ce sa-i faci.
Lilina eu am terminat contabilitate-finante, dar am lucrat ca webdesigner alaturi de sot la firma lui, dar neavand calificare de designer pe cartea de munca am pus asistent manager
.
M-am inscris la facultate
...nu stiu daca v-am zis.Anu acesta voi fi bobocel
. Profil: Relatii internationale si studii europene.![]()
Gata ca m-am intins prea mult....ma duc sa va pregatesc cafeluta
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
, mamica de
Sebastian-Mihai ( 10.09.2006 )
xandrutza_76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabitzica Fetele de la catedra, ce fel de dascalite sunteti? Mai in amanunt va rog... |
Eu-s profa de tumbe

Alexandrina
36+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)poze cu noi
Bebe
xandrutza_76 spune:
Buna dimi!
Andreea, succes la interviu! Iti tin pumnii!
Lexi 
Alexandrina
36+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
Bebe
lilina spune:
neatza
mexxa, mult succes
xandrutza, acrobata zici
Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul
Monique_new spune:
Neata!
Eu mi-s bagata in hartoage, apropos de intrebarea Lilinei. Deci economist......la aia cu apa calda din Bucuresti
. Sa nu ma injurati daca aveti probleme
.
mexxa bafta la facultate.
Azi noapte al meu copi avea chef de jughineala. La 3 dimineata a venit peste noi si ma pupa de zor...pana mi-a sarit somnul iar ea binenteles ca a adormit. Asa ca dimineata eram zombi.
POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

CristinaGoji spune:
Nu am reusit inca sa citesc ce ati scris, dar vreau sa dau niste link-uri pentru Lexi si alte mamici care se confrunta cu anumite crize de isterie din partea bucuriilor.
http://www.continuum-concept.org/reading/whosInControl.html
http://www. a t t a c h m e n t p a r e n t i n g. ro/forum/viewtopic.php?t=164
La al doilea link trebuie sa scoateti spatiile dintre litere. Mi se par foarte utile. Acuma le studiez si eu.
Revin dupa ce recuperez tot ce ati scris.
Unde a plecat Itzy???
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
CristinaGoji spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lilina gety, bravo mariei ca bea si din alte recipiente INTREBARE: vreau sa stiu cate mamici mai dau lapte formula la bucurii si cat mai au de gand sa le dea, pana la 3 ani ?????? haideti, sariti cu raspunsuri Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006) poze cum s-a nascut, site-ul |
Eu ii dau lapte de vaca. De la un an si jumatate.
Gety - felicitari pentru gradinarita!
Vladic
Daria
CristinaGoji spune:
Si eu sunt traducatoare.
Noi am fost plecati la Sovata si ar fi putut fi foarte frumos, dar a facut Vladut febra mare asa ca nu am simtit prea mult vacanta, din pacate. N-am mai fost in concediu de 6 ani si am avut prea mari asteptari de la aceasta vacanta...asta este.
Vorbeati de suzy. Inainte nu era atat de suzy dependent si nu-mi faceam probleme. Acum, de cand cu Daria, numa cu suzy in gura ar sta si nu am nici o sansa sa i-o scot, pentru ca ar lua-o pe a Dariei, ca asa face cand nu si-o gaseste pe a lui. Asa ca o sa mai astept o buna perioada de timp pana o sa pot sa ma inteleg cu el mai ca lumea sa inteleaga de ce el nu mai trebuie sa umble cu suzy si Daria da.
Tanima - tu cum te mai simti?
Xandrutza - o sa fie minunata nasterea ta, nu te mai chinui cu tot felul de ganduri.
Alexutza - si tu cred ca ai deja burtica mare 
La multi ani Adelina, Teodor si Sympa!
Vladic
Daria
alexutza_26 spune:
Ziua buna fetele
Nu am avut net de vreo 3 zile, deja disperasem...cred ca vom trece urgent pe RDS, ca vad ca UPC -ul numai figuri face de la o vreme...
Noi suntem bine...Cristina - sa stii ca nu e ff mare burtik comparativ cu burta avuta la grasan...sunt deja in 26 de sapt, si inca lumea ma intreaba cu juma' de gura sunteti gravi sau v-ati ingrasat??? P.S. - Imi pare rau sa aud de episodul cu febra al lui Vladut...raceala sau altceva??
Noi am fost ieri la pediatra sa ne dea pt toamna iarna asta niste siropele pt imunitate asa just in case - si ne-a dat Isoprinosine, Viusid, Beres Drops....tot tratamentul tine cam 3 luni...sper sa aiba si rezultate
Lilina - raspuns: sunt economista la o firma de termopane, producator...am testat si eu piata imobiliara, piata confectiilor....sa vad si eu ce-mi place
Alexandra mami de
GABRIEL (30.09.2006) si
24+ 
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!