Bucurii de sept-oct 2006 (139)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

La multi ani Alexandrelor si Alexandrilor!
Lexi, Alexutza, Alex de Adina, Teu Alex de UsorLili, Vladone Alexandru de Lilina (Lilina, sotul tau e tot Alex?), Alexia Maria de Mi-Ka, Vladimir Alexis de Sibylle, va doresc multa sanatate!
Si mie tot asa

P.S. Gata, deschid casa de pariuri, pariati ce doriti

Alexandrina 35+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Multumesc pentru urari! Lilina, da, si eu tot Alexandra
La multi ani si din partea noastra tuturor celor care azi isi serbeaza ziua onomastica: bucuriile Alexia Maria, Vlad Alexandru, Tudor Alexandru, Alexander, Vladimir Alexis si Alessia, fratiorului de Bucurie Alesio si nu in ultimul rand mamicilor Xandrutza si Alexutza!
Eu uitam de ziua mea onomastica daca nu primeam sms de la mama
Si cu intarziere urez la multi ani pentru cei 2 anisori impliniti ieri lui Darius Teodor! Sa cresti mare, sanatos si norocos si sa/ti bucuri parintii clipa de clipa!

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Va pup fetelor

LA MULTI ANI!Tututror onomasticilor de astazi,sanatate,numai bucurii si fericire.Si noi azi l-am sarbatorit pe tata,care de fapt e nascut pe 28 dar trecut in acte pe 30 august(ce chestie inainte cu datele astea de nastere cum erau trecuti copii in certificate in ziua inregistrarii nu a nasteri,si mama e nascuta pe trei si trecuta pe 7 februarie)

Am pus si eu pozicile din Italia nu sunt asa multe de la gardaland ptr ca am filmat mult,in poze nu e asa interesant

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

daaa, al meu sotz e Alexandru, socrul meu e tot Sandu si fratele meu e nascut pe 30 august,

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Am revenit cu niste pozici Fierbinti adika de dupa ziua lui Nono Fane.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Buna dimineata...o ?

Gety felicitari pt micuta Maria ca sa obisnuit la cresa.Am emotii pentru inceputul lui Sebicu...

La multi ani cu intarziere pentru ziua de ieri Alexandrilor si Alexandrelor

Sephora...frumoase poze.La fel a primit si Sebicu o broscuta cand am fost la bucuresti...de atunci numai cu ea doarme

va pup merg sa savurez cafeluta in pat...ca nu ma lasa Sebi la calculator.

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
, mamica de Sebastian-Mihai ( 10.09.2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna dimi!
Ma pun pe vizionat poze; revin.
O duminica frumoasa!

Alexandrina 35+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

moaama, xandrutzo ce platouri ai servit tu asa de dimineatza
am vazut pozele cu Matti, e tare frumusel, broscuta aia o avem si noi

mexxa, te pupic, ai grija de Sebic

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Eu le-am vazut pe cele din Italia, si m-a lasat paf tunelul si ce-am mai vazut pe acolo.

Partea a doua, tomorrow morning, ca ma pregatesc de cu Maria. Maine incepe o alta saptamana la cresa.

Mexxa, sa stii ca nici cu Maria nu e usor. Mi-a zis educatoarea vineri ca mai plange inca si cand sunt suparati, mai refuza mancarea...
Iar cand intru in incaperea unde o schimb pentru a sta acolo, tot timpul plange si se lasa de poponet in jos.
Asta este experienta noastra cu cresa, "so far".
Am zis ca mai stau 2 saptamani acasa, sa merg cu 15 septembrie la servici. Sper ca totul sa evolueze bine pana atunci.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

La multi ani Adelina de Alina Morostes. Sa cresti mare , cuminte si sanatoasa.
Fetele care gestionati listuta, cred ca ar trebui sa o actualizati cu datele de nastere ale copiilor sa stim pe cine si cand felicitam, ca de acum incep petrecerile.

Mergi la inceput