Mamici anti-stres de ianuarie-februarie 2009 (42)
Raspunsuri - Pagina 7
tuchi123 spune:
...mai fetelor, de ce aveti tendinta sa credeti ca m-am suparat sau ca sufar etc. in nici intr-un caz, vad ca mai afectate sunt unele dintre noi...mi-am spus pasul si asta este, nu vreau sa deranjez pe nimeni, daca va place pers. mea bine daca nu iara bine si daca simt ca este cazul mai intervin din cand in cand, caci si asa nu sunt o mare pierdere;
asa cum spunea si Daiopri, suntem ceva mai sensibile ca asa suntem noi si avem dreptul de a ne exprima cat de liber dorim noi.
O seara buna tuturor!
19+BogdanDoamne ajuta
DarkBendis spune:
Seara buna!
Vad ca unii-altii se iau la intrecere in ecografii... va pot anunta ca io-s PRIMA ... de la COADA cu una bucata ecografie facuta in saptamana 10. Ca asa-i pe aici. Iar prin NHS alta nu mai pup... decat daca ceva merge prost (sau au ei senzatia ca merge cum nu trebuie) Pe barbatu-meu il sfatuia o colega de servici ( tot din NHS hi-hi) sa imi zica sa ma plang la moasa ca nu l-am auzit pe bebe cum misca de ceva vreme etc etc sa mai imi faca una...cica ea asa a facut. Ce le mai da la unii prin cap. Oricum, sambata viitoare merg frumusel la o clinica privata cu banutii in "jeb" (vorba vine) pentru morfo-fetala...da' parca vad ca tot ultima la ecografii o sa fiu
Selene, si eu cand bag cate o cana de ceai ... la 15 minutele incepe si bebe sa isi faca simtita prezenta. Cred ca ce ai simtit acolo era Daria - e fetita si se misca delicat
Dark Bendis
20+
http://bd.lilypie.com/gSJep1.png
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
Selene_Bunny spune:
Dark, cred (sper) ca a revenit la miscarile de dinainte, mai inainte am scos un "au", a fost una mai puternica, tare asemanatoare cu ce era duminica / pana duminica, si in zona ei, adica pe unde e de obicei... Mai vedem maine, sa nu ma fi entuziasmat degeaba...
cu Daria Nandini de 22+
Daria: "posedata de bine" (persana)
Nandini: "cea care se bucura de fericire" (hindusa)
Sa stai cuminte in burtica, sa te faci mare, c-apoi cuceresti tu lumea!
Alina1976 spune:
Cris, acilea sunt! :-) ne-am intors din concediu ieri. Insa maine plec la Bruxelles. Si ma intorc pe 3 sept. dupa care gata concediul. Ma intorc la munca.
Selene, acum poate Dr.tau chiar e nevinovat...nu poti sa stii. Eu am cunostiinte in sistemul sanitar, de fapt chiar un pritene fff bun, si nu vrei sa stii ce mi-a zis...cum se mananca intre ei medicii numai ca sa-l dea la o parte pe unul sau pe altul. Deci sa nu crezi tot ce vezi, pot fi niste "lucraturi" ca sa zic asa.
Tuchi, este doar problema ca nu s-a inteles logica mesajului tau, atata tot. Sigur ca iti poti spune cate pareri vrei...nu se va supara nimeni aici. Insa eram curioase ce subiecte ti s-au parut tie ca nu isi au locul sau mai bine zis ce crezi ca ar mai trebui sa discutam si nu am discutat...poate vi tu cu niste idei, de ce nu?!
Alina21+ cuEMAde ianuarie
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
Alina1976 spune:
Fetelor, am dus-o pe Anuta la bunici la Campina pentru perioada asta cat suntem noi plecati in Belgia....si de doua ore in continuu....MI-E DOR de EAAAAAAAAAAAA!!! Am stat mereu cu ea...mi-e asa de greu sa-i vad toate jucariile in casa si ea sa nu fie...Doamne, oare sunt prea sensibila? Nu stiu ce m-a apucat...
Alina21+ cuEMAde ianuarie
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
miereamara spune:
Alina, drum bun si distractie placuta!
Cred ca e o combinatie de factori, si faptul ca fetita nu este acasa si faptul ca tu esti graviduta si esti mai "hormonala" ca sa zic asa.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan
cami_antonia spune:
buna seara fetele
alina 1976,...scuze e adevarat....te-am confundat...cu alinuk....
nu va mai contrariati ca pana la urma fiecare are dreptate in felul ei mai ales ca fiecare e mult mai sensibila decat in mod normal....
15+
Camelia
crisspoliss spune:
Merci Daiopri de pagina cu bandajul. Azi v-am tot citit din urma, si cand am ajuns la faza cu nospa si dureri parca ma luase si pe mine putin, si m-am enervat ca am fost in romania si nu mi-am cumparat nimic. Dar mi-a trecut repede ca de fapt ma apasa sa merg la baie....
Tot la capitolul cu medicamente, voi ati auzit de ceva suplimente cu calciu care se iau in ultimele luni pentru dintii vostrii si ai copiilor? o prietena din cluj mi-a zis ca ei i-a recomandat dentistul sa ia ceva, dar eu stiam ca nu e bine sa iei prea mult calciu ca e periculos.18
pusyketa spune:
Am reusit sa descifrez triplul,e totul "uocheeeeiii"!
Porumbita,da,eu stiam de stafilococi ca ii avem si ca atunci cand organismul este slabit se pot inmulti,bla,bla....
Streptococi,stafilococi,ideea e sa fie totul bine.
Maine plec la mare....o saptamanaaaa! Uraaaaa!
Sa va gasesc cu bine!
18+
VINE BEBE!
cris30 spune:
Alina drum bun In Belgia, hai ca mai e putin pana pe 3 septembrie si o sa o vezi din nou pe Anuta, cred ca si ei o sa fie asa dor de tine,de voi.Sper sa-ti fi trecut si raceala
Criss stiu ca nu prea e bine sa luam suplimente de Calciu in sarcina, poate se da ceva in ultimul trimestru nu sunt sigura.Ma tenteaza si pe mine bandajul acela ca sigur de acuma o sa inceapa si durerile de spate.
Dark deci sambata viitoare vei stii ce ai in sfarsit
http://bd.lilypie.com/cmePm4.png
19+ Doamne ai grija de bebelina mea.