Mamici de septembrie octombrie 2008 (131)
Raspunsuri - Pagina 9
danucu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui EvaF Danucu, cum esti? Extraordinar de frumoase pozele tale!!! |
Eva, sunt full of energy si foarte, foarte happy. Banuiesc ca or fi hormonii de vina, nu stiu ce sa zic. Cert e ca am o stare de fericire continua, faptul ca bebe se grabeste m-a facut sa ma apropii de el, sa ma gandesc la marea intalnire, sa fiu pregatita psihic. Colul e deschis (lunea trecuta de 2 cm), urmatoarea programare la doctor e luni pe 1. Dar durerile si contractiile s-au calmat, mi-a facut bine sa ma odihnesc un pic in ultima saptamana.
Acum lucrez o zi de acasa, o zi de la birou, cred ca asa e cel mai bine.
Tu cum te simti? Multumesc de aprecieri, acelasi lucru pot sa spun si despre pozele tale. Ai o burtica vesela, care iese in evidenta, iti vine sa o pupi cand o vezi in poze. Felicitari si pentru camera lui bebe. Apropo de scaunul de alaptat, exact cel pe care l-ai cumparat tu voiam sa-l iau si eu. Dar cum aveau socrii doua fotolii in plus pe care nu le mai foloseau, am luat unul de la ei, era gratis. E un pic cam clasic pentru mobila moderna dar merge, nu va ramane acolo o eternitate.
Te pupic.
35+
Baby inside
EvaF spune:
Ah, inca ceva,July, citeam zilele trecute ca bebeii nou nascuti au in primele sapt extremitatile foarte reci, si e bine sa fie acopriti cu ceva usor, din bumbac sau fibra naturala, nu botosei sintetici, ca sa ii tina la o temperatura constanta!
36+ LUCA
AMR 25 ZILE!!!
POZE
CAMERA LUCA
VIDEOS LUCA!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
danucu spune:
July, aici e mai frig decat in tara deci am nevoie de tot setul botosei + caciulita. Am inteles ca in primele zile pana ce se adapteaza bebe la temperatura de "afara" are nevoie, in special caciulita. Manusi am luat din acelasi motiv ca si Eva. Ramane de vazut daca va fi nevoie sa le folosesc.
Kid
Simodina
35+
Baby inside
Nerantula spune:
Si iar vine un val de emotii cu spuma de bucurie:
SIMODINA !!!!
KID !!!!
Va asteptam cu vesti cat mai frumoase fetelor!
Nastere usoara si o intalnire super-fericita cu comorile din burtici!
35+ AMR 32 zile!!
Peter Pan
JulyMorning spune:
citat din mesajul lui EvaF Ah, inca ceva,July, citeam zilele trecute ca bebeii nou nascuti au in primele sapt extremitatile foarte reci, si e bine sa fie acopriti cu ceva usor, din bumbac sau fibra naturala, nu botosei sintetici, ca sa ii tina la o temperatura constanta! 36+ LUCA AMR 25 ZILE!!! POZE CAMERA LUCA VIDEOS LUCA!!! “Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23) |
Aha... da'unghiile nu se pot taia? Habar n-am, intreb si eu...., ma simt cam ratacita cand ma tot gandesc la amanunte d-astea.
Si da, chestia cu extremitatile o stiu si eu, ca nou-nascutii pierd temperatura corpului mult mai repede si trebuie avut grija, dar personal nu ma vad scotand copilul din spital cu manusi si nici caciulita, daca e o zi ca azi.... si dupa ce zic asa, ma intreb daca sunt denaturata...
_
Our future determines our past
Fasolica de S39+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S
cristineescu spune:
Andreea_and si eu aud pocnituri din burtica si am crezut ca mi se pare dar acum ca zici si tu ... E funny oricum
Boo – La multi ani!
Anca, am citit povestea ta si m-a uimit prin cate ati trecut si ma bucur ca pana la urma s-a dovedit o poveste asa de frumoasa.
Kid si Simondina – tinem pumnii!
Boo - La multi ani!
EvaF spune:
citat din mesajul lui JulyMorning Aha... da'unghiile nu se pot taia? Habar n-am, intreb si eu...., ma simt cam ratacita cand ma tot gandesc la amanunte d-astea. Si da, chestia cu extremitatile o stiu si eu, ca nou-nascutii pierd temperatura corpului mult mai repede si trebuie avut grija, dar personal nu ma vad scotand copilul din spital cu manusi si nici caciulita, daca e o zi ca azi.... si dupa ce zic asa, ma intreb daca sunt denaturata... _ |
Ba eu zic ca da, le poti taia in spital, desi unii zic ca nu e indicat, nu ma intreba de ce, gura lumii...bineinteles ca le poti taia, dar si taiate ele sunt asa finute si ascutite, ca o coala de hartie, care zgarie pielea si asa fff fina! Nu stiu ce sa zic, stii cum e...instinctul tau sigur iti va da multe raspunsuri cand o vei vedea pe bebelina in brate! Ii vezi si unghiutele, si manutele si piciorusele daca sunt fff reci, inima de mama iti va spune sigur ce ai de facut! O sa stii cand ii e frig si cad nu, sunt sigura!
36+ LUCA
AMR 25 ZILE!!!
POZE
CAMERA LUCA
VIDEOS LUCA!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
musettepink spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui JulyMorning
Aha... da'unghiile nu se pot taia? Habar n-am, intreb si eu...., ma simt cam ratacita cand ma tot gandesc la amanunte d-astea. Si da, chestia cu extremitatile o stiu si eu, ca nou-nascutii pierd temperatura corpului mult mai repede si trebuie avut grija, dar personal nu ma vad scotand copilul din spital cu manusi si nici caciulita, daca e o zi ca azi.... si dupa ce zic asa, ma intreb daca sunt denaturata... _ Our future determines our past Fasolica de S39+ Fasolica eco 1 22S Fasolica eco 2 22S Fasolica eco 3 22S |
july normal ca se pot taia,inca de la maternitate,cu forfecuta speciala cand dorm e cel mai bine.Daca e asa cald eu l-as imbrac cu un costumas din acela cu maneaca scurta si pantaloni scurti dar ca un body,nu stiu exact cum le zice,fara caciula totusi ca i se incing creierii
edit: eu peste tot am citit ca pe bebe trebuie sa-l imbraci exact ca pe tine nici mai gros nici mai subtire.
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 3s!
37+LUCA
AMR 16 ZILE
clau_geo spune:
citat din mesajul lui dyanira Am schimbat si semnatura.Chiar ca a mai ramas putin.Pana acum nu credeam ca ajung la 39 de sapt iar acum am impresia ca nu mai nasc odata. Iriss imi pare rau pentru ce ti s-a intamplat!Acum de ce te-ai decis pentru cezariana?E dorinta ta sau indicatie medicala? Diana 39+ E chiar ultima suta de metri!!!! mamica fericita de ANDREI TUDOR AMR putin pana sa ne vedem minunea |
oauuuu Diana, tu chiar vrei sa-l faci la 40 s!!!!!!!! felicitari si bravo tie mamico!
36 s Mami fericita de Irina Alexandra cred ca ramane
Doamne ajuta-ne sa ajungem macar pana la 38 saptamani cu bine si sanatoase si nasterea sa nu aiba complicatii!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
AMR 6 zile
danucu spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui JulyMorning
Aha... da'unghiile nu se pot taia? Habar n-am, intreb si eu...., ma simt cam ratacita cand ma tot gandesc la amanunte d-astea. Si da, chestia cu extremitatile o stiu si eu, ca nou-nascutii pierd temperatura corpului mult mai repede si trebuie avut grija, dar personal nu ma vad scotand copilul din spital cu manusi si nici caciulita, daca e o zi ca azi.... si dupa ce zic asa, ma intreb daca sunt denaturata... |
July, eu am inteles ca se pot taia abia dupa o luna. Sper ca nu-i adevarat, voi intreba moasa la maternitate.
35+
Baby inside