Mamici de septembrie octombrie 2008 (131)
Raspunsuri - Pagina 8
nikolici spune:
Si Simodinei ii tzinem pumnii.
Curaj si multa bucurie!!!
PUPAM
NiKole si Karina Alessia
musettepink spune:
KID
SIMODINA
Kid ai un PM
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 3s!
37+LUCA
AMR 16 ZILE
denisa.g spune:
KID
SIMODINA
Multa sanatate voua si bebeilor vostri.
Va asteptam pe toti 4 sa reveniti sanatosi acasa.
37 +
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica
dyanira spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kllemi DYANIRA nu fi trista daca bb mai vrea sa stea acolo la mami inseamna ca ii place, vb. unui prieten de-al nostru cand a nascut nevastasa acum 2 sapt. trebuia sa nasca de vreo 3 sapt. si el a zis "ca o fost blocat in trafic" BOO LA MULTI MULTI ANI!!!! KID nu fii trista ca o sa te bucuri mai mult cand bb 2 o sa iasa afara, de ce esti egoista aratani-l si noua nu-l tine numai pt. tine 33+ mami super fericita de |
Super tare faza cu ,,blocat in trafic".3 sapt mi se pare cam mult oricum.
KID
TINEM PUMNII SA FIE TOTUL BINE!!!
Diana
39+ E chiar ultima suta de metri!!!!
mamica fericita de ANDREI TUDOR
AMR putin pana sa ne vedem minunea
EvaF spune:
Kid, pot sa inteleg ce e in sufletul tau de mama care se gandeste sa ii fie bine puiului, dar tu esti la termen si va fi totul foarte bine! Scot si nervoasele acusica! ALINIEREEEEEEEEAAAAAAAAA!
KID
Simodina, tu cum esti?
SIMODINA
36+ LUCA
AMR 25 ZILE!!!
POZE
CAMERA LUCA
VIDEOS LUCA!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
andy.p spune:
Nausica da tot in decebal dar in oradeaCand vii in vizita stii unde ma gasesti.
Fetelor va tin pumnii..sa va intoarceti cu vesti bune si cu bb-eii sanatosi.
KID
SIMODINA
36+bbelina
laura si andy (07.04.2002)
JulyMorning spune:
Kid si simodina
Tinem pumnii sa fie o zi buna pentru "dat din bisturiu" si sa veniti repede acasa cu puiutii vostri!
khristin multam de urari si felicitari pentru "intoarcerea" bebelului.
clau incerca si mental sa te mai relaxezi, nu mai gugali dupa dop gelatinos, contractii, travaliu si alte d-astea... respira adanc si bucura-te de ultimele momente in care esti doar tu cu bebelina, ca apoi va trebui sa o imparti si cu restul lumii
dyanira hai ca noi avem aceeasi data, nici a mea nu da nici un semn ca s-ar grabi, o simt si eu cocotzata si nu cred ca a coborat deloc... cica la mine nici n-ar avea unde prea mult...
miruna mercic de lamurire, poate ajung pe la vreun help net, sa vedem.
anca a fost o calatorie fantastica pentru tine si Carla, asa suna dupa povestirea ta si cred ca asa o si resimti... faina povestea.
Eu am fost azi la mani si pedi... se uitau fetele la mine, ca io nu mai am de gand sa nasc, la ce burtoi am... Desi mai am putin si nasc, eu sunt intr-o continua uimire cum de la mine in burta exista o viata... mi-e foarte greu sa "sink in the concept". Oare dupa ce nasc, ce mai am de comentat?
Am si eu o intrebare: v-am tot auzit ca ati cumparat caciulite, manusi si botosei... oare acum nu e prea cald pentru asa ceva? Daca la iesirea din spital sunt 30 de grade, ca azi... eu cu ce imbrac copilul?
Asa... si noaptea...? Patura? Mi se pare prea mult deja... sau sunt eu cam dusa?
_
Our future determines our past
Fasolica de S38+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S
EvaF spune:
Citat: |
citat din mesajul lui JulyMorning Am si eu o intrebare: v-am tot auzit ca ati cumparat caciulite, manusi si botosei... oare acum nu e prea cald pentru asa ceva? Daca la iesirea din spital sunt 30 de grade, ca azi... eu cu ce imbrac copilul? Asa... si noaptea...? Patura? Mi se pare prea mult deja... sau sunt eu cam dusa? _ |
July, eu am luat manusi finutze de bumbac. De ce? Pt ca bebe se poate naste cu unghiutze lungi si manusile il impiedica sa faca rani pe fata! Cica sunt asa subtiri unghiutzele de bebei, ca niste lamele, si isi fac zgarieturi! Nu le-am luat de frig! Am vazut si eu la alte mamici si am urmat turma!
Caciulitze, am luat tot din bumbacel, sa le tina putin macar dupa baitza, pana se zvanta! Dar nu il voi culca cu caciulita daca e cald, iti imaginezi! Si eu am aceeasi teama de a sufoca copilul, de a il infofoli aiurea asa!
36+ LUCA
AMR 25 ZILE!!!
POZE
CAMERA LUCA
VIDEOS LUCA!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)