Mamici de septembrie octombrie 2008 (131)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

mamidestefan, imi pare rau sa aud ca ai avut probleme in sarcina insa ma bucur ca acum esti bine si sunt sigura ca vei trece si de 37 si de 38 sapt.

tin pumnii sa iti fie bine

36 s Mami fericita de Irina Alexandra cred ca ramane

Doamne ajuta-ne sa ajungem macar pana la 38 saptamani cu bine si sanatoase si nasterea sa nu aiba complicatii!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

AMR 6 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

mamidestefan ff frumos coltisorul lu bb..parca e rupt din povesti.Picturile de pe pereti le-ati facut voi sau ati angajat pe cineva sa le faca??

36+bbelina
laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

MamideStefan - imi place mult "camera fetitei". Ati pictat peretii? Ma intereseaza si pe mine sa-i fac bb-lui meu.
Sa fiti sanatoase amandoua si sa mai stea la mamica ei in burtica pana in sapt 38.

37 +
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica

Mergi la inceput

Oauuuu, mamidestefan, dar e super frumoasa camera fetitei, mi-as fi dorit sa am si eu inca o camera ca sa pot sa i-o amenajez asa frumos.

Doamne ajuta-ne sa ajungem macar pana la 38 saptamani cu bine si sanatoase si nasterea sa nu aiba complicatii!

AMR 6 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

KID , SIMODINA !!!!

Fetelor eu joi seara vin la monitorizare, sa imi spuneti si mie la ce salon sunteti sa va vizitez.

Valentina 34 + David

Asa creste gandacelul nostru

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Citat:
citat din mesajul lui andy.p

mamidestefan ff frumos coltisorul lu bb..parca e rupt din povesti.Picturile de pe pereti le-ati facut voi sau ati angajat pe cineva sa le faca??

36+bbelina

clau_geo,denisa.g , andy.p Multumim frumos .

Castelasul l-a facut tati in creion ..iar eu l-am pictat cu lavabil (alb combinat cu ..colorant pentru lavabil). Copacul e facut de pe vremea cind eram gravidutza cu Stefan ...a rezistat eroic...noi zicem ca e ARBORELE VIETII ...
Iar lui Stefan i-am facut alte desene ...in camera lui ..sunt citeva instantanee in colajul de la petrecerea lui de 2 ani .. Le-am facut pe toate.. cu toata dragostea ...si eu si tati ...sperind ca si lor o sa le placa la un moment dat.

clau_geo Multumesc mult.Si tie iti doresc sa ai un final de odisee cit mai fericit.

LIDIA (36w+)cu si Stefan-Eduard (21.08.2006)/...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Voinicelul meu de la nastere pina la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=6ca8c6ea1e4392fcb4bee7&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aniversare 2 anisori!
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157606957759808/" target="_blank">Camera fetitei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

mamidestefan felicitari sunteti talentati,ce mai.Mi-a placut tare mult.

36+bbelina

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mamidestefan

Citat:
citat din mesajul lui andy.p

36+bbelina

clau_geo,denisa.g , andy.p Multumim frumos .

Castelasul l-a facut tati in creion ..iar eu l-am pictat cu lavabil (alb combinat cu ..colorant pentru lavabil). Copacul e facut de pe vremea cind eram gravidutza cu Stefan ...a rezistat eroic...noi zicem ca e ARBORELE VIETII ...
Iar lui Stefan i-am facut alte desene ...in camera lui ..sunt citeva instantanee in colajul de la petrecerea lui de 2 ani .. Le-am facut pe toate.. cu toata dragostea ...si eu si tati ...sperind ca si lor o sa le placa la un moment dat.

clau_geo Multumesc mult.Si tie iti doresc sa ai un final de odisee cit mai fericit.

LIDIA (36w+)cu si Stefan-Eduard (21.08.2006)/...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Voinicelul meu de la nastere pina la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=6ca8c6ea1e4392fcb4bee7&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aniversare 2 anisori!
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157606957759808/" target="_blank">Camera fetitei

si sa te auda Dumnezeu

AMR 6 zile

Mergi la inceput

va las pe seara asta burtici si sper sa aveti o noapte odihnitoare si racoroasa iar maine sa ne auzim cu bine

toate burticile

AMR 6 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Lidia e superba camera fetitei !!!!

Valentina 34 + David

Asa creste gandacelul nostru

poze

Mergi la inceput