Andrei - Ingerasul de toamna
Raspunsuri - Pagina 13
AnnaBaby spune:
Monica iti doresc o sarcina usoara si un bb sanatos! Sa dea DD sa fie bine!
Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">poze in concurs ann1 si ann11
monica_dicut spune:
Suntem mandri posesori ai unui carucior albastru sanatos si perfect
POZNICI CU NOI
POZICI CU BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 13+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata
Ayla21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica_dicut Suntem mandri posesori ai unui carucior albastru sanatos si perfect |
Felicitari!
Doamne ajuta!
Monica
_
I love you so much my tiny princess
You grew in my heart
So small, so sweet, so soon
God, please take care of my soul mate
grati.ela spune:
Moni bravo! Si chiar de eco s-ar insela ce conteaza, nu? Uite la 13 saptamani imi doream fetita si la eco s-a vazut fetita si la 21 eram nehotarata asa ca...acum e Tudor. Eu sunt fericita ca e sanatos. Ma bucur mult ca sarcina merge bine.
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
monica_dicut spune:
Evident ca nu conteaza. Recunosc insa ca undeva in sufletul meu imi doream tot baietel. Desi data trecuta am vrut fetita, la eco la 12 mi-a zis ca e fetita si la 21 ii crescuse cuc .
Sincer, poa sa ii cada cucu acum sau poa sa fie ce o fi numa sanatos sa fie si sa-mi urle toata noaptea in cap ca io is cea mai fericita
POZNICI CU NOI
POZICI CU BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 13+ cu (Dragos Alexandru??)
O noua viata
Ayla21 spune:
Cum sa-i cada cucu?
Pai n-o iei de nora pe fi-mea?
AMR o zi jumate pana vom fi impreuna
_
I love you so much my tiny princess
You grew in my heart
So small, so sweet, so soon
God, please take care of my soul mate
monica_dicut spune:
Ba cum sa nu? Doar am zis ca io cuc vreau si pe fii-ta de nora Va pupacesc dulce si astept vesti bune bune de la voi si pozici
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Monica 14+ cu Dragos Alexandru
O noua viata
catalina2307 spune:
monica - felicitari , sa fiti sanatosi si frumosi si la termen. Si sa aveti o viata dulce si frumoasa asa cum meritati.
monica_dicut spune:
catalina, sa-ti dea Dumnezeu minunea la care visezi cat mai curand. Si pentru ingerasii tai o si un gand bun intr-o
Cum mai esti? M-as bucura sa aud o veste buna
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Monica 14+ cu Dragos Alexandru
O noua viata