Shoppaholicele Redouto-masochiste (120)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Citat:
citat din mesajul lui anne16
Cum este cafeaua aceasta? De unde ai luat-o?

E la pliculet iar firma e DonCafe. Am gasit pe youtube o reclama la ea: http://www.youtube.com/watch?v=FaGnJAUDbss

Se pare ca e o firma din Serbia. Gustul e bun-bun, efectele... mai vedem

Le-am gasit la supermarketul Primavara, aveau peste 10-15 sortimente. Cafea 2in1 (fara zahar), 3in1, 4in1, cappuccino cu diverse arome, frappe, etc. Mi-am luat din fiecare cate una sa le incerc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralucadiana

ieri am riscat si a pus in prima comanda aparatul foto iar in cea de-a doua salteaua. astept sa vad ce se va intampla;

ce aparat foto???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silar spune:

Si eu astept din 2.08 , iar pe 4 septembrie plec din tara. Am un sentiment ca o sa-mi vad produsele la iarna, ceea ce inseamna ca le trece timpul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucadiana spune:

am vut sa scru 31.07. m-am grabit si nu am oservat greseala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

Diana, nu mai sta pe ganduri si fa reclamatie la 'acrituri'.
Eu m-am infuriat pe postasul care aduce scrisorile la serviciu si i-am facut reclamatie pe internet si ieri a venit reprezentant sa verifice reclamatia ( nu imi puneau stampila de sosire pe scrisori) si am dat o declaratie cu tot ce m-a deranjat(limbaj si comportament neadecvat, etc).
Auzi la el sa-mi fac casuta postala daca nu-mi convine.

Trebuie sa-i facem odata sa inteleaga ca trebuie sa-si schimbe comportamentul.

Mergi la inceput

Astept si eu magari din 28.07; 31.07; 01.08.

Mergi la inceput

Nimeni nu spune nimic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucadiana spune:

ce sa mai spunem: nu am primit avize.cred ca il pe postas. i fiecare zi il pandesc. totusi mai sper sa-mi aduca azi ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Eu am primit toate pachetele pe care le asteptam, inclusiv cel de pe 4 august. In asta de pe 4 am avut www.laredoute.fr/vente-livre-enchante-vtech.aspx?productid=324093385&documentid=201208&single=false&categoryid=45546720" target="_blank">carticica muzicala pe care v-o recomand, e f faina si-i place Theei mult.
Tot in coletul de pe 4 am avut www.laredoute.fr/vente-panier-cuit-vapeur-solutions-maison.aspx?productid=324090748&documentid=535208&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16&prodcolor=1" target="_blank">chestia asta, dar nu-mi prea dau seama cum s-o folosesc. Nu mai trebuie sa-i pun si u capac peste sau o strang asa cum arata in prima imagine?

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria

Atat sunt de mare

Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Laura, chestia aia o pui pe o oala cu apa care fierbe (sa nu ajunga la apa) si peste pui capacul oalei. astfel incat sa se faca legumele numai in abur. si ea se pliaza pe dimensiunile oalei pe care o folosesti tu.

Mergi la inceput