De ce se sterg subiectele????
Nu inteleg de ce a fost sters subiectul in care ii felicitam pe cei care poarta numele Sfintei Marii? Pe acest forum au loc doar subiecte cu "probleme", cu "necazuri" ....asa ne-am invatat?? Nici macar nu a fost mutat pe un alt forum, nuuuuu, a fost mai simplu un delete!!! Incep sa cred ca trebuie sa ocolim "frumosul" si sa plingem doar una pe umarul celeilalte!! SINT FFFFF DEZAMAGITA! Fara a supara pe nimeni, cred ca este o lipsa de respect pentru sarbatoriti!
Raspunsuri
Lauraa spune:
De ce nu ai postat la forumul de felicitari?
Daca exista un forum special pentru asta, de ce esti indisciplinata si il eviti? Acolo sunt deja felicitati sarbatoritii! Ce rost au doua subiecte la fel?
Laura
andreea30xi spune:
Da, m-am uitat mai bine si l-am gasit,scuze! Dar nu cred ca este vorba de "indisciplina" cum o numesti tu,laura, pt ca daca acolo pot exista doua subiecte identice, ar putea exista si aici si oriunde. Iar daca tot era necesar sa fie mutat se putea face cu un anunt prealabil. Este si vina mea ca nu am verificat corect dar asta nu se numeste "indisciplina".In cel mai rau caz..neatentie.
Cu respect!
dede spune:
Subiectul il regasesti la
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=12554
In mod normal, ai fost anuntata printr-un e-mail de mutarea subiectului - nu inteleg cum ai ajuns la concluzia ca a fost sters ?!?
In plus, ca o rugaminte de ordin general, va rog sa nu va mai hazardati cu acuzatiile. Nu este nici o problema daca aveti o nelamurire, sugestie sau problema - puteti intreba si vom incerca sa ajungem la un acord.
Multumesc tuturor pentru intelegere.
P.S. Subiectul acesta va ajunge la Containerul Verde.
andreea30xi spune:
Ok..eu mi-am cerut scuze pt neatentie ,doar ca am cerut sa se faca o diferenta.Indisciplina si neatentia nu sint sinonime!
dede spune:
quote:
Originally posted by andreea30xi
Da, m-am uitat mai bine si l-am gasit,scuze! Dar nu cred ca este vorba de "indisciplina" cum o numesti tu,laura, pt ca daca acolo pot exista doua subiecte identice, ar putea exista si aici si oriunde. Iar daca tot era necesar sa fie mutat se putea face cu un anunt prealabil. Este si vina mea ca nu am verificat corect dar asta nu se numeste "indisciplina".In cel mai rau caz..neatentie.
Cu respect!
Andreea
Ideal ar fi sa nu existe 2 subiecte identice - pentru asta insitam sa faceti o cautare inainte de a posta. In mod normal, acest subiect trebuia sters, dar s-au vazut consecintele, chiar daca a fost doar o presupusa stergere. Nu cred ca este cazul sa ne duelam in epitete - personal, prefer sa cred in varianta "neatentie", desi sunt convins ca forumul de Felicitari este destul de cunoscut tuturor.