Piticodromul Festiv de Sept - Oct 2005 (210)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

Simona zice: "Suntem bine, are 3070, nu stiu lungimea si scorul. s-a nascut la 12.40, are parul negru" deci felicitari!!!!!!!!!!!!

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Oooo, felicitari Kiduletz! Sa creasca mare, sa fie sanatoasa, frumoasa si cuminte! Iar tie refacere rapida! Vezi, are peste 3 kg....
Si Nadina?

Raluca, mami de www.dumex.com.my/members/tickers/97266/ticker2.png border= 0 > < /a> " target="_blank">Catalina-3 oct'05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

Uraaaa! In sfarsit!Multumim mult Bianca pentru veste!
KID, felicitari mamico!!!Sa va traiasca printesa cea brunetica, sa fie sanatoasa si mancacioasa si sa creasca mare si frumoasa!!!

De la Nadina nici o veste inca?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

felicitari, simona, pentru papusica!!! ma bucur ca sunteti bine amandoua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

felicitariiii!!! bine ai venit, surioara bruneta!

miflore , de nadejde ca intotdeauna! ne intalnim prin crangasi la un moment dat pt hainute si jucarioare.

cristina, mama de radu (09.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Felicitari, kid!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Felicitari Simona, pun pariu ca seamana deja cu tine !

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Felicitari Simona !!!

Ca ma intrebai Mary de poze uite aici http://picasaweb.google.com/veronica.iva55/Vlad3LuniBotez
Sunt cam vechi ca am un laptop vai capul lui si nu imi permit sa pastrez poze pe el.

Multumesc de sfaturi, voi tine cont de ele.

Vera, mamica de Vlad Mihai (25 ianuarie 2008) & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Felicitari Simona pentru fetita!
Mary Alexia are o memorie fantastica si de aceea ii este foarte usor sa retina poeziile.Mi-au zis educatoarele ca nu-i nevoie decat sa repete de 2 ori o poezie si Alexia o retine.Educatoarele sunt uimite de memoria Alexiei.Retine tot felul de intamplari si mi le spune dupa luni de zile.
Ea a avut insa mereu o problema cu limbajul.A vorbit tarziu, pana sa mearga la gradi nici macar propozitii simple nu spunea.Stia doar cateva cuvinte.Eu ma bucur cand invata asa multe poezii ca o ajuta la dezvoltarea limbajului.Acum sper ca pana la 4 ani sa pronunte corect si sa rezolvam problema limbajului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

Simona, felicitari...waw...va dati seama ca nu mai conteaza ce lungime are cata vreme are parul negru?Cat de mult isi dorea Simona sa aiba parul negru, mai stiti?Hihi, ma bucur mult ca e bine, ca e trecuta de 3 kg si ca ai scapat.Si cum o cheama pe frumusetea bruneta?
Vera,m-am topit dupa ochii Iuliei si dupa obrajorii lui Vlad...sa fie sanatosi...ptiu,ptiu...tare frumosi.
Casiana, eu zic ca nu vei avea probleme cu Alexia.Pune-o in fata unei oglinzi cand va jucati de-a pronuntia.Repeta cu ea cuvintele si pune-o sa isi tine gurita ca tine.Vedeti voi, ca toate suntele au un loc al lor...iar in fata oglinzii iti poti observa unele defecte.Eu asa procedez la lectiile de fonetica franceza, dar la fel este si la romana.Daca da rezultate sa imi spui.

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)
"La liberté est le droit de faire ce que les lois permettent"
de aici incolo alte poze noi cu noi
www.totsites.com/tot/iaris" target="_blank">paginuta lui Iaris
Mozart
www.youtube.com/watch?v=XrA2ooglvGc&feature=related" target="_blank">Evangeline

Mergi la inceput