Piticodromul Festiv de Sept - Oct 2005 (210)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Neata fetele!
Ce-or fi facut gravidutele?
Jadi, ce simpatic Vladone! Asa serviciu mai merge.....As face si ore suplimentare......

Raluca, mami de www.dumex.com.my/members/tickers/97266/ticker2.png border= 0 > < /a> " target="_blank">Catalina-3 oct'05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Salutare piticodrom!

Felicitari Locca pt bebelina, sa fie sanatoasa si papacioasa.

Nastere usoara Nadina si Simona!

Am o intrebare strategica. Voi ati inceput sa invatati copiii alfabetul? Cum ii faceti sa intzeleaga ca un cuvant e format din litere si mai ales ca incepe cu una?
Ca sa fiu mai explicita faptul ca avion incepe cu a, maimuta cu m...etc? Cum il inveti aceasta regula?

In rest noi suntem bine, fara pb, acum dorm impreuna in acceasi camera...ce sa mai crestem...Iulia a scapat de pampers definitiv...fara pb, Vlad a inceput sa mance si altceva decat tzatzica, dar nu e chiar fan mancare...fug sa ii pregatesc mancarea...
Va pup si revin.

Vera, mamica de Vlad Mihai (25 ianuarie 2008) & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Vera eu nu am inceput inca sa o invat alfabetul dar Alexia va incepe acum in septembrie grupa mijlocie si am intrebat educatoarele ce o sa faca si mi-au zis ca o sa faca liniute si bastonase si vor invata alfabetul.
Cand vor incepe o sa vad fisele de la gradi ale Alexiei si o sa-ti spun care-s metodele lor.
Sunt tare curioasa cum s-o descurca Alexia.Am insistat sa mearga la grupa mijlocie deoarece la grupa mica a acumulat deja toate notiunile si multe in plus si mi-e teama sa nu se plictiseasca.
Poate o sa repete grupa mare, am inteles ca o sa fie un pic mai greu caci vor invata sa scrie.
Sa va povestesc ce discutii filozofice am cu Alexia?
I-mi zice intr-o zi:
"Mami hai in pat sa volbim despre Doamne Doamne" si a inceput sa-mi puna o sumedenie de intrebari:daca e in Biserica, daca e peste tot, daca Doamne Doamne inchide usa la biserica..."
In vacanta merge la gradinita dar nu sta la grupa ei, e o singura grupa cu copii mai mari si mai mici.Si i-au invatat diverse poezi.
Saptamana trecuta i-a invatat poezia "Ariciul"care e in "Carticica Draga mea". M-a uimit cand am auzit ca o stie si e destul de mare, are 5 strofe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Eu i-am spus lui Peter la inceput literele pe care il interesau: M is for mama, T is for tata, G is for George (maimutica), F is for flower, H is for Honda (masina mea), D is for Diana. N-am pastrat ordinea din alfabet. Dupa un timp imi punea degetul pe litere si zicea : mama, tata, flower, dupa un alt timp zicea M-mama, T-tata, F-flower. Acum stie tot alfabetul , dar nu canta A,B,C,D,....stiti voi cantecelul acela in engleza.

Diana si Peter (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Fetele-astea s-au luat cu pokerul si-au uitat de noi!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Dar de la cine trebuie sa primim vesti? Eu aveam tel lui Kid si l-am pierdut odata cu schimbarea tel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

Nici o veste dinspre maternitate? Chiar nimic, nimic? Trebuie sa fii nascut fetele noastre......
CASIANA e grozava Alexia ca de obicei, eu sunt uimita de cate lucruri stie si de cate vorbeste. Iar de poezii de 5 strofe ce sa mai zic....Eu una nu am reusit sa-mi invat nazdravanul nici macar o strofa de poezieAcum vad ca din proprie initiativa a inceput sa retina versuri la diverse cantecele , e totusi un inceput!
Am vizitat gradinite in dimineata asta.
Le-am bifat pe toate din zona noastra, m-am oprit la una care desi nu e in limba engleza, mi-a placut si m-a cucerit directoarea, mi-a explicat ca la varsta lui Andrei ar fi mai bine sa-l mai tin macar un an la italiana pana va stapani mai bine limba si abia apoi sa trecem la a treia limba si anume engleza.Adevarul este ca si eu ma gandeam la asta, pentru ca el inca nu stapaneste bine nici italiana nici romana, le vorbeste amestecate si daca il dau la engleza intensiv o sa-l bulversez de tot.
Plus ca gradinita asta are avantajul ca e si aproape de casa.Au program flexibil poti lasa copilul chiar si pana la ora 7 seara daca se intampla sa ai nevoie, doar suni si se rezolva.
Au uniforme, toti copii vor fi imbracati la fel difera doar culorile pentru fetite baietei
M-am convins ca astia chiar nu culca copii la pranz, aici la gradinita asta mi-a spus directoarea ca pentru copii care vor sa doarma la pranz, care sunt foarte putini de obicei 2 sau 3 au niste saltelute si ii pun in sala unde dorm si copii mititei( care dorm in carucioare)
Ramane sa ma consult si cu sotul si sa ma decid in sfarsit...
Andrei va fi la grupa preschool, 3-4 ani, apoi urmeaza kindergarden 4-5 ani, apoi grupa pregatitoare pentru scoala.
VERA nici eu nu l-am invatat alfabetul pe Andrei, insa de putin timp am observat ca unde scrie ceva incearca el sa descifreze asemanand literele cu cifrele pe care le stie, si asa am inceput sa-i spun literele, acolo unde el e interesat si ma intreaba, inca nu le-a retinut, dar cand e interesat eu i le spun....
JADI e foarte dragut Vladutul tau, si tu, ce serviciu minunat ai!Succes cu gradinita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

da...si eu am dat 1000 de refresh-uri de dimineata...ce-o fi cu fetele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Miflore, tu nu ai tel lui kid? da-i un mesaj!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

Salutare...
am citit si eu despre cele doua mamicute, si astept si eu vesti.Sper ca e totul bine. Simona era speriata...asta am inteles eu din mesajul ei.
Vera bine ai revenit...vrem poze su frumusetea de Iulia si cu fratiorul Valdut. Despre alfabet,eu cred ca ei invata foarte bine acum prin asocierea sunet, imagine.La noi asta functioneaza cel mai bine.Si ca si Andrei, si el face asociere intre litere si cifre pe care le cunoaste.De exemplu 5 si S el le confunda mereu.El stie cantecelul cu alfabetul, dar nu recunoaste toate literele. Sunt curioasa ce activitati vor avea din toamna la gradinita, ca pana acum a fost vacanta educatoarelor, pe rand...si mai mult s-au jucat.Sper sa inceapa s alucreze ceva ca altfel il transfer la o grupa mai mariosara.El e acum cu copii de 2,5-3,5 ani...si mai este o grupa pt 3,5-4,5....unde cred ca ii pregateste mai bine pt scoala.DAr parca nici sa stie totul nu e bine.Adik la scoala daca se plictiseste e mai rau...ca acolo nu mai ai unde sa il muti, decat eventual sa ceri sa faca 2 ani intr-un an.
Astept in continuare vesti de la fete.Oare nu ar trebui sa le sunati? Doamne ajuta

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)
"La liberté est le droit de faire ce que les lois permettent"
de aici incolo alte poze noi cu noi
www.totsites.com/tot/iaris" target="_blank">paginuta lui Iaris
Mozart
www.youtube.com/watch?v=XrA2ooglvGc&feature=related" target="_blank">Evangeline

Mergi la inceput