Piticodromul Festiv de Sept - Oct 2005 (210)
Raspunsuri - Pagina 4
miflore spune:
Maiiiiii, ce vesti pe-aici! Am picat la tanc!
Pentru Kid si Nadina cu dedicatie specialaaaaa:
8 dimineatza sau 8 seara? Hai ca m-am emotionat! Maine ne-mbogatim cu 2 fetite!
Asteptam SMS!!! Va tinem pumnii!!!
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
miflore spune:
Kristinutza, tu cand vrei sa duci pachetul? Saptamana asta?
C-as putea face si eu un pachetel pentru baietel. Vorbim.
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
Ioana75 spune:
Cine a nascut prima? Asteptam veeeeesti!
Simona, am inteles; imi amintesc cum ai povestit ca te-a apucat nasterea prima oara, inainte de data programata. Sa fie bebe sanatos!
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
tangerine spune:
pentru Kid si Nadina!
La multi Ani pentru Vladut !
Da, tocmai am calculat si sunt in saptamana 38 si nu vreau sa fac o tripla:) sunt in plin proces de configurare a aplicatiei IT la munca, asa ca nu ma disturbati va rog cu ganduri de nastere
Pentru ca stefan a fost tot timpul mai mic cu o saptamana la masuratori eu consider ca sunt in saptamana 37:) si am de gand sa nasc la cel putin 40 de saptamani, adica undeva in saptamana 12-18 sep
deci asta e planul, va rog sa ganditi pozitiv:)
Ramona si dulceata de Maria (10.09.05)
poze
mary ilie spune:
MIFLORE cum a fost in vacanta la tara, cum v-ati distrat? Ana cum se mai simte cu burtica?
Eu inca caut gradinita, oamenii astia sunt fenomenali, multe gradinite sunt inca inchise, desi mai sunt cateva zile si se da startul
Proasta oferta, zau ca imi vine sa ma apuc sa-mi deschid gradinita proprie si personala, daca ar fi posibil
Am pus pe hartie avantaje si dezavantaje pentru prima gradinita la care ma gandisem si asa am realizat ca e cam departe de casa, adica vreo 30 km, e adevarat ca se merge repede ca iesi pe autostrada, dar totusi....
Azi trec in revista niste gradinite de pe langa casa......
Tonnia spune:
Nu stie nimeni nimic?
Tangerine, nici nu ma gandeam sa-ti fac galerie inca! mai ai...
Mary, tin pumnii cu gradinita, ar fi bine daca ai gasi pe langa casa.
Asteptam...
nicole74 spune:
Buna dimineata!
La Multi Ani, imi cer scuze pentru intarziere, Mirunei si lui Vladut! Sa creasca mari, frumosi si sanatosi!
Nastere usoara Kid si Nadina sau poate ati nascut deja! Asteptam vesti!
Si noi mergem la gradi de luni. Am inscris-o la Junior, pentru inceput doar pana la 13.30. Sper sa-i placa. Luni vom merge cu ea, iar de marti directoarea mi-a zis ca o vor lua ei. Nu stiu inca cum sa fac, am sa ma hotarasc luni, daca o duc tot eu marti.
Ziua de nastere am vrut sa i-o fac intr-un loc amenajat, am facut rezervarea si cand am ajuns sa platim era f. urat si murdar, asa ca facem acasa cu 7 copii si 14 adulti. Urati-mi bafta.
Nicole&Ioana Alexandra
jadi spune:
Cu intarziere as vrea sa felicit si eu piticodromii care au implinit 3 ani zilele astea. La Multi Ani Miruna si Vlad! Avem copii mari, ce sa mai!
Nastere usoara Nadina si Simona, asteptam sa ne spuneti cine castiga la poker .
Eu am copiii la Valcea si deocamdata nu se plictisesc si bunicii la fel, mi-a zis soacra-mea ca adoarme inaintea lui Vlad si sta fimiu sa o scuture sa se trezeasca sa stea de vorba cu el . Au gasit si un super parc acolo, amenajat dupa norme UE si trag o joaca amandoi de cad lati la pranz.
Acum 2 saptamani am vrut sa mergem la Baneasa sa imi iau costum de baie si am vrut sa pacalim copilul (cel mare) ca mergem la servici si nu il putem lua si oricat am vrut noi, nu am reusit asa ca a trebuit sa il luam, am stat la terasa, a mancat inghetata (au reusit bunicele de la Braila sa il dedea si la inghetata dar nu as zice ca se omoara), am stat si la masa (e mare fan restaurante, cum ajungem undeva se aseaza pe scaun si imi zicea ca vrea sa manance si chiar mananca), am facut ceva cumparaturi si am plecat acasa pe la 2 cand era caldura aia de foc. Cand ne-am urcat in masina, am constatat cu voce tare ca e cald tare la care el zice "Da mami, murim de cald!" Apoi cand eram in trafic imi spune calm "Mami, mi-a placut la voi la servici" asa ca am ras amandoi de ne-am prapadit. Iar ieri vorbind cu el la telefon, ma intreaba unde sunt si ii zic ca la servici la care ma intreaba la fel de calm "Si ce cumperi mami?" Asa ca o sa creada ca noi la servici mergem la terasa, la restaurant si apoi la un shopping scurt.
In alta ordine de idei, de luni incepem gradi am iar emotii ca schimba grupa dar am incredere in puterea lui de acomodare, chiar mi-a zis de cateva ori ca ii este dor de gradi. Maine merg sa ma vad cu directoarea sa vedem in ce grupa e. In rest nimic important!
Deni & Vlad & Tudor