Ulei de masline presat LA RECE. Cum il consumati?
Raspunsuri - Pagina 4
ML spune:
Corina, la maioneza folosesti ulei extra light, pur, galben sau extra virgin?
Tu intrebi despre painea fara drojdie (de fapt cu drojdie naturala), de secara? Am facut pana la urma, dar inca experimentez .
Am uitat sa va spun... am cumparat o alta marca de extra virgin(Bella Tavola) si ne-a placut tuturor!!!! Multumesc de incurajare. Am pus in supa de pui (in farfurie) si la salata de rosii, deocamdata. Am sa incerc si in combinatiile voastre gustoase.
Take joy! (poze)
nikole spune:
Il consum crud:inainte de pranz si cina , pun intr-o farfuriuta ulei de masline, un pic de otet balsamic, si il consum cu paine usor prajita.
si binenteles in salate.
Edit, sa intreb:uleiul de avocado cum este?l-ati folosit?
banui ca merge consumat in stare cruda...
ceva impresii, sugestii...?
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=2cfbb99e9546e611e2a484&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Albastrel
geanina-nica spune:
Eu gatesc cu ulei de masline(virgin normal,acela mai galben,si intodeauna de marca CARBONEL) in tote retele pe care le fac.
Si la prajit cartofi,si pun si un catel de usuroi strivit in coaja lui si-s deliciosi
Acum uleiul virgin extra la rece il manac asa cum zice nikol,e foarte bun
-pe salate
-uns pe paine si cu rosii
-si mai fac rosii,vinete,sparanghel,ceapa,dovlecel,tote la gratar si presarate cu sare mare si cu ulei.
Toate taiate rondele,in afara de sparaghel(verde)
geanina-nica spune:
am uitat:- maioneza am incercat si mi-a iesit amaruie,asa ca folosesc ulei de floarea sorelui.
Iael spune:
Eu folosesc ulei presat la rece Carapelli. E foarte bun.
Cum ies legumele la gratar , nu se ard ?