Mamici de septembrie-octombrie 2008 (130)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Anca printesa Carla este absolut superba si falcoasaaa. Ma bucur ca totul a fost super ok pina la urma

Fetelor am pierdut mult din ce ati scris sper sa prind din urma.

Laureta bb2 - 36+ si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Moni sa fii tare si de acum incolo, te rog sa nu ne uiti...o imbratisare calda din partea noastra

33+ posibil Rebeca Alexandra

Bebe

Eco

www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Muuh - multumim frumos pt vesti.
Monica multa sanatate, sa revii acasa curand si sper sa gasesti puterea alaturi de familia ta sa mergeti inainte.

37 +
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Miruna multumim de vestile legate de Moni..sper sa fie atre si sa depaseasca momentul acesta dificil.
laureta ma bucur ca esti acasa si ca esti mai bine.Pe cand cezariana?

36+bbelina
laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Asa am putin timp liber si va mai spun una alta in rest vor completa fetele.

Monica a ajuns la spital si copilul traia, a fost monitorizata pe toata durata travaliului si singurul semn de intrebare pe care si l-a pus a fost o remarca a uneia dintre moase legat de bataile inimii copilului. Doctorul ei era in concediu, la fel si cel in grija caruia fusese lasata, a doua rezerva a refuzat sa vina spunand ca este in provincie. Monica a nascut practic cu moasele si cu rezidenta aceea tinara si care ii facuse impresie buna si despre care a povestit ea mai demult. Nu a avut epidurala pentru ca nu a mai avut timp de asa ceva. Datele legate de greutatea lui Andrei la nastere sunt contradictorii (s-au vehiculat greutati intre 2900 si 3600), nu avea fisa necropsiei la ea sa ne spuna exact, cred ca oricum nu mai intereseaza pe absolut nimeni. L-a vazut dupa ce l-a nascut, a asistat la toata tevatura din jurul ei, a fost perfect constienta si lucida. I s-a facut rau dupa aceea cand au inceput sa ii coasa epiziotomia.

Legat de spital, Monica nu a facut nici un comentariu dar fac eu pentru ca m-a impresionat in modul cel mai urat. Este nerenovat, fara sa fie murdar. Este o caldura infernala in saloane, cred ca nu se deschid geamurile, la terapie intensiva unde era Monica cred ca erau lejer 38 de grade in salon, curgeau apele pe noi. O debandada generala, ni s-a sugerat sa cautam pacienta intrand din salon in salon si intreband, eu era sa pun mana pe o tipa care dormea si sa o misc crezand ca e Moni, noroc ca m-am abtinut. La plecare ne-a "intampinat" o doamna doctor/asistenta nu stiu si nici nu imi pasa deosebit de infipta si obraznica pe care cu mare placere as fi pus-o la punct daca nu eram asa buimacita de vizita la Moni. Singurul plus au fost toaletele care intr-adevar erau curate. Per total spitalul, dupa parerea mea, este sumbru.
Cam asta a fost, eu una am plecat ametita de acolo si cu un sentiment de iubire netarmuita dar asa absolut infinita pentru Alexei si cu o dorinta incredibila de a-mi proteja copilul din burta.
Deasemenea cu o admiratie incredibila pentru Monica, mie una mi-a dat o lectie de curaj, stapanire de sine, acceptare si tot ce mai vreti voi.
Mai cred cu fermitate ca ea isi doreste ca voi sa mergeti mai departe in Odisee, sa ganditi pozitiv si sa va concentrati pe minunile ce vor veni in viata noastra.
Cine se ofera sa deschida subiectul la Sufletul Credintei? Eu ma bag sa va ajut cu copiatul mesajelor pentru Moni.

Miruna 37+ si Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danucu spune:

Monica, inca odata multa putere.

Multumim fetelor pentru explicatii.

Poate sa-mi dea si mie cineva prin pm parola de la contul comun? Multumesc.

35+

Baby inside

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Muuh multumim.
Monica suntem cu gandul la tine, sa depasesti aceasta perioada grea din viata ta.. iar daca puteam sa ajutam cu ceva..orice.. suntem aici.

33

poze http://community.webshots.com/user/baby_boy80

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev284pb_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Multumim pentru vesti Miruna, imi pare rau ca nu am putut ajunge

Am fost si eu la dr mea, mi-a zis ca ne vedem peste 2 saptamani si abia atunci vorbim despre cezariana (nu prea mi-a placut asta) atunci o sa fiu in saptamana 38 si a zis ca in nici un caz nu programam cezariana inainte de saptamana 39, a zis ca dupa cum arata bazinul se cam recomanda cezariana (in afara de faptul ca asta imi si doresc)

Laureta bine ai venit acasa, ai grija de tine

klemi felicitari pentru bebe, magazin cu produse brevi, exact unde ti-a zis simodina, pe dacia si mai e unul micutz in 13 sept

35s Mikul Robert Constantin
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danucu spune:

Citat:
citat din mesajul lui danucu

Poate sa-mi dea si mie cineva prin pm parola de la contul comun? Multumesc.

Multumesc, andy.p.

35+

Baby inside

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Monica, ne-ai oferit o frumoasa lectie de curaj, de viata, cu atitudinea ta. Fara a fi fatalista neaparat, exista momente in viata in care a constientiza ca lucrurile s-au intamplat de asa maniera pentru ca asa era scris, pentru ca nu a fost sa fie, te face aceasta atutudine, ziceam, sa mergi inainte. Sa gasesti forta de a te reconstrui si de a spune ca absolut totul se intampla cu un motiv, indiferent cat de ocult poate parea acum, si ca merita sa traiesti pentru a iti fi revelat! Esti o femeie pe atat de matura pe cat te credeam, esti puternica, si pentru asta te admir si te imbratisez cu mult drag! Te admir pentru felul de a rezona si pentru lipsa intentiei de a cauta cu orice pret un tap ispasitor! Asta pentru mine inseamna forta!
Ai dragostea familiei, a prietenilor, caldura si tandretea noastra, eu, una, raman cu sufletul langa tine! Chiar daca sunt prea slaba sa fi venit si sa te fi privit in ochi, sa iti fi spus ce simt! Ma simt neputincioasa, slaba si incerc...sa ma ajut sa fiu si eu puternica! Sa merg si eu mai departe, in felul meu...

36+ LUCA

AMR 26 ZILE!!!

POZE
CAMERA LUCA
VIDEOS LUCA!!!

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput