Mamici de septembrie-octombrie 2008 (130)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Andy_galro , sigur ca e disperant sa stai atatea zile in spital, dar incearca sa rezisti mai cu optimism, altfel ii transmiti starea ta si lui bebe . Poate se deshidrateaza micutul si de asta nu ia in greutate
Incearca sa-l tii cat mai mult alaturi de tine, conteaza foarte mult aceasta apropiere in primele zile.
Poate sa-ti aduca sotul tau ceva interesant de citit, nu lasa sa aluneci pe panta asta a lehamitei si enervarii, ca foarte greu se iese apoi din ea. Bucura-te ca bebe e sanatos si papacios, plin de viata, e asa cum vi l-ati dorit, o sa fiti atata vreme impreuna in cuibusorul vostru ... insa de acum totul va fi, intr-un fel sau altul, mai complicat decat a fost pana acum, asa ca iti doresc multa rabdare sa iei lucrurile asa cum vin, fiecare la randul lui.

35+ AMR 32 zile!!

Peter Pan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Angelynna fwelicitari pt alegerea numelui!!
Andy_g nu te descuraja, mamico!Priveste partea plina a paharului!

38+LUCAS
AMR 2 saptamani!!!?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Nausica, felicitari pt noua semnatura, si sa fie intr-un ceas bun!

36 s Mami fericita de Irina Alexandra cred ca ramane

Doamne ajuta-ne sa ajungem macar pana la 38 saptamani cu bine si sanatoase si nasterea sa nu aiba complicatii!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

AMR 6 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nausica

Am uitat sa va zic ca azi am schimbat semnatura, am intrat in saptamina 32

Nausica32+ si bebe Nedelcu
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference

Felicitari, Nausica! Mai e asa putin si iti tii bebelina in brate!!!

36+ LUCA

AMR 25 ZILE!!!

POZE
CAMERA LUCA
VIDEOS LUCA!!!

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

multumesc de incurajari fetelor...imi prind fffff bine acum...e cam greu cu rabdarea in aceste momente...dar da ma bucur ca este sanatos....lapte am destul dar nu mananca el de ajuns ....cumva mai trec cateva zile

Andreeade Andrei
Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Saru mana Bitza, Clau si Babytza , ieri stateam si ma gandeam ca orice nume i-as zice lui tati nu ii place si atunci m-am gandit ca pe nasica noastra o cheama Cristina...am facut un amalgam delitere si a iesit Crina...mi se pare cel mai frumos nume plus ca i se potriveste

Miruna te rog frumos sa treci si mesajele mele la topicul Monicai

33+ mai mult ca sigur Crina Alexandra

Bebe

Eco

www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Andy_g, sunt si eu cu sufletul alaturi de tine si iti trimit pupici! Hai ca mult a fost, putin a ramas! Nu mai e mult si aduci acasa puiul in cuibul pe care i l-ati pregatit! Gandeste-te ca acolo e sub supraveghere medicala, mai are de luat cateva grame si apoi e gata sa vina acasica! Esti o mamica fericita sa il ai langa tine!!!

Vaaaai, acum am vazut poze! Ce bomboana ai tu acolo! Ce m-a emotionat, ce copii frumosi la noi la Odisee, dupa Carla perfecta acum si Andrei ce scump poate fi! Felicitari, mamico! Vezi ca ti-l fura fetele!

36+ LUCA

AMR 25 ZILE!!!

POZE
CAMERA LUCA
VIDEOS LUCA!!!

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Nausica felicitari pentru schimbarea semjnaturii

Andy_galro vazut din nou poze cu bb Andrei, e tare scump

Anca ce mai face micuta printesa?

33+ mai mult ca sigur Crina Alexandra

Bebe

Eco

www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Andy_galro, stai cu bebe in camera in aceasta perioada sau va vedeti numai la alaptat?

35+ AMR 32 zile!!

Peter Pan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Fetele bb-ei vostrii e agita mult in burtica? ca la mine de cand m-am trezit imi face valuri burtica si se contracta o data la 8-10 min in jumatatea stanga de la zona pubiana pana sub sani, si e dureros. Am luat un no spa si la 12 am gynipralul. Daca nu trece dupa astea in maxim 2 ore cred ca fug pana la spital.

36 s Mami fericita de Irina Alexandra cred ca ramane

Doamne ajuta-ne sa ajungem macar pana la 38 saptamani cu bine si sanatoase si nasterea sa nu aiba complicatii!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

AMR 6 zile

Mergi la inceput