buna fetelor, as avea si eu o intrebare, dc stiti ceva hipermarketuri din belgia si germania, pleaca fratele in concediu in belgia cu masina si as vrea sa il rog sa caute diverse chestii pt bebelusi ca am auzit ca sunt mai ieftine acolo.
in bruxelles am auzit ca sunt cora si carrefour
dar apoi in germania nu prea stiu nimik in afara de renumitele ALDi si magazinele TOYRUS de unde o sa imi i-a cereale si ciocolate.
Fac apel la fetele din germania.Va multumesc.
Magazine mari, unde gaseste de toate sunt: Real, Kaufland, Kaufhof, Karstadt, Woolworth, KIK, Zeemann (astea 3 au lucruri mai "ieftine", dar si calitatea e pe "masura").
Numai pt copii ar mai fi Baby Walz, Baby One.
Pt hainute ar mai fi (pe linga cele amintite mai sus) si C & A, H & M, Zarra.
Pr incaltaminte: Hako, Jordan, Deischmenn, Schue Center, Schue 4 you, etc.
Pe linga Lidl, Aldi, mai sunt Plus, Penny, Tengelmann, Rewe, Tschibo. Insa, aici daca nu esti cind se baga anumite lucruri (de ex. acum Tschibo are lucruri de ploaie pt copii) nu gasesti prea multe.
Daca imi mai amintesc, mai revin!
Pe linga ce a zis Helbi,ar mai fi si Toom,insa daca vrei imbracaminte,incaltaminte de calitate sint doua outlet-uri faine care merita vizitate, unul in www.ingolstadtvillage.com/ingolstadt/home.asp?lan=en" target="_blank">Inglostadt si unul linga www.wertheimvillage.com/wertheim/home.asp?lan=en" target="_blank">Frankfurt.
Have fun la shopping !!!!
multumesc mult fetelor. i le-am zis ce magazine sunt, si le-au notat pe gps , acum sa vedem ce o sa gaseasca.