Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(71)
Raspunsuri - Pagina 9
Ramo2007 spune:
Fetelor, in ce saptamana, in trim. 3 se mai repeta analizele si cand se face cea pt streptococul hemolitic de grup B?
Mie mi-a iesit acum cativa ani acest streptococ...am facut tratament si apoi a disparut...e posibil sa mai apara?Ce analiza se face in sarcina pt. depistarea lui?
Ramo
24+ 
Puiutul meu scump
ancadragoman spune:
Ramo mie din secretie imi facea ptr streptococ si ultima data mi-a facut prin sapt 35 ,dar inainte sa nasc mi-a luat secretie si a refacut analiza ca asta se poate declansa imediat.
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
bebecris spune:
fetelor....imi pare rau de vestea proasta de la odiseea de sept...nu am citit si ma abtin sa nu citesc....ma sperii si nu vreau...
noi suntem mai bine dpdv moral..am fost la o nunta duminica in rosiori...oribil!!!!!! groaznic...am stat f putin...
babyzapi...bine ai venit din concediu...felicitari pentru bebe grasan!!! saptam viit, vin si eu la eco la dna dr. chitescu, pe 4 septem la ora 9.30.
otiliav...eu am facut morfo la dna dr chitescu...mi-a scris si la rinichi si la ficat ca sunt dezv normal si ca f-tioneaza normal... baiatul meu este ff activ...eu nu mai sunt asa activa...ma doar mijlocul...nu pot sa dorm pt ca ma intorc greu de pe o parte pe alta, pic umflate, ma dor rotulele, mainile la incheieturi si degetele...
am schimbat si noi semnatura de ieri.sufar de caldura..transpir de parca as da la sapa pe camp...mananc mult...mereu mi-e foame...joi ma duc la control ca vine dr meu din concediu, saptam viit pe 4 sept ma duc la eco...si apoi pe 9 septembrie cand implinim 2 ani de la nunta ma duc la medicul de familie sa-mi iau reteta pentru clexane si sa vad daca intru in prenatal.
28+
DAVID ANDREI 
http://bd.lilypie.com/4s2Jp3.png
http://community.webshots.com/user/bebecris78
Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!
elilov3 spune:
anes ![]()
ramo off mama lui de sitem ticalosit vb lui vadim....deja ma dispera asa imi vine sa le fac
...inca putina rabdare si vin si doc al tau si o sa vezi ca totul e ok..cumintica sa stai 
mav imi pare rau sa aud de problema bb-ului dar e imp caum a spus si doc sa fie monitorizat deacuma inainte cat si dupa...atata timp cat nu e grav. te sarut si te imbratisez..ah si
sa plece problemele de la tine 
diana asteptam deseara sa ne spui ce ai mai vazut prin magazin...noi inca nu am cumparat nimic 
alexa da cred ca suntem in trim III la 28 de sapt, nu fetele?
madutzabra eu stiu ca dupa 32 de sapt se face echo de trim III...a si sa iti priasca concediu 
leeloo la prob cu dintii ma alatur si eu ieri mi sa rupt o masea si azi vad ca mi sa sart un dintisor in conditile in care iau prenatale si toate cele...maine merg si eu la dentist macar sa puna un pansament ca e de groaza nu alta...sanatate iubita 
mai unde scris ca se da prenatal decat dupa 32 de sapt????? ma lamureste cineva...ca eu vreau din 31 de sapt sa il iau?????
28+
Dimitrie
elilov3 spune:
bebecris si eu transpir muuuuuult si manannnnnnnccc pana cand si noaptea de 2 ori ma trezesc si pap...o sa ajung o balena uite asa plecai eu de la 57 de kg si acuma am 66.5 kg...si cat mai e pana la termen
asa ma simt...

28+
Dimitrie
ancadragoman spune:
Eli eu am intrat la 31 de sapt
anca
de
poze si filmulete
povestea nasterii
elilov3 spune:
ramo referitor la analiza de streptcoc B mie mi-a spus doca ca se face intre 35-36 de saptamani..insa imi aduc aminte ca la Pavel a facut analiza si atunci inainte sa nasc...deci....?
28+
Dimitrie
elilov3 spune:
ancadragoman deci se poate ma gandeam eu de ce sa nu se poata...poate din comoditatea doctorilor, nu?
a si inca ceva pe unde umbla ramyteo e in concediu ceva ca vad ca nu a mai intrat in ultimul timp nu de alta dar cine ma mai biciuie ![]()
28+
Dimitrie
ancadragoman spune:
trebuie sa iti ramana 46 de zile dupa ce nasti ,in rest nu sunt alte conditi.
Ramyteo nu mai are net si o sa dureze ceva pana il pune iar.
anca
de
poze si filmulete
povestea nasterii
malinas spune:
mav, sper ca bebe al tau sa fie ok iar acel chist sa se dovedeasca doar o alrama falsa. Ar fi bine si daca ai reusi sa te odihnesti si sa te relaxezi un pic, asta l-ar ajuta si pe bebe (dar deja stii lucrul asta).
anes, eu sper sa am mai mult noroc decat mav in ceea ce priveste concediul prenatal. Eu sunt acum in saptamana 29 si de duminica intru in saptamana 30, iar de luni vreau sa-i cer concediu prenatal. Sper din tot sufletul sa nu-mi faca probleme ca nu stiu cum am sa reactionez
. legal, stiti si voi, ca am voie...deci sper sa fie ok. Adica legal trebuie sa raman 42 de zile dupa nastere, asta inseamna ca 84 pot sa iti dea inainte, iar la mine ar fi vreo 69 inainte de nastere, deci ar ramane mai mult de 42 dupa nastere.
ce poveste urata la Ramo, asa m-am saturat de mizeriile care se intampla in spitalele din romania. parca nu se mai termina niciodata. partea buna in toata povestea asta este ca ramo si bebelina sunt bine.
Voua v-a dat sa faceti eco de morfologie fetala in saptamana 32
? Acum o saptamana cand am fost ultima data la medic (la controlul de 28 de saptamani) mi-a zis ca ne vedem peste o luna, fara sa zica nimic de eco de morfologie fetala, analize sau alte cele
. Credeti ca e cazul sa ma duc de capul meu sa o fac?
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
29 s