Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(71)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Dandusa si Iulia Cospy : La multi ani , sanatate si noroc !

Mirtha 31+ Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

buna dimineata fetelor!
VonHelen mersi de cafea
Creata La multi ani cu intarziere, multa sanatate si numai bine iti doresc!
Iulia Cospy si Dandusa La multi ani fetelor, sanatate ,sarcini usoare in continuare si multa fericire va doresc si voua!!!
Felicitari fetelor care au adus vesti bune de la eco!!!
Mav ai grija de tine, cum spuneau si fetele, las-o mai moale cu munca !!
windydure hainutele, era de asteptat ca tu sa gasesti magazinul in care se gasesc astfel de hainute..
Ramo imi pare rau ca ai avut parte de asa tratament...ma bucur ca esti in regula..
cu toate ca cherie se plange de sistemul de sanatate din It, eu pana acum sunt multumita, sper sa fiu si de acum incolo.E discutabila chestia si in Ro ca si aici...depinde de doctor, spital etc...In primele sapt de sarcina am ajuns si eu la urgenta cu o usoara scurgere, cu toate ca nu era rosie..am fost tratata cu promptitudine , trimisa direct la ginecologie, dr stia ca ii vine un caz de urgenta asa ca am intrat in 2 minute,cu prioritate...na poate am avut si noroc pana acum in sarcina...
Dureri de incheieturi eu nu am...inca, in schimb am vazut ca unele fete au zis de dureri de talpi...cat au fost caldurile alea mari , si eu simteam ca mi se sfarma oasele din talpi...asa ma dureau, acum de cand e mai racoare nu mai am probleme, nici gleznele nu mi se mai umfla...cat ma tine asa..nu stiu... ca trim 3 bate la usa si problemele legate de el..vin si ele.
Va doresc o zi frumoasa tuturor cu vesti bune !!!!!!!

26+Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamisha spune:

Neata, ladies!

Si La multi ani din nou sarbatoritelor de astazi!

Vroiam sa va arat ce am mai gasit ca accesoriu pentru fetele care vor face cezariana. Este o centura ceva mai complexa, inca nu stiu daca se gaseste la noi, insa ma voi mai interesa.
Daca voi stiti mai multe despre acest produs, va rog sa ne spuneti.

Se numeste Caesarean Belt http://www.bebeco.co.uk/theraline-caesarean-belt-409-p.asp
si cel putin de pe site-ul asta englez se poate cumpara, daca vreti.

O zi frumoasa va doresc,

Diana

28+ Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Neata, fetele!

La Multi ani Dandusa si Iulia Cospy, sa fiti fericite si sa aveti parte de bebei sanatosi!

Leeloo, scuza-ma, de-abia aseara tarziu am vazut apelul de la tine! O sa te sun eu azi! Cred ca vrei nr. dentistei aleia, asa-i ? Of, of, ce meriti tu ca nu te-ai dus cand te-a impins omu' de la spate!!!

Andy, buna idee cu pozele! Si mie mi-ar placea sa vad ce ati luat voi, ne mai inspiram una de la alta/. Eu, recunos, ma uit la odiseea de sept.-oct mereu la poze cu hainute si alte cele si mi-e asa drag!!!

Diamisha, daca o conving pe madam dr. sa-mi faca ceza, o sa iau si eu centurica aia. Site-ul ala face livrari in ro? Vreau sa iti zic ca eu sunt pe spate de slingul pe care l-am laut ieri! Am facut proba cu o...papusica de la fiica-mea si sunt incantata de cum sta bebe in el. Il poti pune si culcat fara probleme! E o diferenta mare intre marsupiu si sling. Probabil ca wrap-ul e si mai misto, insa mie mi se pare cam aiurea si foarte, foarte greu sa ma fac sarmaluta in 5m de material...

.........................

Si acum, ca vad ca tot ati poftit la tortulet, luati de infulecati!

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti

Tudor Stefan 28+

Asa creste bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns futuremother spune:

diamisha eu mi- am luat o centura prenatala cam acum vreo luna si pot sa- ti spun ca e super. cunosti senzatia de stat cu burta in apa? ma refer la inot sau pur si simplu a pluti ... asa este si cu centura, ai senzatia ca iti tine altcineva burta si nu exagerez. eu mi- am luat de la tonus elast, daca vrei iti arat si modelul
asa ca nu pot decat sa te sustin sa iti achizitionezi una dar sa tii cont de modelul care ti se potriveste (de exemplu eu am o cezariana si conteaza cat de lata e acolo unde sta pe cicatrice)

27+ si mamica
AMR 12 sapt si ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns futuremother spune:

scuze diamisha, am tras concluzia gresit .... nu vorbeam de aceeasi centura pe care o prezentat tu .... scuze

27+ si mamica
AMR 12 sapt si ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

BraveGirl, cum te mai simti? Imi pare rau ca ai trecut prin asta, stiu cat e de nasol cu enterocolitele! De asta eu sunt hotarata sa-i fac lui bebe vaccinul Rotateq, impotriva rotavirusului, ca nu mai vreau sa trec prin ce-am trecut cu Ianca. Si, culmea, tot de la mare a luat virusul...
In alta ordine de idei...noi aveam de gand sa mergem maine la mare cu Ianca si sunt in dubii. Dr. mea mi-a dat voie chiar sa fac baie in mare (insa cred ca deja exagereaza ), deci eu am liber la mers cu masina doua, trei ore...Dar mi-e groaza de epidemiile astea, mai ales ca trebuie sa inceapa si gradintia!

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti

Tudor Stefan 28+

Asa creste bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana28 spune:

Buna dimineata!Nu stiu daca va mai amintiti de mine, am scris pe cest forum cand aveam cateva saptamani. Nu am mai scris, dar va citesc in fiecare zi. Nu sunt prea vorbareata, dar nici nu am avut timp - am zugravit apartamentul, am avut exam de definitivat si alte prob de care vreau sa uit alaturi de voi! Sper ca ma primiti iar printre voi!
+25

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

LA MULTI ANI !!!! dandusa si iulia_cospy
Sa fiti sanatoase , sa aduceti la timp cu bine bebeii pe lume si sa va bucurati de ei !
Distractie placuta deseara ...vedeti sa nu exagerati

Criss 27+
http://community.webshots.com/user/criss703

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

futuremother, as vrea mai multe datalii despre centura pe care zici ca ti-ai luat-o: model, magazin, eventual pret. Vreau de mult sa-mi cumpar una dar nu m-am hotarat asupra modelului, asa ca orice idee e bine venita. Multumesc

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

29 s

Mergi la inceput