Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(71)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns wndyctygirl spune:

Zanex, chiar doar cateva vorbe caci plec pana la doctoritza...control de rutina ca nu m-a vazut de-o luna..nici macar nu stiu ce puii mei sa o mai intreb...
Andybaby, ma bucur mult ca esti intr-o stare mai buna, detectez o atitudine bunicica si-mi place...tzoalele erau de la Spencer's gifts, aia care vand tot felul de produse traznite, papusi gonflabile( pentru soatze de gravide, ha ha ha...bine ca mi-a venit ideea, am sa ii ofer o femeie de plastic lui bebel)...mi-am facut baby registry...tu????Aveti babysurus pe-acolo??? daca da, fa un baby registry si hai s ale comparam...
Cu doca va explic io cum e mai mai incolo ca tre sa o tai..in principiu, nu te lasa astia sa mori in spital , asta e clar!
Bravegirl vai mama ta amarato..............ufffffffffffffffffff...cum sa te ajut?
Ginye bravo baby, ma bucur ca te simti si tu cat de cat rasfatata...si la tine detectez o atitudine opti si imi place...again, Zoe, fii barbata!!!!
Malina bine ai venit.......te asteptam la joaca!!!!
Manumanu si Amalia bravo, bravo, bravo pentru rezultate...sunt asa de fericita...vedeti bre, ca e forum cu vesti bune??? Panicoaselor......a propos, energia negativa atrage nenorociri, asadar ia scuturati-va de tristete...
Mav draga mea, nu tre sa intri la ganduri, trebuie pur si simplu sa tii totul sub observatie si sa ai un plan( sau ma multe)...ia-o incet!
Anes io m-am lasat de cumparaturi...puii mei, s-or rezolva toate incet incet...m-am saturat sa fiu un control freak! Si nici n-am parale acum...Mai incolo, mai e ceva pana-n noiembrie...
Criss da baby, foaaaaaaaaaarte activa..altfel, sparg zidul cu dibla si n-am chef....va sfatuiesc si pe voi sa va tineti mintea ocupata cat puteti...
Gata, hai ca pe buine am taiat-o acum caci altfel intarzii...pup you!!!!!!!!!!!!!!!

27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Asa fetelor manumanu ,Amalia avem nevoie de vesti bune , tineti-o tot asa
Somn usor si sa dea D-zeu numai vesti bune !

Criss 27+
http://community.webshots.com/user/criss703

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Dea ma bucur ca esti ok. Devenisei suspect de tacuta in ultimele zile.

Diamisha ma bucur sa te "aud" ! Mai aveam putin si te chemam la "vorbitor"!

Fetelor care v-ati intors cu rezultate bune dela analize si eco : felicitari ! Sanatate si numai bine pt. viitor!

Ramo mie mi-a fost recomandata secretia de col pt. streptococul hemolitic....la 36 de saptamani.

La Medlife dr. Steriu care mi-a facut eco morfo de trim. II a recomandat eco. morfo de trim. III la 32 de sapt. Recomandarea este mentionata chiar la finalul buletinului eco. de trim. II .
Gineca din Craiova nu considera ca este necesara o alta eco. morfo in afara celei din trim. II - o considera irelevanta pe cea de trim. III .
Insa urmareste in continuare ecografic colul , lichidul , greutate si pozitionare bebe si alti parametrii(sunt trecuti o fila pe care o scoate automat ecograful in functie de masuratorile ginecei).

Noapte buna !

Mirtha 31+ Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Hello, Burtici!
Acm am reusit si eu sa intru in casa, am fost plecata toata ziua.
Andy, nu papam tort acum, strumfica vine de-abia maine. In noaptea asta pleaca din Timisoara. Nici macar nu am apucat sa-l fac, nu stiu pe unde scot camasa...cred totusi ca o sa fac la rapid blatul acum si restul dimineata!

Mi-am luat sling pt. bebe si doua cearcafuri elastice pt patut, unul galben si unul bleu, foarte dragute! Si am luat si pachetul de la posta ca imi venise comanda de la LaRedoute Si cu ocazia asta am constatat ca bebe are prea multe hainute deja, am trei sacose imense numai cu hainute pt. primele sase luni! Ar cam fi cazul sa fac o pauza...

Mav, imi pare rau sa aud ca ai problemute, nu stiu nimic despre hidronefroza aia, dar ma gandesc ca nu e grav daca e cum zic fetele. Cat despre circulara de cordon...si eu as face cezariana sa fiu in locul tau! Adevarul e ca spitalul ala din Constanta e oribil, nu as mai pune piciorul acolo vreodata. Am stat internata o saptamana la pediatrie si a fost cea mai naspa experienta pe care am avut-o intr-un spital romanesc. Dar la maternitate, totusi, am auzit ca exista si niste rezerve de lux, ia vezi, poate pui mana pe una dintre ele. Oricum, felicitari pt bebe grasunel si in grafic, o sa fie bine, o sa vezi! Cat despte pb. legata de "uratul de H", mie mi-a dat dr. mea, preventiv (ca data trecuta am trecut si eu prin cosmarul asta) crema Ultraproct. Insa nu stiu ce sa zic ca nu am folosit-o inca...

Andy, analiza de Listeria se face din sange, cel putin eu asa o fac aici, o repet tot la doua luni!

In alta ordine de idei, cele doua camasi de noapte cu nasturi in fata, cele pe care mi le-am luat de pe LaRedoute, imi sunt foarte mari! Am luat marimea 38, ca asa port acum, insa...astea erau deja gandite pt. gravide, deci sunt marimea 38 cu tot cu kilele in plus si burtica...O sa imi comand altele 34/36 acum! Bine macar ca nu am dat mult pe ele, asta e! In schimb, restul lucrurilor sunt superbe!!!
Ia uitati ce ii fac eu bietului bebic, am de gand sa-l imbrac si cu asta http://www.laredoute.fr/vente-pyjama-bebe-fille-ou-garcon-dragon-cocoon.aspx?productid=324131766&documentid=207608&single=false&categoryid=45544430

.................

Mai vin ca nu am somn, in schimb am un chef de vorba...de speriat!!!

Dea, hai ca ai reusit sa inviorezi atmosfera in zona! Am uitat sa-ti zic ca esti turbata rau de tot cu body-urile alea. Mi-a placut mai ales ala cu "ugly people"

Amalia, felicitari pt. bebe, e mare, bravoooo! ce analzie de sange ti-a dat sa faci?

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti

Tudor Stefan 28+

Asa creste bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

seara buna fetele
amalia si mamumar felicitari pentru vestile bune de la echo la mai mare
diana se vede ca ai avut spor la cumparaturi a si tort ..mmmm
dea te asteptam cu vestile de la control
dandusa pai sa traiesti o mie de ani fericita si implinita
28+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Dandusa si Iulia Cospy
Sa fiti sanatoase, norocoase si iubite!

Diana, ce mi-ai facut, in loc sa trec la nani am stat pe La Redoute, of, of.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 25+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andy08 spune:

Dandusa: La multi ani, cu multa sanatate si bucurii alaturi de cei dragi.

Diana: Ce dragut o sa fie bebe in hainutzele alea...

Stiti ce m-am gandit eu, asa intre doua stiri despre listerie (acum sunt 15 decese...vai si amar)? Ca toate fetele care au luat hainutze si lucrusoare (asa ca Mirtha, Diana, Diamisa etc.) sa le puna pe toate pe pat si sa le faca poze, sa le vedem in ordine, ca eu m-am zapacit deja. Plus ca n-am cumparat nimic inca si cand ma voi apuca, o sa ma ajute pozele voastre (sa stiu cam ce sa iau).

Eli
: Tu ai luat ceva?

Dea: Eu o sa am baby shower de la lucru (dar mai incolo un pic), dar nu e cu gift registry. Fetele intreaba de obicei cam ce-i trebuie gravidei, dar la mine, cum n-am nimic, e mai simplu! . Cel putin asa se face la noi la lucru. Stiu ca se face gift registry pt. nunta si botez...pt. baby shower vad ca nu.
Cat e diferenta de ora intre tine si Romania? 7 ore?

Andy 24+

Mergi la inceput

Raportam, suntem bine merci si io si mostenitoarea, sa traiti! Mai multe detalii maine ca acum sunt rupta de obo...
Mirtha merci pentru apel baby, asa cum am mai spus, intrat in paine, gata, terminoiu trai pe vatrai si niscaiva timp liber...banuiesc ca prin asta treci si tu acum ca ai terminat concediul, nu?
Otiliav tot be baricade si tu baby.........uffffffff...
Diana tutzi vleau si io torrrrrrrrrrrrrrrrrtttt...mmmmm..ma ling pe bot...iti vine Nasturica, ce-ti pasa tie....mishto de tot pijamalutza aia, ce tot spui????
Andy mult succes in lupta cu listeria...io zic sa ai grija dar nu te ambala peste masura....cazurile sunt rare comparativ cu esantionul de populatie...si la ni a fost sperietura cu listeria rosiilor si pana la urma a fost a ardeilor mexicani....ete nah acum....
Sunt 8 ore intre mine si Romanica...
Vorbim maine ca vine mos Ene in fortza inspre pleoapele mele...

27+ cu

Mergi la inceput

Ah, ca era sa uit, Diamisha bine ca te-ai indurat si de noi...ok, bag sabia in teaca pentru moment....da' nu ma provoca din nou...!!!!
Andreyutza, bine ai revenit , fiica ratacitoare.....
Mav sa-mi spui daca te pot ajuta cu ceva...daca iti trebe ceva de aici, ok...orice!

27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Neata burticute!
wndyctygirl ma bucur ca esti bine si tu si bebelina! Ai grija cu munca aia...sa-ti aduci mereu aminte ca e si bebe in burtica...
DANDUSA, IULIA COSPY la multi ani fetelor!!!! Sa va dea Dumnezeu multa sanatate, sarcini usoare si la termen si tot ce va doriti! Distractie placuta astazi!

Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani)
si 30+ Luca Gabriel

Mergi la inceput