Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(71)
Raspunsuri - Pagina 10
bebecris spune:
eu am plecat de la 59 kg..si am in mom asta 76.4...am luat ceva...am un burtoi, de zici ca o iau de-a rostogolu'...nu alta...
mainile si picioarele nu va dor?dar incheieturile?
28+
DAVID ANDREI 
http://bd.lilypie.com/4s2Jp3.png
http://community.webshots.com/user/bebecris78
Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!
elilov3 spune:
bebecris dureri de maini si picioare nu am insa incheieturile intradevar dor...
..cat despre faptul ca ai burtica mare zau ca nu te credem sa vedem pozice
nu da glumesc si eu 
malinas eu zic ca docul tau stie el ce stie...si apoi daca vrei pt linistea ta sufleteasca si golirea portofelului poti sa mergi si mai devreme la alt echi, nu? ![]()

28+
Dimitrie
manumanu spune:
offf, iar am pierdut ce scrisesem
Fetelor, sper sa nu devenim ”gravidute speriate de noiembrie-decembrie”
Babyzapi, bine ai revenit! felicitari pt bb voinicel!
Ramo, e intr-adevar revoltator! CE tara! Bine ca esti bine!!
Eu sunt bine, sper sa merg la un control sapt asta, ca dr meu a plecat in conc si nu crek mai rezist 2 sapt
. Desi ma simt f bine, mai putin durerea de ligamente sau muschi sau ce-o fi, pe care o simt cand ma ridic sa jos sau cand schimb pozitia... trece cu miscare... am observat ca daca merg putin prin casa, chiar si pana la baie, trece si durerea... voi aveti asa ceva? Eu cred ca e de la cresterea burticii, dar si de la repausul asta prelungit...
manu
23+
+ 
anes spune:
malinas, DA, programeaz#259;-te tu pt. morfologie. Eu am facut toate eco morfo la alti doctori specializati in asta. Pt. linistea mea... Pe 15 sept, la 32 de sapt. merg la eco morfo la Iasi.
30+ 
bebecris spune:
eu am plecat de la 59 kg..si am in mom asta 76.4...am luat ceva...am un burtoi, de zici ca o iau de-a rostogolu'...nu alta...
mainile si picioarele nu va dor?dar incheieturile?
28+
DAVID ANDREI 
http://bd.lilypie.com/4s2Jp3.png
http://community.webshots.com/user/bebecris78
Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!
mav spune:
fetele care mi-au adresat ganduri bune.
am fost de mi-am facut alta echo.... nu mai puteam de griji.... si...
bb a trecut de 2kg, arata de 32s+6z! asadar, dpn calculata ecografic a mai avansat putin: 15 oct! partea care ma sperie este problema de la rinichi, cica nu e chist, ci "hidronefroza gradul I" (acu ma apuc sa scormonesc ce inseamna asta)...+ ca bb are cordonul de doua ori infasurat in jurul gatului!
...si daca mai pun la socoteala si problema mea (destul de grea) cu hemoroizii si infectia cu streptococul ala nenorocit (cine poate spune sigur ca s-a sterilizat?!).... si toate vestile rele citite pe forum in ultimele zile... nici nu mai stau pe ganduri, o sa vorbesc cu dr pt cezariana (eu, care n-as fi conceput asa ceva inainte
)!
...asadar, de luni ma duc la dr de fam si ii bag ultima ecografie sub nas... m-am hotarat sa imi iau concediu si sa stau cuminte acasa.
31+
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
mamiseli_11 spune:
FETELOR, SCOATETI LA IMPRIMANTA LEGEA CU CONCEDIILE MEDICALE SI BAGATI PE GAT LA MEDICUL DE FAMILIE. NU ARE VOIE SA VA REFUZE PRENATALUL. CINE VREA MAI DEVREME PRENATAL, SA FACA SOCOTEALA SA II RAMANA 42 DE ZILE DUPA NASTERE SI ATAT. EU DE LUNI ADICA LA 28 DE SAPTAMANI INTRU IN PRENATAL. MI-AM CALCULAT, RAMAN 42 ZILE DUPA NASTERE.
Art. 24 din OUG 158/2005 privind concediile medicale
- (1) Concediul pentru sarcina se acorda pe o perioada de 63 de zile înainte de nastere, iar concediul pentru lauzie pe o perioada de 63 de zile dupa nastere.
(2) Concediile pentru sarcina si lauzie se pot compensa între ele, în functie de recomandarea medicului si de optiunea persoanei beneficiare , în asa fel încât durata minima obligatorie a concediului de lauzie si fie de 42 de zile calendaristice.
Mihaela
27+
Mihai Cosmin
Gargarita lui mami
Pozele mele
madutza_bra spune:
Fetelor, este posibil sa nu se dea prenatalul mai devreme de 30 sapt pt ca nu toate femeile nasc la 40 de sapt. Se considera sarcina la termen si la 42 de sapt, si atunci nu ar mai fi acoperite acele 42 de zile dupa nastere. Ce nu inteleg eu este: ce se intampla daca s-au gresit calculele, se naste mai tarziu si nu mai sunt 42 de zile...nu mai iei indemnizatia?...ce se intampla in cazul asta? Stie cineva?
Mada
22+
Cristian
http://bd.lilypie.com/PN62p3.png
wndyctygirl spune:
Chiquichitassssssssssssssssssss.....buna de dimineatza! Sunt bine, mre, grasa si frumoassa si mai ales nebuna de legat dar am inceput scoala si timp ioc!!! Dar va iubesc la fel de mult.....
tre sa plec acum, ma intorc peste vreo 2 ore si sper sa am timp sa stau la cafea cu voi!!!!!
Mirtha sunt ok baby, doar superhaituita...tu????pup you!
Babyzapyametzel drag si scump, viatza mea..bine te-ai repatriat!!!!Si bravo pentr cocosul dotat...auzi, da ce, fii-mea harem n-are voie? Cuscra, pot sa-i mai iau unul????Hai , doar babyzapi, pleaseeeeeeeeeeeeeeeeee....
O sa fii ok draga mea, te obisnuiesti si singura, ce puii mei sa faci...e greu , insa face parte din scarificiile pe care tre sas le facem pentru puii nostrii!sambata am fost la manichhiura, ranjeam fasolea la chinezul meu ciudat care-mi ascute ghearele, am ajuns sa ma bucur de orice atingere( fizica) posibila...uite ce face singuratattea din mine...da vine Bebel( asa suntem porecliti in comunitate soatza si cu mine..bebel si bebelica..si acum plus bebelina- o familie de bebei rotunjei)vineri seara si sta trei zile...la noi e Ziua Muncii si ne caram in Michigan sa zacem pe maul lacului!
Elilovlinisthe, ha.....da tu cand ai dat bir cu fugitii cum crezi ca a fost???Tare dor de tineeeeeeeeeeeeeeeee....auzi, si vezi ca astia n-au inventat balene de 66 de kile inca...se numesc pisici!!!!!
Andy bine ai revenit baby...te simti mai bine????
tre sa o tai...n-am terminat cu dragalasheniile..restul zanelor...atentie ca ma intorc!
27+ cu 
mamiseli_11 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui madutza_bra Fetelor, este posibil sa nu se dea prenatalul mai devreme de 30 sapt pt ca nu toate femeile nasc la 40 de sapt. Se considera sarcina la termen si la 42 de sapt, si atunci nu ar mai fi acoperite acele 42 de zile dupa nastere. Ce nu inteleg eu este: ce se intampla daca s-au gresit calculele, se naste mai tarziu si nu mai sunt 42 de zile...nu mai iei indemnizatia?...ce se intampla in cazul asta? Stie cineva? Mada 22+ Cristianhttp://bd.lilypie.com/PN62p3.png |
la intrebarea asta stiu sa iti raspunda cei de la legislatie.
In cazul meu nu imi fac probleme pt ca fac cezariana, DPN e 23 nov dupa ultima ecografie, deci atunci fac 40 saptamani si sunt sigura ca voi fi programata pt ceza macar cu o saptamana mai devreme. Asa am facut eu calculul. In ceea ce priveste prenatalul, e optiunea ta de cand vrei sa stai acasa, nu hotaraste medicul pt tine pt ca nu stie legea sau pt ca e mai comod asa.
Mihaela
27+
Mihai CosminGargarita lui mami
Pozele mele