Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (189)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

M-ati zapacit! Ce sa fac dc are 90 cm...unu ca e bine, unu ca nu-i bine...Sunt fetite in parc...una mai mica cu vreo luna decat Sara are 94 cm si una mai mare cu o luna vreo 96 cm, alea-s inalte frate nu Garga. Se vede clar si-mi zice si lumea ca s-a inaltat.

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari!

total off topic: maine ma duc sa ma operez. mi-a coborat durerea in picior si ma dor f rau si rinichii....mi-e f frica.... cred ca am asteptat prea mult. ma doare sufletul cand ma gandesc cum voi fi 2 sapt, cum va fi dani 2 sapt..... tineti-mi pumnii...please.

va pup pe toate, sorry, dar is atat de amarata ca nu am putere sa va raspund

pupici

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Laura sa ai bafta multa si sa te refaci repede. Vei fi uimita cat de bine se va descurca Dani, el are nevoie de tine sanatoasa. Dar ai spus ca te-ai mai operat o data, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianav spune:

dianocica are dreptate kiki(asa imi vine sa iti zic ca e mai scurt), asa sunt unele modele de costumase la fetite, adica colanti sau pantaloni trei sferturi plus o bluza lalaie care aduce cu o rochita mini.
Lucrez in Piata Presei si da, vad arcul zilnic. Si stau in estul Bucurestiului, aproape de zona Dristor, IOR parc etc.

Mergi la inceput

Ruxandra, Dc Matei are giardia, el parca merge la gradi nu sau pregatitoare sau deja la scoala?? Si i se da aviz de intrare in colectivitate, sau dc e in stare latenta e ok?
Iaca noroc de tine ca s-a lamurit Dianarus despre portia cui de lapte era vorba-n propozitie:)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianav spune:

Laura multa putere. Dar din experienta propire iti pot spune ca daca ai asteptari neplacute realitatea de contrazice, adica ti-e teama de ceea ce urmeaza dar vei vedea ca va fi ok si nu vei sta 2 sapt la pat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Da, Kikineata, primeste aviz.

Bafta Laura.

de M (6) si G (1)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

dianav, sunt profund indignata de ce am citit...nu e treaba mea sa va judec familia, stiu, dar asa ceva e de neconceput ! auzi, stau cu un etaj mai jos si iti sugereaza sa iei bona...iti fac aceeasi sugestie ca si ruxandra, sa iti bagi sotul la inaintare . mult succes.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

laura, multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

laura omulet care te strange tare tare tare-n brate

kikineata ei lasa c ai inteles tu ce ziceam eu ;). unui copil ii mai sta bine si in chiloti din cand in cand, nu doar in volanase :)))) de altfel desavarsita garga in tinutele ei . uite, la waldorf se merge pe nesapararea copiilor pe varste. tocmai in ideea ca cei mici prind imediat chestii de la ce8 mari, iar cei mari invata sa ii ajute pe cei mici, sa fie intelegatori cu ei, mai atenti...nu zic ca neaparat e mai bine asa (desi mie imi place mult ideea) dar pana la a-l pedepsi trimitandu-l la aia mici....mai e ceva....gandeste-te ca garga o sa mai aiba o surioara...o sa fie incantata de a petrece timp cu aia mica daca ea e trimisa la bebelusi cand face ceva rau?

dianav eu stau pe langa arc. si ai putea sa o aduci pe oana ..nu stiu..poate in herastrau 1-2h...nu stiu..ma gandeam..daca ar veni bona mai devreme si sa o aduca cu noi in parc cateva ore pana termini tu...dar daca stai asa departe nu cred ca e o optiune plimbatul oanei prin bucuresti atat amar de drum :((

I'm not trying to be difficult...it just comes naturally.

Mergi la inceput