Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (94)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Buna dimineata zuzici!

Anca.Diana, la multi ani cu putina intarziere. Sa fii fericita si sanatoasa!

Am fost dimineata cu piticul la Sanepid sa-i ia proba pt. coprocultura din fundulet. Ma gandesc acuma ca ce i-au luat ei in spital a fost cam aiurea. Adica, unu la mana, e irelevant din scutesc, pt. ca proba e contaminata. Plus ca incepuse deja antibioticul intravenos cand a facut el kk. Nu stiu cat de relevanta a fost deci analiza. Vedem acuma.....ca nu mai stiu ce sa cred cu atata kk moale......

In alta ordine de idei, raportam la 8 luni 75 cm si 8835 g, ceea ce e foarte bine, avand in vedere diareea, spitalul, perfuziile si tot. S-a ingrasat adica 315 g.....tot e bine, credeam ca o sa aiba tot greutatea de la 7 luni.

Acestea fiind zise, ma pregatesc sa merg la dentist, pt. ultima oara sper. Apoi la piata la cumparat castraveti pt. pus la murat.

O zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

LALA 20 am admirat-o pe Bianca.Doamne ce mare si frumoasa s-a facut!Felicitari!E numai meritul tau.Esti de admirat pentru felul in care te ocupi de ea.Pupici frumoaselor.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 8+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

VEN, felicitari pentru cele 8 luni pe care puiutul tau le implineste astazi.Ma bucur ca desi a fost bolnavior a continuat sa ia in greutate.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 8+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

ANGELIQUE v-am vazut pozele si sunteti o familie tare frumoasa si fericita.E mortal ca locuiti pe malul marii si ca puteti iesi la plaja cand doriti.Cat despre PUPI e un frumos care va rupe multe inimi cand se va hotari sa renunte la scutece.

poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Neata fetelor,

Am inceput cu relaxare vizuala: am vazut poze cu Bianca (de Lala20) si Viktor(de Angi)- niste minunatii !.

Apoi,

Lavi(mishu), cat ma bucur ca bb Conrad n-are infectie - adik, dak ar fi fost aparea si sumarul modificat; oricum, de baza este urocultura.

Mari, eu i-am copt marul (in vremurile kkcioase) in tava, in cuptor. Buburuzei ii placea la nebunie.

Ramo, in cei 600ml de lapte intra doar lapte - lactatele sunt 'bonus' - oricum nu-i dai si lactate tot 500 ml!

Miri, felicitari pentru cetatenie ! Eu zic ca-i mare lucru chiar si numai pt faptul ca poti merge in State.

Gabritza bafta la interviu!

Cat despre buburuza, i-au disparut bubitzele - deci caldura a fost de vina; acum, inca mai face kk moale (pastos, asa).

Si face de 4 ori pe zi (parca Ven intreba); asa facea si inainte dar era mai plastilina; acum e o pasta groasa.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=68f68198b8176f86223735&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Ipostaze de buburuza

Mergi la inceput

GABRITZA, multa bafta la interviu!Speram ca rezultatul va fi cel pe care ti-l doresti.Pupici!

poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Citat:
citat din mesajul lui danonique

Buna dimineata!Azi e o zi foarte importanta pentru noi ca e prima zi de gradinita a Vanessei.Incepem programul de adaptare si am mari emotii.azi vom sta impreuna 3 ore sa ne imprietenim cu educatoarele.De maine avem program alternativ: jumatate de ora cu mami-jumatate de ora fara mami.Eu sunt foarte pesimista si mi se pare ca nu vom reusi sa o facem sa stea acolo mai ales ca ea nu prea a stat fara mine si daca nu ma vede prin casa incepe sa ma caute peste tot.Ar fi pacat sa nu vrea sa mearga mai ales ca e o gradinita destul de scumpa si am platit in avans pe trei luni.Mai avem o problema din cauza limbii.Noi nu am vorbit decat foarte putin cu ea in franceza pentru ca am avut numeroase exemple de familii de romani care le vorbeau copiilor numai in franceza iar copii nu mai intelegeau nimic si la 2 ani nu vorbeau deloc.Sper sa se adapte totusi si sa ii placa.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 7+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Uoau, emotii mari astazi la voi.Nu-ti face probleme se va adapta ea acolo.Bine, nu de prima data, s-ar putea sa dureze ceva timp, mai ales daca zici ca nu prea sta fara tine.Totul e sa insisti si sa nu cedezi la insistenetele ei de a nu merge la gradi.
O sa dureze poate si vreo 3 saptamani.
Am avut si eu o gramda de copilasi de genu asta, care cand ii aduceau plangeau de le sarea camasa de pe ei, unii s-au adaptat usor, altii mai greu, si o fetita chiar foarte greu, cu ea am avut "shouri" vreo 6 luni, dar pana la urma a ajuns sa ii placa foarte mult la gradi.
Si eu am avut o grupa de copii bilingva, ca sa zic asa, adica mai mult de jumatate vb maghiara,iar cealalta parte nu stia deloc maghiara si nici eu, dar mai repede au invatat maghiarii romaneste decat romanii maghiara.
Copiii, cu cat sunt mai mici cu atat invata mai usor o limba straina.Las-o sa vb franceza doar la gradi, acasa vb in continuare romaneste si nu o sa o incurce.
Inca ceva, eu nu lasam sa stea parintii cu ei cand ii aduceau, decat in prima zi, apoi nu ii lasam pt ca mai rau faceau.Le spuneam sa ii pupe frumos, sa le zica , ca mama merge acum, si vine dupa tine cand se termina gradi.Pe unii ii lasau plangand (va dati seama ca le era greu), dar in momentul in care a plecat mama, se oprea din plans si mergea si se juca.
Stiu ca pare urat din partea mea modul de "strategie", dar functiona foarte bine, si copiii s-au adaptat repede si le-a placut foarte mult.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008

POZICI CU RAZVANICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Ramona, merci! Am vazut pozele, de asta am intrebat.

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Azi trebiue sa merg sa imi fac toate analizele si mi-e tare frica sa dau sange.De parca ar fi prima data.Sper sa fie totul bine.

poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Monicaa, trebuie sa pape 400-600 ml de lapte pe zi, cu sau fara adaosuri de cereale. daca papa 400 e bine.

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput