Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (129)
Raspunsuri - Pagina 21
Didi81 spune:
Ca tot vorbiti de hemangioame... Aida are unul in cap, cum zici si tu Kimmy. Nu am apucat inca sa ma uit la poza ta, o sa ma uit imediat, dar din cum zici cred ca e la fel si la Aida. Deci initial era o mica pata rosie; apoi s-a marit si in final s-a si umflat. Acum arata ca un ditamai cucuiul cu o pata rosie in varf
. O sa pun si eu o poza. Pana acum au vazut-o 2 pediatre si o dermatoloaga. Toate mi-au zis ca e hemangiom si ca sa nu ma stresez, ca e posibil sa mai creasca, ba chiar sa supureze... pai cum sa nu ma stresez...
In fine, ideea e ca pediatra mi-a zis ca mai bine sa i se scoata hemangiomul ala pana nu se face mult mai mare, parerea ei, si m-a trimis la o pediatra dermatoloaga care acum e in concediu si se intoarce dupa ce Aida face 2 luni, deci vaccin si urmeaza o perioada in care nu i se mai poate trata hemangiomul (care creste vazand cu ochii )
. Noi am fost cu ea la un alt dermatolog care ne-a spus ca mai bine sa nu ne legam de hemangiomul ala deocamdata, ca e copilul mic, si oricum nu e o chestie grava, dar trebuie urmarit. Acum sunt intr-o mare dilema si nu stiu ce sa ii fac. Sper ca m-am exprimat cat de cat inteligibil, dar ma streseaza subiectul... o sa pun si eu poze la unmoment dat cu ditamai cucuiul din capul Aidei ![]()
Didi
de Aida Maria
Didi81 spune:
Da, Kimmy, fix asa arata si hemangiomul Aidei, si e si umflat de jur imprejur.
Didi
de Aida Maria
Didi81 spune:
Chestia e ca sunt mai multe tipuri de hemangioame. Sunt alea plate, care se resorb de cele mai multe ori pana pe la 6-7 ani, si mai sunt unele in adancime (cum e asta al Aidei, ca e umflat), si care nu stiu daca mai dispare sau nu.
Didi
de Aida Maria
ileanna spune:
Kimmy eu m-am uitat la scoica mea pe care de altfel nu am folosit-o niciodata si nu are nici un suport pentru cap sau gat ...
Diarux de unde ai luat tu sacul ala de dormit cu manecutze? Ca eu am vazut doar fara. Si inca o intrebare ca am vazut ca ai patut pliant tip tarc. Ai cumparat saltea separat nu? Ca tocmai am primit si eu unul pe care vreau sa-l folosesc in deplasari. Dar daca iau salteaua aia plianta de jos si o pun pe etajul superior care este din plasa ... sta ca naiba. Nu as pune copilul pe ea nici macar de proba. Si daca trebe saltea normala separat, atunci s-a dus naibii ideea cu patul de voiaj.
http://community.webshots.com/user/my_margaret
vias spune:
Mada am trimis pozele cu dariusica la tine pe mail ca sa le pui langa ceilalti pepenasi
pustai
Didi81 spune:
Am pus si eu 2 poze cu hemangiomul.
Camy, sunt nerabdatoare sa vad pozele ![]()
Didi
de Aida Maria
SunSmile spune:
Camy de ce nu le trimiti si pe una dintre adresele comune? Mada zicea ca are multe trebi si Cosmina parca era cu iesitul din casa spre dr...
------------------------------------------------------------------------
SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...
violeta29 spune:
Fetelor, mersi tare mult pentru sustinere, inca nu sunt semne, am contractii dar f rare si nu f dureroase, sa vedem maine ce-o mai fi!Eu inca mai sper ca o sa se declanseze travaliul fara sa mai fie nevoie de inducere.
Serenity, nastere usoara!
Oanasm , tu nu mai dai nici un semn?
Speranta moare intotdeauna ultima!
cea mai fericita
39+ cu
Alexandra Valentina
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
mult asteptat
garderoba printesei

MAINE E ZIUA CEA MARE