Buna fetele!
Galushca, Z_IULIA, Naty, Dodo-pui sunteti pe listutza.
Eu ma chinui sa tin pasul azi am scanat o carte despre diversificare si m-am chinuit sa o transform in pdf daca va intereseaza sa imi ziceti e in engleza si are retete f faine zic eu am scanat numai partea pana la 9 luni. Is 45 de pagini in total ca vb si despre nutritie meniuri si etc.
In seara asta merg pt prima oara la sala la inductie si pe urma am liber la mers la sala sper sa reusesc cu vecina sa ne tinem de sala si pana in primavara sa mai slabesc.
Crengu f frumuseii cercelusii. Tinem pumnii pt botez si asteptam cu nerabdare pozele.
Claudia pai asta era pb ca daca faceau la colegiu puteam si eu iesi din casa asa le voi face la distanta adik studiez de acasa deci nu mai apuc sa ies nicaieri sa schimb si eu mediul sa ma aerisesc oleaca. Ce simpatici creca erau ei cum se laudau cu surorile lor.
Ana da ce activa esti ma sperii. Ca o perioada nu ai scris mai nimic. De ar fi toate fetele din listutza asa active.
Cami ms pupici si voua.
Uff nu mai am timp fug ca plange fata si apoi tre sa dau papa lui Ari si sa apuc sa fac si un dush inainte sa plec. de
Ari si
Ami