Nou stil de viata (222)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yubi spune:

Buna seara !Violeta - multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi !Carmen , bine ai revenit Eu ma simt mai bine ,dar sunt foarte obosita pt. ca azi-noapte am fost la servici sa fac tura unei colege si am ramas si in continuare de dimineata pana la 14.30 sa fac si tura mea. Maine incerc sa ajung la sala ,dupa ce vin de la servici, daca nu o sa fiu prea obosita.Azi am mancat disociat ,adica numai pizza In legatura cu eliptica sau banda de alergat - eu am eliptica ,dar mi-as dori mai mult banda de alergat Un pt. toate fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Buna seara!

acum ne-am intors de la Ploiesti; incredibil de aglomerat pe DN1 si la ora asta...

Carmen, bine ai venit. Superbe poze! Iar tu arati foarte bine!

Tzuni, nici macar un dans?? Poate recuperezi in seara asta. Eu sunt convinsa ca ai aratat foarte bine.

Adi_dalma, da, intram in grupa mare... Nu se stie cu ce Miss inca. Am citit ca A. o sa mearga la Scoala Mea? Eu locuiesc pe strada cu Scoala Mea... Iti urez succes! Este chiar o schimbare. Cat depre inot, eu zic sa te duci linistita. Te duci ca sa te simti tu mai bine si sa faci tu o schimbare pentru tine. Si asta este ceea ce conteaza!

N-am poze de la nunta de aseara, dar am de la alte petreceri unde am fost cu rochita pe care am purtat-o si aseara. Iaca aici 2 poze, mai multe n-am gasit la ora asta...

http://good-times.webshots.com/photo/2289765270080431359TnyJHf

Noapte buna!

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns P&ANA spune:

anky, nu a plouat deloc ,insa pt. ca nu avev apa din reteaua orasului, si ca sa nu ramanem cumva fara apa ,avem in total 3 puturi cu hidrofoarele aferente. Cat timp am fost noi plecati ,a plesnit un presostat . subsolul casei are cam 60 m2 iar apa care curgea cu presiune f mare s-a scurs in celalalt put :)norocul nostru ca altfel ajungea la etaj

A trebuit sa intrerupem curentul ca sa se opreasca arteziana

zuzi, o data la 10 ani trebiue repetat acest vaccin iar noi nu-l mai facusem din tinerete si pt faptul ca in beci aveam tot felul de fiare care ruginisera si pe care le-am luat cu mana ,dar si pt ca o cunostinta ,farmacist a murit in chinuri groaznice din cauza tetanosului (in urma cu 3 luni de la o zgarietura de creanga purtatoare de bacil) .

mai haios a fost sambata seara,ne beam cafeluta pe terasa su sotul, rupti de oboseala si contabilizam ranile de pe picioare (zgarieturi,muscaturi de tantari) iar sotul ma intreaba: oare de ce au facut sinistratilor vaccin antitetanos ? in sec. urmatoare am pus mana pe tel si am sunat-o pe dr. care a stabilit ca e necesar.

Hai ca v-am plictisit cu necazul meu :) va multumesc ca v-ati gandit la mine

gusta, sper ca ai aruncat si pesimismul odata cu dulapurile vechi

carmen , ti-am mai spus, arati de 18-20 ani:)

zuzi, aceeasi parere o am si eu legata de piscina mai ales ca am ramas cu semne.

adi, in ce clasa intrati anul acesta? sunteti la scoala particulara,nu?

noapte buna va doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Anky, ahaaa, cochetezi cu ideea, doar atat, am inteles.

Gabriela, simpatica rochita! Si-ti sta tare bine in ea. Somn usor si o saptamana usoara!

Alina, he-he, as vrea io 20 de ani, :)))...

Yubi, odihna placuta. Mi-a placut disociatul tau de azi, .

Danielag, felicitari si multumim ca impartasesti cu noi experimentul tau, .

Delia, vrei sa-ti spun cum iti incepi ziua de maine? cu sport, desigur, 3 ore!
ha, ha, uitasem sa-ti spun ca m-am distrat citind despre soparla gasita in frigider.
si pentru ca mi-am amintit de intrebarea ta referitoare la practicarea sportului seara, io cred ca e mai eficient seara. Na, ramane sa vezi tu, pe pielea ta, .

Tzuni, joci ori dansezi? Poate topai?

noapte buna, ne auzim maine...
Delia, vezi sa fie cald ceaiul cand ma trezesc, .

Carmen, Iustin & Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns P&ANA spune:

Alina, he-he, as vrea io 20 de ani,

No' bine,chiar asa arati :))parol!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi_dalma spune:

Gabriela..am vazut pozele,,,mda rochita e superba si iti vine periculos de bine....Da..Adela va merge la Scoala mea...sper ca va fi bine acolo.Imi convine ca e aproape de casa si din cate am auzit se face treaba cu copii acolo...Ca un indiciu...majoritatea celor de la grupa pregatitoare de la Gradinita mea si au inscris copii in continuare la scoala.
Nu stiu ce educatoare au mai ramas la gradi (noastra ) Miss Monica a plecat ca invatatoare la o scoala privata pe la Carrefour Orhideaa...

Fetelor...multumesc de incurajari. Eu evit marea exact din motivul asta. .....anul asta nu am fost..am trimis copilul 10 zile la mare cu socrii mei.

Zuzi apropos de eliptica vs banda alergat. Trebuie sa le incerci (la sala) pe amandoua. Eu mi am cam iesit din forma si imi este greu cu eliptica mea...
Dar pt inceput poti face 10.000 pasi /zi (oriunde...cu placere) si ti va fi foarte bine.

Pupich
Larisa drum bun si vreme frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Na, ca m-am intors si de la a doua nunta. Zici ca-s teleghidata. Am carat-o si pe biata Meri cu mine, ca sa pot pleca mai repede. Si n-am putut pleca.... din cauza ei! Au luat-o nuntasii pe ringul de dans, i-au dat baloane si confetti si ... mai ia-o Ela daca poti! Cum faceam un pas spre ea, se apuca de bocit! Pana la urma am convins-o ca i se inchid ochii si o asteapta patutul.

Cea de-a doua nunta a fost tot la un fel de vedeta. Daca v-ati uitat la Canal D la prima editie Nora pt mama, era acolo un concurent, Razvan, cu o mama f controversata: D-na Maria. Ei bine, la nunta lui Razvan am fost. In Baneasa la Casa Alba. Frumos, intim si elegant.
www.norapentrumama.ro/img/13y.png&imgrefurl=http://www.norapentrumama.ro/conc/13.html&h=160&w=160&sz=10&hl=ro&start=18&sig2=zAfsA8xp2GTn03kJaj_Kbg&usg=gJpDAIM7S8-J5oLkOPRCItZIIIk=&tbnid=uMJfUtps-CnE1M:&tbnh=98&tbnw=98&ei=7duxSKPyBY7M0QWpyJDiDw&prev=/images%3Fq%3Dnora%2Bpentru%2Bmama%2Brazvan%26gbv%3D2%26hl%3Dro" target="_blank">ASTA e Razvan si www.norapentrumama.ro/img/13mg.png&imgrefurl=http://www.norapentrumama.ro/conc/13m.html&h=117&w=157&sz=12&hl=ro&start=8&sig2=qjVkuRR95A01uGkYtOHHTQ&usg=xNjcBOoBAAe2Xx4pW-LJuhOfKaE=&tbnid=GFDqYbW2kyDVpM:&tbnh=72&tbnw=97&ei=7duxSKPyBY7M0QWpyJDiDw&prev=/images%3Fq%3Dnora%2Bpentru%2Bmama%2Brazvan%26gbv%3D2%26hl%3Dro" target="_blank">ASTA e mama lui....

Revin maine dimi si mai povestim.
Va pup cu drag si ma duc sa ma prabusesc in pat!

Tzuni mic si drag si scump si pisicos si cu...blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

He...heee Tzuni,eram sigura ca tot la o vedeta te-ai dus din nou.M-am uitat intr-un timp la nora pentru mama,insa de tipul asta nu imi aduc aminte sa il fi vazut,nici de mama ,desigur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

'Neata

Va astept cu ceai, sucuri, cafele si fructe.

Carmen, azi nu incep ziua cu sport, il las pentru diseara. Si daca ti-a placut faza cu sopirlica, tin'te bine ca mai vine una.
Eu pot sa ma ocup de subiect in continuare, daca vrei tu in mod special sa deschizi noul capitol, da-mi de stire.

Gabi, rochita ta e absolut superba, cu tot cu sandalute si iti sta minunat in ea! Cred ca ai fost ca o floare de primavara printre toate rochiile negre de seara de acolo...

Tzunica, sa-ti fie de bine distractia, astept poze.

Alina71, sper ca de acum ne vei scrie mai des.

Danielag, vrei sa te trec pe lista la prietene sau vrei sa slabesti? Daca vrei pe lista cu fetele ce vor sa slabeasca imi trebuie inaltimea ta, greutatea actuala si cea la care vrei sa ajungi, plus data nasterii.
O sa caut si eu filmul recomandat de tine.

Gusta, spor la treaba.

Zuzi, prajituri nu dau, ca le tin pentru mine. Am mincat ieri una, absolut delicioasa, da' nu-mi pare rau, asta e.

Va pup.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielag spune:

Delia , vreau in lista la prieteni, ca nu-mi propun sa slabesc neaparat. Saptamana asta am slabit asa, putin colateral.

Gabriela, rochia ta e intradevar de remarcat si complimentat!! Iti sta tare bine cu ea.

Mai vin eu azi, acum trebuie sa plec la munca.

Va pup.

Daniela

Mergi la inceput