Nou stil de viata (222)
Raspunsuri - Pagina 21
carina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Zuzilici Anda multumesc pentru unda verde si stai cu ochii pe mine. La pranz se pare ca o sa avem www.bourbonstreetpizza.com/wraps.jpg" target="_blank">wraps.. Cu carne de vita (tocata) , rosii, branza mozzarella, salata verde si pita facuta din vegetale. Revin.[/blue] Cuba 2008 Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006) |
Zuzi: normal ca-s cu ochii pe tine. Nu imi simti rasuflarea in ceafa? Legat de wrap, din cate m-am tot uitat eu pe ceva siteuri un wrap are undeva intre 300 si 450 cal.
Inca o chestie mai vroiam sa iti spun: e ok sa mananci chestii sanatoase si integrale, dar faptul ca sunt alimente integrale, neprocesate foarte indelung nu le reduce din calorii. La fel si uleiul de masline, e mai sanatos ca cel de floarea soarelui, dar are la fel de multe calorii.
Te pup,
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
Zuzilici spune:
Ok! AM mancat pana la urma un pahar de cereale cu 1/2 lapte + 1/2 apa. Am terminat cafeaua si-am baut si 1/2 cana de ceai wu-yi.
Nactarina inca troneaza pe masa. E ora 10:15 am la mine si sper sa nu-mi mai fie foame pana la pranz. Las nactarian pe dupa-amiaza.
Hopes .
Delidana m-ai intrebat dar am uitat sa-ti raspund.
Shake il fac din:
Fructe de padure congelate (afine, zmeura, mure, capsiuni). Cand am mai pun si-o banana.
In blender pun cam asa:
1/3 fructe de padure, 6 cuburi de ghiata, acopar cu suc de portocale si le amestec. Cand s-au facut o pasta groasa mai pun apa pana se umple blenderul si la sfarsit pun 4-5 scoops de Protein Whet powder si-l incorporez in amestec.
Din tot blenderul imi ies 5 pahare de shake din care unul e al meu restul colegilor.
Lou ma intrebai de una zi ce m-ar motiva pe mine. Sincer daca as vedea cantarul miscandu-se constant in directia buna as fi mai mult decat motivata. Din pacate nici macar cantarul vad ca nu ma mai "sperie". Nu stiu ce-i cu mine. Parca m-am tampit si nu mai visez la nimic, nu-mi mai doresc nimic cu-adevarat ori vreau minuni care sa se intample peste noapte. Exact cum am mai scris, ceva e stricat rau la "etaj". M-as himnotiza sa traiesc cu impresia continua ca doar ce-am mancat si sa ma simt satula tot timpul chiar daca beau doar o gura de apa, daca as stii ca functioneaza. Sunt fara vointa. Cred ca asta-i buba. Nici macar lui barbata-meu nu ma mai "atinge". Am ajuns la un grad de "nesimtire" mult prea avansat. Iaca asta cred eu ca-i cu mine.
revin.
Cuba 2008
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
Gabrielama spune:
Doamnelor,
m-ati facut sa rosesc... Multumesc de apreciere.
Nu stiu daca arat de 38, dar ma simt muult mai tanara
Ceea ce pot sa va spun sigur, este ca, din pacate, metabolismul meu a imbatranit; poate creierul e inca in copilarie, dar la metabolism simt "trecerea anilor"...
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!
gusta spune:
Gabi 38 nu ti-as fi dat crede-ma,arati super bine.
Zuzi daca nu gasesc ramane sala neornata si asta e.
Gata gratarul Carmen?
Marilena si Mara Augusta
CRISCOSTY spune:
La multi ani Delia! Ioana, sa-ti traiasca fata, sa fie sanatoasa si norocoasa
Crys si Dany
Zuzilici spune:
Caro multumesc! Studiez!
Crys ce program ai azi?
Cuba 2008
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
Delidana spune:
Buna,
Am zis sa deschid subiect nou miine dar mi-am dat seama ca voi de-abia acum aveti mai mult timp de vorba ...cind eu ma duc la culcare.
Gabi, si eu as fi zis ca esti mai tinara.
Zuzi, ce bine arata wraps-urile. Mie-mi plac foarte mult. Referitor la slabit, daca tu nu vrei, degeaba iti cintam noi pe la urechi. Un pas in directia buna ar fi achizitonarea bandei de alergat. Te-ai mai gindit la ea?
Noul capitol va asteapta aici: 223
Noapte buna tuturor.
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan