Nou stil de viata (222)
Raspunsuri - Pagina 16
Zuzilici spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carina Delia: http://en.wikipedia.org/wiki/Quark_(cheese) Galbenusurile le folosisem deja cu o zi inainte sa fac crema de vanilie pentru desertul de duminica. De cele mai multe ori le folosesc insa in emleta sotului si a copilului sau le inghet pentru diferite creme/ aluaturi care cer multe galbenusuri. Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Anda si Carina (deja domnisoara) http://community.webshots.com/user/andamihai |
Excelenta idea cu inghetatul galbenusurilor. Mie nu mi-a dat prin cap asa ceva.
Cuba 2008
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
Zuzilici spune:
citat din mesajul lui Gabrielama Zuzi, multumesc de complimente. Eu cred ca sa rezisti sau nu la un anumit tip de mancare, e chestie de setare a creierului. Daca esti pregatit psihic, pur si simplu mancarea aia nu exista pentru tine. Luni mi-a bagat Mara in gura un colt de biscuite, ieri am lins o lingurita cu un strop de inghetata. Asta a fost tot dulcele pe care l-am mancat (exceptand zaharul din cafea) si chiar nu mi-e pofta de nimic. In afara de lipsa dulciurilor, am incercat (ca de obicei...) sa mananc sanatos si cat mai putin. Rezultatul so far - 400 gr, ceea ce ma motiveaza. Gabi There is no taste like the taste of being thin! |
Gabi la mine nu se mai misca nimic de de mult, in directia buna, de-aia si lipsa acuta de motivatie.
Trebuie sa fac ceva ca altfel nu se mai poate.
Cuba 2008
violeta70 spune:
Bine v-am regasit fetelor!
Aseara pe la 23.00 am ajuns, am stat o zi in plus. Va povestesc cum a fost, dupa ce merg sa citesc din urma.
Pupici
Hopes spune:
citat din mesajul lui Delidana Hopes, drept sa-ti spun si eu as minca non-stop, am o pofta de mincare in zilele "rusesti", ceva de speriat. Un BLOG interesant despre viata in China si nu numai. Ma duc sa ma agat de niste gantere , poate asa mai uit de foame. www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan |
cam in zona zilelor rusesti sunt si eu...desi m-a luat cam devreme
De ex acum si ma cam tine de vreo ora, ma gandesc la un tiramisu
carina spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Zuzilici
Gabi la mine nu se mai misca nimic de de mult, in directia buna, de-aia si lipsa acuta de motivatie. Trebuie sa fac ceva ca altfel nu se mai poate. Cuba 2008 Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006) |
Zuzi: tu stii ca imi esti draga tare asa-i? Si nu imi place sa vad ca nu gasesti forta sa faci ceva ca sa atingi un obiectiv atat de dorit de tine. Asa ca, hai sa facem ceva in directia asta. Daca crezi ca te ajuta, fa o lista cu mancaruri (ingrediente) la care nu poti/ vrei sa renunti, iar eu (si alte fete daca vor/ au timp) incerc sa iti fac meniu dpe care sa il urmezi. Ce zici? Vrei? Daca te deranjeaza propunerea mea, te rog sa o ignori complet si imi cer scuze ca am indraznit.
Violeta: bine ai revenit.
Delia: si pe noi ne viziteaza cate o broscuta daca ploua si uit vreun geam deschis la demisol. Soricei inca nu am vazut, dar nu m-as mira. Intr-adevar cand stai la casa te astepti la tot felul de colocatari (nu stiu daca in mijlocul oraselor e asa, dar mai la periferie da).
Va pupic pe toate,
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
gusta spune:
Asa stare am si nici nu stiu ce as putea sa fac sa imi revin ca la cafea am facut norma azi.
Carmen m-am laudat degeaba tot in dulciuri am dat ,dar eu tot sper ca de luni sa fie mai bine.
Hopes deja ma gandesc cum fac cumparaturi pentru acel tiremisu.
Tzuni imi place de tine ca ai devenit tare pe pozitie si nu calci stramb.
Delia tare mai esti cu shobo.
Anda bani acordati ornarii nu sunt atat de multi asa ca eu incerc sa caut idei si sa vad ce pot face eu plus ca mai trebuie sa gasesc si ceva pentru masina ca mie cu flori nu imi place si frumos era sa le dam ceva amintire la placare dar la fel bani putini si sa fac eu ceva parca e munca prea multa si nu stiu daca ma tin nervi.Of asa multe lucruri visez dar se pare ca nu am sa le am .Asta e.
Ma tratez cu o cafea si dupa incerc sa fac cate ceva.
Marilena si Mara Augusta
rolo spune:
Nici azi nu am timp sa scriu de la servici iar acasa nu am net de o saptamana.
Asa ca multi virtuali si jur ca revin cand ma eliberez putin.
Acum am vrut doar sa fiu sigura ca o sa va amintiti de mine cand o sa revin.
carina spune:
citat din mesajul lui gusta Asa stare am si nici nu stiu ce as putea sa fac sa imi revin ca la cafea am facut norma azi. Carmen m-am laudat degeaba tot in dulciuri am dat ,dar eu tot sper ca de luni sa fie mai bine. Hopes deja ma gandesc cum fac cumparaturi pentru acel tiremisu. Tzuni imi place de tine ca ai devenit tare pe pozitie si nu calci stramb. Delia tare mai esti cu shobo. Anda bani acordati ornarii nu sunt atat de multi asa ca eu incerc sa caut idei si sa vad ce pot face eu plus ca mai trebuie sa gasesc si ceva pentru masina ca mie cu flori nu imi place si frumos era sa le dam ceva amintire la placare dar la fel bani putini si sa fac eu ceva parca e munca prea multa si nu stiu daca ma tin nervi.Of asa multe lucruri visez dar se pare ca nu am sa le am .Asta e. Ma tratez cu o cafea si dupa incerc sa fac cate ceva. Marilena si Mara Augusta |
Noi la nunta, am pregatit pentru invitati ceva bombonele invelite in marzipan, pe care eu le-am invelit in ceva dantela (cred ca asa ii zice) si le-am legat cu o fundita de satin. Ambele materiale le-am luat la metru si le-am taiat eu la dimensiune. Iar pentru ornat poti folosi marzipan din care sa mesteresti tot felul de figurine: inimioare, fundite, flori, etc.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
Zuzilici spune:
Carina m-ai facut sa de bucurie. Cum o sa ma supar. Nu am supar deloc dar din pacate imi e imposibil sa mi se faca meniul avand in vedere ca la munca pranzul e asigurat de companie si in fiecre zi e altceva. La mine cantitatea e de vina. Anky a realizat asta din prima. Si am zile si zile intr-adevar cum zicea si Gabi. Am zile cand nu mi-e foame si nu manac nimic si zile cand as roade si sapunul, cum a facut Shobo al Delidanei. E clar o problema la "etaj". Scartaie o rotita cam de mult insa. Am sa scriu meniul zilnic poate asta ajuta.
Meniul de ieri:
MD - Shake + cafea + 1 nactarina
P - salata verde cu branza feta, o mana de almonds dreasa cu ulei de masline si otet balsamic si un carnat in paoien integrala cu mustar, ketchup si ardei iuti marinati.
C - salata verde dreasa cu ulei si otet balsamic + 1/2 croissant + in pahar de suc de grefe amestecat cu ceva tarie.
Meniul de azi:
MD - Cafea + 1 shake + 1 croisant.
si e abia ora 10.
Am sa scriu masa de pranz si cina diseara dupa ce le servesc.
Cuba 2008
gusta spune:
Zuzi numai fi suparata lasa ca ai sa invingi kg astea si ai sa vezi ca o sa fie mai bine.
Anda la dulciuri nu ma bag ca imi e teama sa nu o dau in bara.As fi vrut sa fac marturiile(asa se numesc sper) cu ceva in ele si sa ramana.Gen pietre in forma de inima,betisoare parfumate si inca ceva,dar inca nu stiu e o idee.Ma mai gandesc si dupa va anunt.
Marilena si Mara Augusta