Puiuti de Randunici 2008!! (84)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

FETELOR, ..
vorbeam cu cineva despre LP Nan...asa e ca au fabrica la noi, in Prahova undeva, parca?..nu ne-a spus candva demult Lyvy parca?..zicea ca a auzit niste lucruri dubioase despre el?..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Neata si de la noi si La multi anipuiutilor nascuti pe 25!
Lucrarile RADET continua asta ca poate erati curioaseDar macar e racoare si pot sa fumez linistita in balcon
Incep cu Maiapt ca am vazut comentariile Geckoei si m-am dus repede in urma SUPER poze, ce copii frumosi
Ma simt mai putin singura cand vad asa fata mare si asa baiat mic Bravo Maia, sa fie sanatosi si sa aiba noroc! Nu mai zic nimic, dar uichendul viitor s-ar putea sa venim in Cta si as vrea sa atentez la piersicile tale Daca esti generoasa da-mi si mie pm cu nr tau de telefon
Claupe site am comandat, nu stiu daca se gasesc dar incearca
Arielcred ca de azi Teo ar putea sa rontaie un colt de paine, nu?Cu cinci dinti....
Viobaga ochiul..
Kyacum a fost filmul?
Lianatu ai vazut cat era ceasul cand scriai tu pe forum
mai stau pe aici..."mai schimb un pampers, mai forumesc"
ca sa citez dintr-o marca de detergent

Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

am vazut mimo ...pana la urma ! ariel cred ca a vazut mai greu ca mine !

Liana, mami de Teo (27.03.2008)

Mergi la inceput

Bey iar e spectacol in fata blocului
Radetul sapa de zor si calca totul in picioare si primaria "tunde" gardul verde" Cred ca ma ia si pe mine "mansarda"
Cu masina de spalat vase...Gecko, iti amintesti povestea cu cadita copilului ? Cam asa e si cu masina...ca sa o montez trebuie sa modific toata bucataria, sa desfiintez chiuveta mare sa pun una mica si sub ea cumva...e circ mare...trebuie refacut blatul in care sunt incastrate toate
De acord cu tine, nu spala oale si tavi...dar spala pahare, farfurii, cani, biberoane....si astea-s grosu' Desi , ma gandesc eu asa, aia nu mananca sosuri cu grasimi, ciorbe cu leustean si alte alea care raman lipite si intarite pe farfurii daca nu le speli imediat...Dar e clar, vom cumpara masina , e pe lista si asta printre nenumaratele "mascari" cumparate pina acum...am fost realmente fascinata de inventia asta in Belgia si m-am intors cu "piticu'" pe creier Bineinteles ca in tara noastra toata lumea m-a descurajat, ca nu-i utila, ca nu spala bine,ca ocupa loc ble-bla si d-aia am tot batut pasul pe loc...Dar vine, merci de feedback

www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns varuna spune:

ne-am intors din plimbareli...nu cred ca am zis da' am fost la Buftea la niste prieteni. Citesc si reviu...Liana marturisesc ca m-am gandit la tine cand calcam camasile...oare si tu lasi boticul pana pe masa de calcat, ca la mine e tristete maaaaaaaaare cand tre' sa fac treaba asta.
Mai acu' alta iedu' se freaca la ochi, nas, urechi, ceafa e clar ceva o deranjeaza...aveti idee ....ce-o mai fi???
Aaaaaaa si azi ma reintorc la diversificare...sa te tii Mitzo ca venim...
Vio...zi ceva sa stim ca esti bine...sau oi fi scris deja ???
Cum am zis reviu...emoticon saltaretz cu pupaturi...ca nu-l mai caut.

Ana, cea mai fericita mamica cu iedutzul scump Mara Sofia (17.03.2008)

Are mama o fetitza cat un ghemotoc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

daaaa, varuna! las boticul pe masa de calcat, pe mormanu de rufe.......si ghici? tre' sa calc azi ! si teo face asta de ceva vreme: se trage de o ureche, se fraca la ochisori...i-am zis doctoritei si a zis ca asa fac mai toti la varsta asta, pentru ca acum descopera diverse (urechiuse, picioruse-n gura, etc)

Liana, mami de Teo (27.03.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

hey, acum vad...de la semnatura varunei mi se trage cantecelul

Citat:
Ana, cea mai fericita mamica cu iedutzul scump Mara Sofia (17.03.2008)

Are mama o fetitza cat un ghemotoc...

...ma gandeam eu ca nu sunt chiar asa artista sa scot peste noapte melodia..

Mergi la inceput

Varunaeu am terminat de calcat si de spalat , sac! Traiasca turismul romanesc si propitarii neseriosi
Subscriu si eu la comentariul Lianei, si Vladut se trage de nas, urechi, se ciupeste de obraz si ziceti merci amandoua ca fetele voastre nu se mai trag si de altceva ca eu am prins o viteza la schimbat pampersi de la o vreme

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Naty, iesi de acolo si vino si pove!!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

neata fete! teo a dormit bine azi noapte...pana la 6, cand a papat, apoi iar nani pana la 9.30. acum a papat iar, destul de bine, 150 ml, dar lapicul asta e foarte gros si cred eu ca si satios...a facut un extra big kk, frumos foc, hahahhaa (am ajuns sa ma bucur cand vad kkca la carte ), am incercat sa mai vad dintoii dar s-a rastit la mine, asa ca l-am lasat...am incercat si in somn, dar nu merge! isi inclesteaza falcile:)) am vb cu prietena mea dentista si mi-a zis ca procesul de erupere poate dura muuuult timp, ca nu este continuu si ca trebuie sa ma pregatesc de pe acum de ce va urma:)) a zis a e posibil sa se potoleasca o perioada si sa nu avem prbl la mare...Doamne ajuta! oricum, sa-l mai dau cu gel.
alex insista cu speologia ei:)) stalactitele au ramas in peisaj!
eu, la fel, tot cu durerea mea de gat:))). macar am vb cu dr. si mi-a zis ca ne-au iesit bine exudatele la toti! m-am mai linistit!
in rest, sunt happy ca ma subtiez si ma fac frumoasa:), s-au mai dus 200 de gr. asa ca azi am 68.7 kg. mai am putin si devin :))
send!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

Mergi la inceput