ce se intampa daca intrerup folia de AC?

ce se intampa daca intrerup folia de AC? | Autor: laurabb

Link direct la acest mesaj

stiu ca nu este bine sa intrerup folia,insa nu stiu cum sa procedez.
Eu in general nu iau AC.Insa luna ceasta am inceput sa iau(am luat deja 11 tb Diane 35),cu ideea,ca imi scurtez ciclul,si nu o sa-mi cada perioada exact cand am un examen f important.
Eu am mai luat de mult,aceste Diane ,cateva luni,si nu am avut efecte secundare,si nici prin cap nu mi-a trecut ca o sa ma simt rau de la ele(ma doare capul,ovarele,am snezatii de greata),iar mie nu-mi arde de asa ceva,acum,cand mai am 2 sapt pana la examen.Ce sa fac sa le intrerup?cand o sa-mi dispara starile acestea d e rau?
va multumesc pt sfaturi.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emma2006 spune:

Eu cred ca cel mai bine ar fi sa le intrerupi daca-ti provoaca asemenea efecte secundare. Dar poate e cineva prin preajma de specialitate sa te indrume. Eu stiam ca Siminaf este medic si poate nu s-ar supara daca i-ai scrie pe PM. Iti doresc sa scapi cit mai repede de starile acestea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Daca le intrerupi, teoretic, in maxim 7 zile ar trebui sa-ti vina ciclul.
Eu de obicei lungesc perioada cu AC sa nu-mi pice aiurea, insa le iau constant de cativa ani (Desorelle).
Nu stiu exact ce se intampla daca le-ai luat doar 11 zile.

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurabb spune:

multumesc de raspunsuri.
cel mai mult ma ingrijoreaza sa nu-mi dau ciclul peste cap ,pt ca ne dorim si noi un bebe in viitor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lo_li_Ta spune:

Sub nicio forma nu intrerupe inainte sa termini folia. Iti dai ciclul peste cap.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Nu-ti dai nimic peste cap. O sa iti vina ciclul acum si dupa aia luna viitoare o sa iti vina normal. Nu o sa fii afectata pt. facerea de bb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

la 2-3 zile dupa ce intrerupi o sa-ti apara ca de obicei"sangerarea de privare"-adica ciclul...care,stii prea bine ca atata timp cat iei AC nu e practic ciclu obisnuit...deci,nu se-ntampla nimic periculos....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurabb spune:

va multumesc f mult pt sfaturi.
le-am intrerupt si ma simt putin mai bine.
Incepuse sa ma doara si ficatul,daca faceam niste miscari mai bruste,ma intepa.
Nu ma simt eu perfect,dar sper sa ma simt din ce in ce mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

acum,Laura,tre-sa stii ca aceste AC nu sunt pentru orice femeie:practic,medicul,inainte de a ti le recomanda tre sa ti puna cateva intrebari:boli hepatice cronice in familie,pb cu coagularea sangelui,fumatoare...

si da,pe termen lung,AC "obosesc" ficatul,se recomanda o protectie hepatica,un esentiale forte,sau liv 52 in asociere cu contraceptivele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lo_li_Ta spune:

O sa ti se prelungeasca ciclul,cel putin in prima luna.

Mergi la inceput