Mancarea la gradinite si crese de stat

Mancarea la gradinite si crese de stat | Autor: Kitty

Link direct la acest mesaj

Giulia mea are un an si 5 luni si in curand trebuie sa ma intorc la servici. Am hotarat sa o duc la aceeasi cresa la care l-am dus acum 8 ani si pe fratele ei e aproape de casa si cu baiatul am fost f multumita - e adevarat ca pe atunci erau mai putini copii inscrisi.

Si acum problema mea: am fost sa vorbesc cu directoarea si pe langa alte subiecte l-am deschis pe cel care ma interesa cel mai mult: mancarea care o primesc copiii. Si am aflat ca le da dimineata printre altele margarina, sunca, pate, cacao, ceai indulcit cu zahar...si la intrabarea mea daca se pune delikat in mancare a invartit-o si rasucit-o si nu a raspuns clar. Parea si mirata de insistenta mea, mi-a spus ca meniul il face o asistenta nutritionista .

Inteleg ca banii sunt putini, dar as prefera sa mancance dimineata gris cu lapte, orez cu lapte...la nesfarsit decat mezeluri si pateuri si margarina.

Acum ma intereseaza daca peste tot e asa, eu am dat-o in bara cu bona la baiat, una m-a furat si una nu era prea apta..., as preferea sa fie intr-un cadru specializat, crese particulare...mai greu si f scumpe si tot nu am prea multa incredere.

Ma intereseaza si parerea voastra; avand in vedere ca se fac campaniile astea cu excesul de.... si parca se iau in ultimul timp masuri mai ales in privinta alimentatiei copiilor...oare as avea vreo sansa sa ma duc la vreun for superior lor (eventual daca stiti unde) si sa pun problema asta?

Ma doare sufletul cand stiu ce i-am dat de mancare si acum...

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow