Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (179)
Raspunsuri - Pagina 12
papanash spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ramonaiani Povesteam ca am facut teste cu decoratiuni de torturi - trandafiri de marzipan. N-am scapat de gura sotului, si a trebuit sa facem si "piedestalul" trandafirilor P.S. Sim nu ma injura iarasi dulcetzica Eliza (06.09.07) |
si l-ati mancat ? asa frumusete e de mancare ? mie mi-ar fi mila
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi
papanash spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui afibebe intru repede sa va spun ca sambata am avut petrecerea de un anisor- taierea motzului. am avut cam 16 invitati: nasii, bunicii, si cativa prieteni. de pe tavita a ales asa? banii, trabucul nasului si cartea. o sa punem si poze. va pupam. AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007 cristi sunt mare |
pozeeeeee !!!!!!!
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi
papanash spune:
Yaia, imi pare tare rau ca n-am nici un sfat in legatura cu tusea. Un leac babesc ar fi mamaliga calda pe piept, dar nu cred ca reusesti, e prea micut si nu sta intr-un loc.
Multa sanatate !
filme Ghighi
papanash spune:
dna Teo, dupa ce-ai slabit de te admira toata lumea, vrei sa mabagi pe mine in mijlocul unei lazi cu bere ? adica sa se puna la mine, ce conteaza ca m-am ingrasat vara asta vreo 5 kg si toate pe burta ?
vezi ca s-ar putea sa nu te refuz.
filme Ghighi
papanash spune:
m-ati lasat singura pe-aici.....
ma bag si io la nani, noapte buna !
filme Ghighi
Roxali spune:
Un calduros La multi ani ptr papansi si dulceticile care au implinit un anisor
Sa cresteti mari si frumusei Andrei,Mario Alexandru,Iarinna Andreea ,Miruna Ioana,Olivia Ioana ,Cristian Nicolae,Yannisa Milena ,Maria Teodora,Stefan ,Teodora,Andra Maria,Vera Helena
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze
luy spune:
Buna seara, dragele mele mamici de dulcetzuri delicioase si papanashi nazdravani !
Mi-a fost tare dor de voi ! Suntem de aseara la munte, la Moeciu. Am intrat special sa va multumesc din suflet pentru urari.
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
luy spune:
Va multumesc mult atat pentru urarile pe care le-am primit aici, pe forum, cat si pe mail sau la telefon. Sunteti minunate si ma bucur nespus ca v-am cunoscut si am trait impreuna aceasta perioada minunata, cu totul si cu totul speciala din viata noastra si a puiutilor nostri. Asa cum a exprimat atat de bine Sabina: "sunt fericita sa stiu ca Maria nu e singura pe lume"
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Roxali spune:
Ne-am intors si noi de pe "coclauri"...munte,mare ,insule...am avut noroc de timp frumos cam peste tot...cu exceptia lui 15 august cand a plouat + grindina de a facut ravagii.
Pitica e innebunita dupa nisip,apa si plimbareala...sa nu va inchipuiti ca-mi sta in carut, cu greu reusesc sa o tin in scaunul ei ptr ai da de mancare...de dormit doarme pana la 2-3 in patutul ei ,dupa cu noi...nu-mi fac prea multe probleme pe tema asta ca o prefer asa decat fara chef de somn precum juniorul la varsta ei.
Poze nu am reusit sa pun inca...
Din ce am reusit sa recuperez Ramonarosca e cea mai plimbareata...bv ca ai avut curajul si mai ales ca ai avut cu cine...ai un baiat de nota 20
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze
luy spune:
Erina
, iti multumesc mult pentru felicitare, am salvat-o si am s-o pastrez alaturi de alte cadouri primite de Maria la aceasta aniversare deosebita.
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )