Puiuti de Randunici 2008!! (83)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

heiii lyvy! ce bine imi pare ca te vad! frumoasa rau iris, aceeasi ochi minunati si zambetul ala strengaresc! si rochitze frumoase si pozici la mare superbe! hai mai des pe aici ca poate se rezolva si neintelegerile si revin lucrurile la normal.

ariel cum iti mai e?

cred ca mimo a plecat singura la 2 mai...

sovi, luny, stela de vreti sa congelati fructe, credeti ca nu gasiti la iarna? sau ca sunt prea scumpe? cred ca ar trebui sa ma bag si eu atunci...dar nu stiu cu ce sa incep.

cami sa stapaniti sanatosi jumperul, si kya la fel pt marsupiu...de care ai luat kya, poate pui o poza sa vedem si noi...

valentina ai mancat tot tiramisu?

bitza
eu te-as sfatui sa iei aptamil 1 de la milupa ca am inteles ca e cel mai nou si cel mai bun! vezi ce mai zic si fetele!

Amira cred ca s-a deochiat cu somnul...de fapt am eu o idee cine ar fi de vina...de cateva zile nu mai vrea sa adoarma in patutul ei, trebuie sa o adorm in patul nostru si apoi sa o puna Adi in patutul ei. sper sa ii treaca repede faza asta. si i-am coborat si salteaua pt ca ridica de cap prea rau si se frichinea si dadea cu capul de marginea patului. nu cred ca a apreciat f tare ideea...

gata, ma duc la , va urez o noapte buna, racoroasa si linistita!

va pupicesc!

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Am inceput cu "ce te legeni" si inchei cu "somnoroase pasarele"
Va multumesc oricum ca m-ati suportat azi cu tot cu crizele mele
Am iesit din bucatarie numai pentru ca se terminase materia prima (0 oua, 0 ulei)..Greu si cu gospodaria asta daca nu se ocupa nimeni de logistica Deci am gatit si-n vara asta, familia mea a fost happy in seara asta
Si unde mai pui ca am si defilat frumos prin IOR in cinstea insurectiei armate , ca doar e 23 August Mi-am amintit si de textele comuniste din manual: O vara fierbinte (chiar ca ), Mari sub pustiuri () Ma rog...
Aoleo, ca de la atata bucatarit mi-am amintit si de reteta de pancove pt Gecko, promit sa fac rost de ea!
Ca sa zic asa Sovi esti f draguta, ca de obicei ...dar aura mea a fost azi "varza" la propriu si la figurat
Liana te-ai intors muta cumva?
Valentina eu m-am gandit sa o suplinesc un pic pe Bubu cu harnicia, sa nu se leneveasca crenguta ..uf, bine ca a venit ca obosisem deja! Iar cu tiramisu...DESEORI patesc asa cand bucatarisesc, dar mananc oricum ca doar ce ziceam...orice-i dulce merge uns!
Ariel mai poti misca degetelele pe tastatura sau te-a rapus carcaiasul?
Ursuleata mie d-aia imi place di tini ca esti prompta si nu lasi pe nimeni sa se chinuie in nestiinta Adica 2 mil peste doi ani? afacere curata!
Stela , Kya ati defilat si voi vad...bun asa!
Luny ma tu credeai ca eu am cautat cazare "de fite" si d-aia n-am gasit?
Cami te-ai scos cu jumperul ala! Sa vezi cand o veni randunoiul si-si gaseste copilul "spanzurat" de tocul usii ce fata face
Revin
Edit: A venit Bubu! Azi deja vad ca a facut mai multe ca mine

Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

nu mai pooooooootttttt! ma duc la nebuniiiii!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

hahha...pai ai ajuns deja unde vroiai !
Daaa, cutiile-alea 3 sunt la promotie?

Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Mimoooo
ca sa nu mai fii suparici!
Am citit putin capitolasul asta si am vazut ca te-ai leganat rau, dar ai fost harnicuta, brovo!

La fel si Vali, cu tiramisu, bravooo!

Mai nene, voi l-ati trimis pe Monti dupa mine la munte . Trei kile amarate am slabit si eu intr-o luna si le-am pus la loc intr-o saptamana deci, nu ma mai joc si gata!!
Nu mai mananc nimic, gata! fac greva foamei, ca nu se mai poate!!

Am citi ca Mufarinul are dintisori

Am vazut poze de la intalneala si ma fac verde ca vreau si euuuu!

Arielu, sanatate maxima si tie si lui Teo! dar ce are baiatul, ca n-am apucat sa citesc?? va pup mult si pe voi!

Si am mai vazut cum a slabit 10 kile Omu' de Sovi! si ma fac iar verde si vreau sa stiu si eu cum a slabit!!!!

Am vazut poze de Iris scumpa foc!

Cred ca ma duc la nani si vorbim maine! Pupicei si noapte buna!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Vad ca nu mai incepe programul de buhuhu sau am venit eu prea devreme......asa ca ma duc la nani! de data asta chiar ma duc!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Bitza, tie ti-a scazut lactatia numai o zi? Eu zic asa: relaxeaza-te, bea lichide, pune des copilul la san, mananca bine, bea Galactogil si revine laptele, e sigur asta! Bebe poate plange din alta cauza. Nici eu nu imi mai simt mereu sanii plini, insa dupa ce suge putin simt o durere pe exteriorul lor (let-down se numeste parca) si bebe simte ca vine laptele si trage mai cu spor... Sper sa te fi ajutat. Nu te grabi cu laptele praf.

Edit: daca ai o pompa, foloseste-o dupa ce suge bebe, chiar si in gol, 5 minute macar, si asta ajuta.

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

bau! ete ca am aparut! eu muta mimo? never ever ! dar dupa ce am terminat cu vizita la dr, am mers prin cora, ca asa se cade unor oameni gospodari, sa cumpere si ce trebuie si ce nu......dar poate o sa trebuie...! si pana ne-am intors acasa s-a facut ora 18...papica bebe...papica adultii (ma rog, cel putin asa avem pretentia, ca suntem adulti )....apoi teo a trebuit sa confirme si pe ziua de azi ca urletele interminabile sunt parte din viata noastra si ea nu e tradatoare, le ramane fidela ...apoi baita, scalambaieli, joaca, ptr ca trebuie distrat copilu, nu ? iar papica la bebe...vaaaseee de spalat - mimo, ca bine zici cu masina aia de spalat vase!...si iaca am pus si eu sa fac o ciorbita!
mmmoooaaa da' ce-ati mai ciripit! am citit, sunt cu lectiile la zi, da am neuronu un pic scurtcircuitat la ora asta, asa ca nu ma incumet sa raspund la tot ce vazui pe acolo si as avea de "comentat"!
mimo cum le stii tu toate, ca un om mare! avusesi dreptate: pozele sunt in acolo in album, frumos oranduite ! multumim pentru "splendoare" !
off, cred ca as mai avea eu de zis cate ceva cuiva, da ete nu ma mai duce capu' acum ! aaa, una din chestii era ca am vazut o aparitie noua pe crenguta, care defapt e veche ca eu sunt noua - lyvy!
asa, ca treaba era ca am fost la doctor azi cu duracell !ei, am plecat bou si m-am intors nu chiar vaca, vacuta ! m-a lamurit femeia cu una alta, de ce plange numai ea stie - teo - si din pacate n-o sa tina minte pana se face mare sa-mi zica si mie ! i-a facut consult, din care a reiesit ca e bine, e ciupita toata de tantari si e nitel cam alergica si face niste vezicule cam naspa - tre sa ii dau cu o crema de la Avene care nu stiu bine cum ii zice si nici sa descifrez ce a scris dr nu pot! are 6500grame, da eu ma declar multumita, nu tin musai sa aiba mai mult, si 66cm. cum cam are cearcane si e plangacioasa, urmeaza sa ii fac o urocultura si un sumar de urina, ca nu cumva bazaiala asta de ma indreapta catre nr.9 , nu e de la vreo infectie urinara! asa ca sa vedem cand poate randunoiu, si tre sa colectez intr-o punga speciala pipilicu lu' copilu! sa vezi distractie ! si probabil ii fac si un eco, mai vedem! mi-a mai dat si niste foi cu diversificare pana la 7 luni....si cam atat cred ca fu treaba! ei, daca imi mai amintesc, mai revin cu informatii, acu cred ca ciorba mea deja e mancare, ma duc sa vad, pana nu suna pompierii la usa !

Liana, mami de Teo (27.03.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

ariel, ce patisi bre? vrei la nebuni? pai bine zise mimo: ati nimerit unde trebuie doamna ! sau aveti alte preferinte....la rezerva si nu la salon comun?

Liana, mami de Teo (27.03.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Moama ce seara am avut .
Bebe a plecat la 21 la mama ca maine dimineata plecam la taranoaia dar la 12 ne intoarcem. A nascut o vara de-a lui si merem sa-i dam niste toale. Am baut 7Pacate,dulce foc. Nu prea vad tastatura.

Mergi la inceput