gradinita Pink Lemon

gradinita Pink Lemon | Autor: mamilidia

Link direct la acest mesaj

Salutare,

Ne tot straduim si noi sa gasim o gradi buna in sect 2 si cum am avut deja o experienta neplacuta cu coccinelle - colentina - ne gandeam sa intrebam despre gradi pink lemon si Bell.

Despre Bell am citit de bine pe ici pe colo insa despre Pink Lemon nu am gasit nimik. Orice ajutor e binevenit.
Vrem sa fie aerisita,curata, cu mancare gatita "in casa" cu curte mare de joaca si de preferat nu pavata cu dale de beton, program prelungit 17-18, cu dormitoare separate de sala de clasa (urasc sistemul patuturilor in perete ca niste dulapioare sau paturile pliante din lipsa modalitatilor de aerisire)...cam atat :) multumim anticipat
Mami si David mic.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MishuB spune:

Buna Lidia,

cautand pareri, opinii despre diverse gradinite particulare din sectorul 2 am descoperit si mesajul tau despre cele 2 gradi care apar si in lista mea, la categoria de vazut.
As dori sa te intreb daca pana la urma te-ai hotarat la una dintre cele doua. Si daca da, cateva pareri despre ele, te rog.

Cu multumiri,
mihaela (mama de fetitza, maria-ilinca, 3 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MishuB spune:

lidia, am aflat citind ca pana la urma ai ales gradinita Bell. tot acolo esti? cum e?
despre pink lemon poti sa-mi zici ceva? esti singura care a intrebat de ea.

Mergi la inceput