Gravidute prin FIV (20)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns smoly spune:

Buna fetelor!
Eu nu am mai intrat de mult pt ca nu prea m-am simtit in stare.Au inceput greturile si mai accentuate,insotite de voma si dureri de cap.De cand am intrat in 9 sapt am inceput sa vomit dimineata.Ieri eram in mijlocul intersectiei pe la 12 ziua si am oprit masina ca mi-a venit sa vomit.Bleah! Oricum nu ma plang,de cand imi dorem eu greturi de graviduta.
Fetelor ma bucur ca sunteti bine,si ca nu au mai aparut probleme.
Eu la eco ma duc iar pe 22 sept.Prima data am fost la 7 sapt si nu s-a vazut f bine,ii batea inimioara si incepuse sa ia o forma cat de cat,dar era prea micut.Pe 22 o sa am 12 sapt fara 2 zile si o sa-l vad in toata splendoarea lui.Abia astept!
Petricia ma bucur ca totul este bine,nu te mai stresa din orice ca faci rau lui bebe.

Cristina 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

M-am intors si eu de la eco morfologica efectuata la dr. Pop si sunt tare fericita ca totul e ok cu bb, mi-a confirmat ca este baietel si deja are 230 gr. Ne-a tras un zambet de ne-a topit pe amandoi !
Rezultatele la triplul test sunt cu risc scazut pentru Trisomia 21 ( 1:941), riscul de varsta 1:147 si risc de defect de tub neural sub 1:10.000. Pentru Trisomia 18 rezultatul este de 1:2042, ceea ce indica deasemenea risc scazut. Sumarul de urina si urocultura sunt deasemenea ok. Toate le-am facut la Bios diagnostic.
Maine plec in Delta, asa incat scriu cat mai telegrafic pt. ca trebuie sa-mi fac bagajul si deja pic de somn.
Multumesc inca o data tuturor pentru urari!

17+
Inimioara meaRadu Costin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

andrada - iti sunt datoare cu un raspuns. colul meu avea acum 2 sapt 2,6 cm iar acum are 2,4 si e un pic deschis. daca acum 2 sapt dr imi spunea sa stau in pat da' pot sa merg si la un teatru la o adica, acum mi-a zis sa stau numai in pat. noroc ca e stagiunea inchisa, ca nu stiu ce ma faceam!
si mi-a mai spus ca ar fi bine sa mai stea bebele acolo vreo 6-7 sapt. iti dai seama ce frica a intrat in mine.

tuculucu - nu stiu ce sa-ti zic cu nospa-ul asta. daca il iau, poate fi cum zici tu, daca nu-l iau mi se contracta uterul, daca se contracta uterul copilul nu mai creste corespunzator, ramane in urma. cum e mai bine, nici noi nu stim si fiecare medic are ideile lui si schemele ljui. stau in pat mai mult de 20 de ore /zi. deja m-am plictisit, nu mai am rabdare, devin irascibila. nasol.
kittyke-
petricia - felicitari pentru inimioara. sa stai linistita si sa fii increzatoare ca o sa fie bine.
zisacami - felicitari pentru rezultatele bune de la TT si eco. drum bun si vreme frumoasa in delta.

29+ Victor
http://good-times.webshots.com/album/565055246KyFrzA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

CARMEN, si eu m-am speriat cand a zis dr ca macar pana la 36 de sapt sa stea bbeii inauntru!!! Nici n-am mai iesit din casa de atunci decat o data la control (drumurile pana la mama la casa din spatele curtii noastre nu se pun)... Si cand ma duc la mama stau tot intinsa, pe sezlong sau pe canapea... curat fructe si legume pt gatit pe sezlong aproape intinsa... scriu la tastatura intinsa in pat... cred ca stau mai mult de 95% in pozitia asta... si cand mananc stau mai pe spate, nu in fund... Insa ma simt bine, nu mai am sentimentul ala de ”incarcerare”...

manu 25+ +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marush spune:

carmendu...eu nu cred ca nospa iti poate deschide colul, din contra,..in spital pentru col deschis se baga nopa cu scobutil in perfuzie si repaus la pat!Am vazut coluri inchizandu-se pe acest tratament!
Asta e cheia!
Deocamdata colul la mine e 3.6 cm si e inchis.Iau :
3 nospa de 80mg/zi
3 scobutil de 10 mg/zi
1/2 gynipral la 8 ore-sau 1 fiola de 10 microgr in perfuzie/zi-depinde cum ma simt
1 elevit/zi
3 magneB6/zi
2 utrogestan/zi
E mai rau sa ai contractii, ca alea iti deschid colul!

26+!

Asa crestem Noi!
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2008&month=12&day=11&babycount=2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada.P spune:

Carmendu nu mai stiu daca tu ai facut cerclaj... Eu am facut si mi-a spus dr ca datorita firului nu va ceda doar sub greutatea fetitelor ci numai la contractii dureroase. La colul de 2,4 mi-a spus ca pot iesi si in parc in fiecare zi cate o ora. N-am iesit in fiecare zi ci o data la 2/3 zile si totusi colul a continuat sa se scurteze si s-a si deschis din nou. Acum nu mai ies din casa, ma ridic doar sa merg la baie si sa mananc si ma simt vinovata si pt asta, Astept data de 23 cand merg la eco sa vad daca in felul asta incepe sa se inchida cat de cat. Mi-a spus ecografista ca a fost o fata cu gemelara careia la 29 de sapt i s-a scurtat colul asa tare ca nu se mai vedea deloc la eco si n-a apucat sa faca cerclaj ca era prea tarziu. Spunea ca a stat NUMAI in pat (probabil nici mici drumuri prin casa) si a nascut la 38 de sapt.

ZisaCami distractie placuta in Delta. Sa mananci un peste si pt noi

Andrada 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Am intrat sa va salut si sa va pup.
Aveti grija de voi si de bebei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada.P spune:

Catalina te pup si eu, Sa ne spui cand incepi FIV-ul, sa-ti tinem pumnii!

Andrada 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

andrada - nu am facut cerclaj. la 22 de sapt aveam colul de 3,6 parca si mi-a zis ca e bine. insa, de atunci, la fiecare ecografie a inceput sa scada si parca au inceput si contractiile nedureroase mai abitir. nu stiu de ce, ca efortul a fost acelasi, adica 0. doar drumurile pana la dr din 2 in 2 sapt si cate o plimbare la 2-3 zile. atat.

catalina - si te asteptam cu vesti bune in octombrie

29+ Victor
http://good-times.webshots.com/album/565055246KyFrzA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PETRICIA spune:

fetelor voi ce luati pentru dureri infioratoere de cap?
simt ca-mi plezneste capul, nu mai rezist
Pupicipe burtici

carmen

Mergi la inceput