Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (128)
Raspunsuri - Pagina 19
mobriq spune:
Dragi mamici de pepenasi, cu ceva intarziere datorata faptului ca nu am dat informatii suficient de precise part'nerului si ca nu am semnal pe telefon in spital, va anuntz nasterea fiului nostru
Theodor
intamplata pe 22.08.08 la 13:04. Theodor a avut 3.900 Kg, 52 cm si Apgar 9 la nastere. Am nascut natural cu epidurala si un pic de ajutor de la ventuza cu vacuum la expulzie. Din cauza ca membranele au fost rupte mai mult de 24 de ore inainte de nastere, Theodor a facut o infectie si a fost mutat la sectia de medium care unde i se administreaza antibiotic. Maine o sa aflam rezultatul analizelor de sange si speram sa fie bune si sa-l putem lua pe bb acasa. Eu o sa ies in seara asta din spital. Sper sa-mi vina lapticul cat de curand, pt ca Theodor este un mare amator de supt la san.
Imi lipsiti si abia astept sa ma intorc pe forum!
Monica, mami de Eduard (05.04.04) si Theodor (22.08.08)
Serenity90 spune:
Mobriq sa-ti triasa baietelu si sa fie sanataos si cuminte, somnoros si papacios!!
Eu vreau sa va zic k nu am dormit aseara deloc...am nijte dureri de spate nasoale rau...si ma simt asa ciudat "acolo jos" .... sper sa nu-mi vina sorocu azi k nu stiu ce ma fac...
Denisa 41+ bb Radu Gabriel
M&M spune:
Neata, daca mai poate fi zis asa...!!!
Catalina , felicitari!! Refacere rapida si muult laptic pt bebe!! Bu[n venit puiutului pe lume; sa fie sanatos, cuminte si papacios!!!
Ale, Doamne ce a patit sora ta!!! Ufff!!Incercati sa fiti cat mai mult alaturi de ea ...
Ruxi, cum sa nu mananci mere?? Mie cand am iesit din spital , mi-a zis ca nu trebuie sa treaca zi fara sa nu mananc mere si banane si cereale cu lapte!!!
Marina, vazut poze cu Ana Sofia!!! Ce mott are!!! mie mi se pare in poaza a doua ca seamana cu tine...
Trimit repede mesajul ca e deja a doua oara cand il scriu...
Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)
MissJJ spune:
Buna fetele!
Wow cat ati scris , merg sa recuperez apoi va zic ce am facut noi de am fost absente de pe forum.
Dana pacat ca la voi e asa perisuloc ca si noi asta ne-am dorit sa avem gradina asa imi place cand tre sa tai iarba sa curat sa pun florile sa le ud sa arate frumos. Si noi ne-am mutat din Londra si din cauza asta ca si acolo e periculos aici e liniste si e bine mai ales pt fete ca ele sunt cele mai importante.
Amalia felicitari sa va traiasca pepenasul si sa cresteti mari frumosi si sanatosi, multi pupici.
Andreea f faine pozele printesele sunt superbe. Si sora ta e f frumusica. Multi pupici la tot familionul.
Dana multumim mult de complimente.
Mona uff prin cate tre sa mai treci si tu. Speram sa fie binde acuma si sa nu mai revina infectia.
Cristina, Boti stati linistite ca e destul cat vb cu bebeii nu trebuie nici super stimulati vb lui Sun mai lasatii sa se uite si la jucarii la manutze etc. Oricum important e ca au aproape si pt ei ca va simt mirosul si atingerea e mai mult decat destul.
Boti si Ari a stat numai cu mine 24 din 24 cand era mica pe tati il vedea numai seara si atunci nu prea mult deci eram numai noi doua si tv-ul. Eu lasam mereu tv-ul pe muzica sa mai fie galagie una alta.
Diana total de acord cu tine legat de viata cu doi copii. Si la noi Amira e f interesata de Ari si se uita dupa ea rade la ea si incepe sa si gangureasca si tv-ul i se pare interesant oricum e mereu pe desene sau muzica sau fotbalul lui tati deci invata de toate.
Uff tre sa fug atata am reusit sa recuperez mai revin cand apuc.
Mami de printese Ari si Ami
M&M spune:
Narci, parca pe prima pagina e pus un link despre puseul de la 6 saptamani..
AM vazut poze noi cu pepenasiii Nicholas de Atb si Maya de Vicky..Vicky, ce ciufulici e Maya!!!Adriana, ce mult a crescut Nicholas si ce scumpic e!!!
Ana, distractie placuta azi la botez!!!
Bai, mi se tot blocheaza forumul...nu stiu ce are!!!...
Serenity, din cate stiu eu pe bebei nu ii doare cand li se taie cordonul ombilical...Cum a fost dicutia de-aseara cu prietenu?? Au mai parut ceva semne de nastere???
Monica, felicitari mamico!!!! Refacere rapida si laptic mult !!! Bun venit puiutului pe lume; sa fie sanatos, cuminte si papacios!!!
Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)
ina C spune:
Diana Mirela, iti multumesc mult pentru raspunsul dat la intrebarea mea.Am citit cu mult interes ce ai scris si despre alaptare.Eu de joi am renuntat la lapte praf...asta dupa ce am citit tot ce ati scris voi: Anna, narcisa etc.
ankalaura, la voi cum a fost dupa ce ati renuntat la lapte praf?
O zi minunata!
"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)
ina C 39+
diarux spune:
salutare, ca BON DIMINEEEE a trecut de mult!
intai sa scriu poezica pentru MOBRIQ:
MOBRIQ tocmai ne-anuntase
ca la spital ea plecase.
s-a rupt apa frumusel
si-a facut un bagajel
si-a fugit sa vada ce-i.
(Bebe vine, vrei, nu vrei).
Eco toate le-a facut,
contractii n-au inceput.
Streptococu'o-n-ngrijora,
dilatatia n-o stia.
Uite, au trimis-o -acasa,
asa, pe nepusa masa!
Si mai zici ca in Olanda
Merge treaba ca pe banda!
Azi n-anunta ea cu spor
ca s-a nascut THEODOR.
Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
diarux spune:
DIANAM ca de obicei ma napadesc piticii...Acuma, sper ca de la o gurita de bere nu am facut rau lui bebe! ca ma apuca disperarea!!!gata , ma las de baut!!!
Bietul ANDREI inca se mai screme si azi! oara cat mai dureaza treaba asta?? catare mi-e mila de el! de dimineata de la 4,30 nu a mai facut kk. mai trage cate-un partzuletz din cand in cand...si se face grena la fatza...offfffff....
a si de ieri a inceput sa dea si afara...ca pana acum nu a varsat nimic.ieri a dat prima data, era ud cearsaful lui de m-am speriat. si azi mi-a dat afara SAB-ul.i l-am mai dat o data. sper ca nu am facut rau!
CRIS da...pai nici eu nu stiu ce sa mai cred...ti-am zis,fiecare vine cu cate o parere. asa ca am sa mananc si eu ce am chef si daca vad ca se ingroasa gluma...schimb. ce sa fac???
Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
Serenity90 spune:
Cristina..ma simt cam nasol..rau...ma doare spatele rau de tot si burta...nu pot sa stau intinsa in pat k mai rau imi e...fetele ziceau k inainte de "big moment" te simti k atunci cand vine CM..si cam asa ma simt eu acum...chestia aia care am eliminato ieri cik e dopu..dar vad k tot mai curge si acum...mai subtire cei drept...nuj...sper sa mai rezist pana maine cand ma duc la doctora...dar crampe si chestii dastea nu am...si nici nu am cum sa stiu cat mai dureaza, daca nu am mai nascut pana acum si vad k la fete se manifesta diferit...
"Printzu" a venit asera cik sa vb dar mai mult a tacut...si nu am rezolvat nimic...vb numai de taicasu...de parca as avea eu vreo vina pt ce sa intamplat...si mia spus k ia zis taicasu k daca pleaca din casa pleaca de tot..ce sa inteleg eu din asta?
Denisa 41+ bb Radu Gabriel