Aspirante din GALATI (3)
Raspunsuri - Pagina 9
mimi_m spune:
Doris, progesteronul se tine la rece? Trebuie sa-mi iau geanta figorifica ? Stabileste tu un loc de intalnire, eu vin sigur , doar sa-mi explici cum ajung acolo , si cum te recunosc . Poate i-mi trimiti un PM cu nr. tau de tel.
gabrielita_r spune:
SORINA ,DORIS, MIMI
Deci ramane la 18,30 in gradina publica, cum ne recunoastem si unde ne intalnim?Eu spun sa ne gasim exact la intrarea in gradina vizavi de statuie.
gabrielita_r spune:
MIMI -cand ajungi in galati maxi taxi te lasa la capatul troleului si ei maxi taxi cu nr 60 pe care scrie PARC CFR. Si rogi soferul sa te lase la gradina publica de acolo o sa vezi statuia lui CUZA si intrarea in parc mai bine sa ne sunam .Iti scriu nr meu de tel pe pm.
sorinake spune:
fetelor, imi pare nespus de rau, dar eu nu mai pot veni la intalnire! merg sa ma imbat: de azi am un nepotel de 3.300 pe nume Mario Stefan!!
"Help my bunny take over the world!"
http://tt.lilypie.com/VGHop3.png
mimi_m spune:
Eu ar trebui sa ma intalnesc oricum cu Doris, are sa-mi dea ceva, cum spuneti voi.. oricum nu vin cu maxi taxi, voi veni cu sotul cu masina... cred ca stiu unde e parcul.. dupa rodoul cu statuia, incep caminele studentesti ?
Stabiliti voi daca ne mai intalnim.... Doris, cum facem ?
gabrielita_r spune:
IMI PARE TARE RAU CA NU AM REUSIT SA NE CUNOASTEM.
SORINA - SA-TI TRAIASCA NEPOTUL SI SA FIE SANATOS.
VA PUP SI O ZI BUNA