Aspirante din GALATI (3)
Raspunsuri - Pagina 13
mada23 spune:
Iuca.. Doamne ce mult ma bucur, doua inimioare , cel mult imi doresc si eu, sanatate multa iti doresc, mersic mult de informatii
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
"Dumnezeu va face orice pentru tine, doar daca Ii dai o sansa "
voteaza, nu se stie cand ai nevoie www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> si www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">
sorinake spune:
iuca, felicitari si multa, multa sanatate tie si ochisorilor din burtica ta!
mada, mult succes la IA si sa vii cu vesti bune!
PS. din ce in ce mai multe burtici la galati! sa dea Dzeu si mai multe!
pupici Galatencelor de pretutindeni, cele mai frumoase mamici si nu numai!
sorina
"Help my bunny take over the world!"
http://tt.lilypie.com/VGHop3.png
iuca spune:
mada si eu am facut inseminare si stimularea am avut-o cu GonaF. Am avut mai multi foliculi dar doar 2 erau de 19 si 21 mm cu o zi inainte de inseminare (cand am facut pregnylul) si s-au prins amandoi.
Eu zic ca o sa ai foliculi frumosi cu Gonal si o sa ai sanse destul de mari sa ai si tu gemeni
sorinake iti multumesc mult
"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown
8+
mada23 spune:
Sorinake, Iuca...[ Doamne ajuta tuturor
voteaza, nu se stie cand ai nevoie www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> si www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">
Selene_Bunny spune:
Buna, fetelor!
Sa va spun ceva de analize, poate va ajuta:
Am observat, din proprie experienta, ca ROMAR-ul si Vital Med-ul folosesc metode diferite de testare, cu intervale diferite, deci ce iese la ROMAR negativ poate fi pozitiv la Vital Med si invers. Si eu am patit asa cu analiza de la CMV, la ROMAR, IgG pozitiv, IgM pozitiv, adica rau, la Vital Med, IgG pozitiv, IgM negativ, adica bine. Nefiind linistita, l-am contactat pe domnul doctor Tutunaru si el mi-a recomandat sa repet analiza la Cantacuzino, la Bucuresti, si sa fac si un test de aviditate, pentru a vedea cand anume a avut loc prima infectie, respectiv daca bebele este afectat sau nu. Am repetat analiza la Cantacuzino, IgG pozitiv, IgM negativ, primoinfectie mai veche de 3 luni, deci bebele OK. Rezultatul l-am primit in doua zile.
cu Daria Nandini de 6 luni+
Daria: "posedata de bine" (persana)
Nandini: "cea care se bucura de fericire" (hindusa)
Sa stai cuminte in burtica, sa te faci mare, c-apoi cuceresti tu lumea!
provista spune:
mada iti doresc mult succes la IA, daca nu gasesti gonal, iti dau eu.
iuca mii de felicitari ptr cei 2 bb, citisem eu ceva ceva pe la odisee de bb-ii tai.
mult succes la toate fetele frumoasele din galati.
http://bd.lilypie.com/FXMzp3.png
mada23 spune:
Provista.. daca am nevoie te contactez, mersic mult
revin: daca vrei sa scapi de ele vin direct la tine si nu mai caut in farmacii
machus spune:
Iuca, m-am emotionat cand am citit mesajul tau despre 2 inimioare.
Scucces fetelor la stimulari, IA-uri, FIV-uri. Sa va ajute DD !!!!
Anul acesta s-a intamplat
cu Bogdan Andrei
Bubu
Poze
machus spune:
Legat de analize sa va povestesc si eu ceva. Anul trecut am facut analiza din secretie pentru chlamydia si mi-a iesit prezenta ( la dr Calin). Am facut tratament si eu si sotul. In februarie cand mi-am facut analizele premergatoare FIV, am facut analizele din sange la Romar. Si la mine, si la sot Igm NEGATIV, Igg NEGATIV. Atunci am zis ca ceva nu este in regula; teoretic ar fi trebuit sa imi iasa ceva la anticorpi (Igg pozitiv).
Atunci am repetat analiza la Bucuresti la IDS, si rezultatul a fost acelasi, adica NEGATIV pe linie. Eu am concluzionat ca analiza din secretie a fost naspa.
Anul acesta s-a intamplat
cu Bogdan Andrei
Bubu
Poze