LMA Piticlonti de iulie-august 2004! (261)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maaria spune:

Buna seara!

am terminat concediul teoretic de 3 zile, dar practic azi fu prima zi de munca. Luuunga rau...dar macar o sfarsesc bine, pe DC.
Amintiri din concediu maine va pun pe larg, ca nu am acum rabdare sa scriu, muza mi-a ramas in concediu

am citit ff putin din urma, poze n-am vazut da' m-am marturisit...poate scap si de data asta.

vazut ca se intreaba de Roller. N-am mai vazut-o demult, de vorbit nici atat. Am nr ei de tel (asta daca nu l-a schimbat de curand). care-l vrea sa tipe, si-l dau pe PM, ok?

pup si revin maine in forta:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Salut!

Multumesc tare mult pentru urarile de La multi ani pentru Matei!

Si eu sunt restanta la felicitari, La multi ani pentru Luca si Bogdan, sa cresteti sanatosi si sa aduceti numai bucurii mamicilor voastre

La multi ani si pentru 2 mamici super, Carmen si Dana! Multa sanatate voua si celor dragi si sa aveti parte numai de bucurii!

Nici mie nu-mi vine sa cred ca a trecut deja un an. A trecut foarte repede si, spun acum, mult mai usor decat ma asteptam. Din fericire Matei este un copil foarte cuminte, iar Stefi s-a comportat destul de bine si a fost destul de intelegatoare in acest ultim an. Iar noi doi, cei doi parinti, chiar daca suntem muuuult mai obositi suntem mai apropiati ca niciodata si suntem foarte mandri de copii nostri.

Vroiam azi sa scriu povestea nasterii lui Matei si sa selectez si poze de la ziua Stefaniei si de la mare, dar nu am reusit. Incerc sa mai stau un pic, macar poze sa pun pe net. Daca reusesc revin cu un link.

In rest suntem cu totii sanatosi (ceea ce este cel mai important), asteptam cu nerabdare reinceperea gradinitei, ne-am intors de la mare cu bine, Stefi cand este intrebata cum a fost la mare raspunde "m-am balacit", iar lui Matei i-a placut tare mult cu barcuta.

Si eu sunt in urma rau de tot cu pozele, sper sa recuperez dupa 15 sept. Eu tot spun ca atunci incepe pentru mine vacanta

Mergi la inceput

Gata, am incarcat ceva poze, la cele din august nu am mai pus explicatii, si nici nu am apucat sa selectez poze din septembrie. Poate reusesc in week-end. Deci ... enjoy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata!
la multi ani Dana-Ema!!! sa fii sanatoasa si iubita si fericita, sa ti se indeplineasca toate toate dorintele!!!
fac si eu ca Daria, azi e vineri tralalala
Andreea m inca o data la multi ani pentru Matei! iar is extaziata cand aud cat de cuminte e bb2. mwahahahaah voi scrieti astea intentionat ptr mine?
Oliv cum sunteti??? multi pupici de la noi!
Andreea de pupi dar de ce mai capul ca o banita? racita sau doar fara chef? spor la destrabalare, las ca face bine
Maria sa va fie de bine concediul, asteptam totusi macar poze daca nu si relatari.
o zi frumoasa tuturor!!!

edit ca uitai de ceva important: am vb pe mail cu Dana, are dpn 17oct asa ca pana la sfarsitul lui septembrie e la munca. deci nu pierduram momentul cu nascarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

DANA (Ema)
Intru iar telegrafic ... Amironeanu, ce copii frumosi ai, sa-ti traiasca !!!

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

la multi ani, dana!
sa fii sanatoasa, fericita si iubita, toate visele sa ti se indeplineasca!
brei, m-o rugat cineva care boteaza sa o ajut la cumparaturi, am intocmit listuta acu ma gindesc unde anume s-o duc, la ce magazine cu haine pt copii ca sa si le cumpere (ca cata ceva calitativ) so, spuneti`mi si mie nume de magazine poate s-or gasi si pin ieshi;))
alioo, consatencele, la apel, pliiz
in alta ordine de idei, is nervoasa, cineva mi`o dat lincu` de pe Netlog si cind sa ma inscriu imi zise ca Numele tau contine un cuvant care nu este permis pe Netlog;)) <vorba_aia_cu_cinii>;))
adema, am visat azi noapte ca ne-am intilnit pe la mine prin cartier
edit, andrea vazut cupiii, matei a crescut mult iar stefi mi se pare f schimbata

Mergi la inceput

Neatza, mai pe la pranz!

Matei trebuie sa se trezeasca, asa ca nu ma mai apuc de nimic, dau raportul.

Carmen, mie mereu mi-au placut hainele de la Mark&Spencer si eu seturi frumoase cu de toate, cred eu ca merg foarte bine pentru botez. In rest nu prea stiu, la subsol la Mall. Lumanare foarte frumoasa a avut Stefi la botez, din flori naturale de la Decora.

Roxana, sa stii ca eu nu o spun doar pentru tine. Cu toate ca am fost super agita in sarcina, Matei este un copil foarte linistit. In schimb am fost si eu foarte linistita si cu moral bun in primele luni dupa nastere. Sa stii ca iti doresc din toata inima un bebelus cuminte si linistit ca Matei.

Maine ii luam din mot lui Matei. Ce sa-i pun pe tava, ca nu mai stiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

unde e, in carrefour? pe tava am pus bani, o carte de rugaciuni, o iconita, o bijuterie, un pix, cheile de la masina si cam atit imi vine`n minte

Citat:
citat din mesajul lui amironeanu

Neatza, mai pe la pranz!
Carmen, mie mereu mi-au placut hainele de la Mark&Spencer si eu seturi frumoase cu de toate, cred eu ca merg foarte bine pentru botez. In rest nu prea stiu, la subsol la Mall. Lumanare foarte frumoasa a avut Stefi la botez, din flori naturale de la Decora.
Pupici,
Andrea de www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank">Stefania (13.08.2004) si Matei (04.09.2007)
Poze mai vechi si mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

LA MULTI ANI DANA,SA FI SANATOASA FERICITA SI IUBITA!!
Carmencita in carrefour sunt mai multe magazine de firma pentru cupii,mie imi plac alea de la louise..si mai sunt cateva magazine in moldova mall(meii io una-i cumpar haine de la brotacel,pinky-ponky si bebelusu din cartier si-s multumita0
merg sa vaz poze si revin,pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui amironeanu
Cu toate ca am fost super agita in sarcina, Matei este un copil foarte linistit. In schimb am fost si eu foarte linistita si cu moral bun in primele luni dupa nastere. Sa stii ca iti doresc din toata inima un bebelus cuminte si linistit ca Matei.

saru mana saru manaaa!!
pe tava la Alex finutul nostru am pus chei de masina, pix, carte, bani, lantisor, perie, surubelnita ori alte scule mecanice... si cam atat cred...?

Mergi la inceput