Azoospermie - cap 22 -
Raspunsuri - Pagina 7
iuca spune:
Va multumesc la toate fetelor, ptr gandurile frumoase
zisacami ma bucur mult ptr fericirea voastra , sa dea Domnul sa o traim toate.
Fetelor eu va citesc in fiecare zi si va tin pumnii sa fie cu noroc toate incercarile voastre
Va pe toate cu drag
"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown
Moniland spune:
Si-a facut sotul spermograma, dar nu acolo unde o facea mereu incepand cu 2005 si unde avea intotdeauna < 1 milion. Tot < 1 milion era si la Clinica, cand faceam FIV-ul. Ultima data nu s-au gasit decat 2-3 buc gigeii apti.
Deci spermograma de acum arata asa:
Vol: 4,8 ml ejaculat (valori normale = 3-5 ml)
culoare = opalescenta
ph = 8,2
timp de lechifiere = 35 minute
nr. spermatozoizi= 55 milioane/cmc (v.n.= 60-150 milioane/cmc)
morfologie spermatozoizi = 70% aspect normal (30% cu atipii: cap mic, cap dublu, lipsa coada)
mobilitate spermatozoizi =
la 30 min > 15% mobili (10% rapid miscatori, 5% lent miscatori)
la 60 min > 8% mobili (7% rapid miscatori, 1% lent miscatori)
la 180 min = spermatozoizi inerti
descriere preparat nativ: numeroase celule epiteliale, leucocite
Cand s-a dus sotul dupa rezultat ii zice tipa de la laborator ca nu prea ii multumita cum arata spermograma. Cand a vazut-o sotul meu ii venea sa sara in sus de bucurie. I-a spus povestea cum ca el avea tot < 1 milion si ca nu se poate sa ajunga la 55 milioane. Tipa a zis ca la ea au iesit 55 milioane si l-a pus sa se uite la microscop ca inca erau acolo. Si i-a vazut, nu mai misca niciunul dar erau multi.
Credeti ca multi maca sa-si fi facut de cap in organismul lui in asa hal in astea 2 luni????????
bubulina1 spune:
Uau, Moniland, ce imbunatatire!!!! Maca sau nu, la numar stati foarte bine! Parca vad ca vii in curand cu 2 liniute si nici macar nu mai e necesar FIV! Daca mai lucrati un pic pe mobilitate, va ajunge la normo curand. Multa bafta!
Bubulina
Speranta moare ultima!
Moniland spune:
Bubulina draga mea, nici nu-mi vine sa cred. Cu ce am putea lucra la mobititate?
Eu tocmai am scris in Austria pentru FIV si i-am intrebat daca au si donator tinand cont de experientele prin care am trecut.
Acum, cum sa le trimit asa spermograma ca zic ca-s nebuna???
Saptamana viitoare, cand vine dr. din concediu, si-o va repeta la laboratorul unde isi tot facea spermograma. Daca si acolo iese tot asa inseamna ca e reala.
iuca spune:
moniland ce veste buna, nu imi vine sa cred, va FELICIT din tot sufletul si ma bucur mult ptr voi.
Acum cred poti ramane si natural, eu zic sa ii dea inainte cu Multi-Maca.
Les Brown
5+
Moniland spune:
iuca, mie imi este teama sa nu fie gresita. La ce noroc avem in ultimul timp la analize....
Iar stau pe jar o saptamana pana si-o repeta. Dar 7 zile bogate in multi maca.
Daca tot asa buna e ,dau o fuga la Sibiu sa fac o inseminare. Crezi ca ma primesc cei de acolo pe nepusa masa?
iuca spune:
Te primesc de ce nu? Eu prima oara am fost la ei pe 21 iulie si pe 21 aug am facut primul test. A mers foarte repede.
Eu prima data m-am dus la ei cu 2 zile inainte sa imi vina CM, mi-au dat reteta de stimulare si in Z3 a CM am inceput-o.
Doamne Ajuta sa iasa tot asa buna si a doua spermograma.
Les Brown
5+
bubulina1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Moniland Bubulina draga mea, nici nu-mi vine sa cred. Cu ce am putea lucra la mobititate? Eu tocmai am scris in Austria pentru FIV si i-am intrebat daca au si donator tinand cont de experientele prin care am trecut. Acum, cum sa le trimit asa spermograma ca zic ca-s nebuna??? Saptamana viitoare, cand vine dr. din concediu, si-o va repeta la laboratorul unde isi tot facea spermograma. Daca si acolo iese tot asa inseamna ca e reala. |
Eu iti recomand Carnil fiole 1/zi in combinatie cu Bio-Seleniu-Zinc.
Eu am mai ramas insarcinata in decembrie dupa ce sotul meu a luat tratament 2 saptamani! Ca nu a fost OK sarcina fixata asta e partea a doua.
Bubulina
Speranta moare ultima!
danyalo spune:
waww Moni!!!
Ce sa zic..sunt fara grai!Bravooos!
Ce sfat ti-as da eu!
Repeta spermograma acum repede la primul laborator unde ti-a iesit prost alta data! Mie dna dr. Cocei mi-a spus clar ca la cei cu pb. la spermograma iese mai buna a 2-a /3-a oara decat prima!Tind sa o cred caci la prima recoltare pt. Fiv nu s-a gasit nimic( ma rog...draga de Moisica puseses deja labuta pe eprubeta)si la a doua recoltare facuta la 30 min. fata de prima s-au gasit 16 bucati! Pt. cine nu stie facusem cu o luna inaite spermograma si iesise la Cocei( privat) aprox. 3 mil.de gigei
Deci eu as zice sa o repetati acum nu peste o saptamana!
Oricum nu cred ca e o greseala!
iuca, bubu- voi cum va simtiti?? Aveti semne de gravideala?
bubulina- as vrea sa te intreb ceva ...sper sa nu fie prea aiurea!
Daca iti aduci aminte.....in per. in care s-a produs minunea...ati mai des...Sper ca nu te superi ca te intreb!