Azoospermie - cap 22 -
Raspunsuri - Pagina 19
impatience spune:
Fetelor, sunt noua pe aici si vroiam sa va intreb daca a incercat cineva tratamentul cu Spermotrend...
iuca spune:
Va multumesc mult fetelor, sa dea Domnul sa fie totul bine pana la capat.
dalailana mersi mult de site.
Va 
pe toate cu drag
"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown
8+
evanescence spune:
impatience noi am vrut sa facem trat cu Spermotrend dar am renuntat ca am gasit greu pe atunci in schimb am luat SEMENAX de pe net sunt asemanatoare dar din pacate nici un rezultat...
"Asteptand un ingeras''
tzuiumic spune:
Buna ziua fetelor!
Am revenit printre voi (dupa aproape 1 luna jumatate de silence).
Din pacate cu vesti triste.
Azi am avut intalnire cu doctorul nostru
care dupa ce s-a uitat pe toate analizele (ca d-asta a durat atat, a trebuit sa asteptam, inclusiv dupa aia genetica microdeletii - a iesit bine, genetic poate procrea
) insa diagnosticul este azoospemie nonobstructionala
(sper sa nu gresesc cu nonobstructionala asta). Cica nu e nimic care sa impiedice
sa iasa la lumina, problema nostra e: nu avem deloc 
... nimic... niente
. Dupa care a turnat o galeata cu gheata pe noi: nu putem avea copii de cat prin inseminare cu donor. Nu are nici un rost sa facem biopsie testiculara, pt ca nu vom gasi nimic (diagnostic dat inclusiv de genetica) 

Cand am intrebat care este cauza totusi, mi-a spus ca nu a gasit nimic (repet analizele genetice au iesit ok, analizele hormonale au iesit ok, urologul a spus ca e ok...) si totusi nu au descoperit cauza.
Sumtem varza amandoi... partea cea mai trista e ca pana acum nu am discutat concret ce vom face si simt ca nu mai rezist. Tb sa avem o discutie amandoi pana la urma, nu? 
Cum eu am insistat sa facem totusi biopsia aia (mai ales ca e pe banii nostri) ne-a spus sa-l cautam pe dr Damian.
Ce sa va mai spun? Vom face si asta, urati-ne bafta...
Va
cu drag si va doreste sa va indepliniti cel mai fierbinte vis 
,
tzuiumic
-- am un nepotzel de 2 luni 
... pingacios lau, cale nu via sa pape, lenesel, nu via sa suga, pintdze, doalme si-l ubeste matusica lui la nebunie ---
bytzi spune:
tzuimic ami pare f rau de diagnosticul care vi s-a dat,dar daca anal genetice sant ok si cele hormonale ar fi bine sa aveti o antalnire cu dr Damian ca va va face sigur biopsie,noua dr Damian nu ne-a dat sanse ca avem anal hormonale fff mari dar prof Sthromer de la Polisano au zis ca sant sanse de 50% sa gasim ceva indiferent de FSH ,asa ca merita sa ancercati mai ales ca esti din Bucuresti...ti-l recomand din toata inima pe Damian..
impatience spune:
tuimic nu renunta! incearca. si pana la urma, si cu donator e o solutie. de ce nu? 
evanescence spune:
impatience uite un link http://www.farmaciaortomoleculara.ro/spermotrend-p29.html
sunt bune contin toate vitaminele si plantele recomandate barbatilor cu probl la spermograma acum depinde daca raspunde organismul bine la trat.
"Asteptand un ingeras''
ella28 spune:
Neatza!
Ufff...ieri am facut operatia de varicocel (multumesc Dalailanei si Ioanei pentru sfaturile pe care mi le-au dat).
Avem emotii dar sa speram ca vom avea si rezultate!
Apropo...ieri la CMU Cauni a operat 3 cazuri de varicocel. Suntem multi.
si
placuta