Dr. Nayel - CF2 (18)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kmik spune:

Buna. Sunt noua printre voi... am aflat tarziu de existenta acestui forum, cu ajutorul doamnei Matei ( asistenta dl. dr. din Dr. Taberei). Vroiam sa va intreb pe voi cele care ati nascut deja, cum este spitalul, la CFR2? Eu n-am fost decat la cabinet si sunt tare curioasa de ce ma va astepta peste f puti timp... Am +33 saptamni. Va !

Mergi la inceput

Fetelor... de ce intrati asa de rar pe forum?.... o sa vina bebita mea si eu nu o sa apuc sa vorbesc cu voi...

Mami de fetitza - 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Buna.
Voiam sa va intreb daca stiti cumva, adresa cabinetului de pe antiaeriana.
Multumesc. Loredana

Loredana Roni-Cristian 08.02.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Hello!

Cam rarut pe aici dar Robert imi ocupa tot timpul!

kmik bine ai venit!
Eu am nascut in august si maternitatea tocmai se mutase intr-o aripa noua care arata cu mult mai bine decat cea veche.Conditiile sunt ok.Poti merge la o consultatie cand este dr de garda si atunci poti sa vezi cum este.
Sarcina usoara in continuare!
Asistenta ti-a spus de forum?Adica ea citeste se se scrie aici?

Loredana, eu am fost la clinica din Antiaeriana dar nu stiu exact nr strazii.Poti suna la nr de tel 0214206898 si iti spune asistenta exact.

Mergi la inceput

Multumesc blueeyes2003. Da, de la asistenta de la cabinetul din Dr. Taberei am aflat de forum... mi-a spus ca a auzit de el de alte paciente. Nu sunt asa de sigura ca ea intra si citeste pe aici.
In legatura cu consultatia de la spital... dupa cum am mai spus n-am fost niciodata acolo, dar nici Dl. dr. nu m-a chemat acolo... nu stiu cum sa-i spun sa merg la spital ... Daca o sa zica ca vreau sa merg acolo ca sa nu platesc?
Eu am incredere in Dl. dr., am rude si prietene care au mai nascut cu el si nu au intampinat probleme de genul sa nu vina la maternitate sau sa le lase sa nasca cu dr-ul de garda, etc... voi ziceti ca s-a schimbat... adica exista riscul sa faca chiar asa , cum mai povesteau alte fete aici pe forum. Nici nu stiu ce sa mai cred. Va .

34+

Mergi la inceput

Fetelor, unde ati fugit? nimeni nu mai spune nimic pe aici... eu am intrat in saptamana 38+, am fost la control zilele trecute si dl. dr ne-a spus sa ne preagtim sa o primim pe Mariuta, nu mai avem foarte mult! Am mari emotii, este primul nostru ... sper ca totul sa fie bine pana la sfarsit...
Va anunt cand ne intoarcem acasa.

Mergi la inceput

Kmik, mai e putin. Ai sa vezi ca o sa fie bine. Te asteapta o viata, de acum incolo, foarte frumoasa. Daca n-ai sa fii stresata o sa ti se para totul usor.
Sa stii ca am sa te astept cu sufletul la gura sa-mi povestesti cum e in spital. Adica impresii despre nastere, dr, spital, tot...

Am si eu o curiozitate... Din cate am inteles dl dr face si ecografiile morfologice... Voua v-a zis la 14 saptamani ce aveti in burtica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Salutare!
kmik iti doresc o nastere cat mai usoara,o bebita sanatoasa si recuperare cat mai rapida!

Loredana, eu am facut eco morfo de trim I la cabinet cu alta dr si mi-a spus ca se vede ca ar fi baiat dar mai bine sa-mi spuna dl dr.La el am mers la 16s si mi-a spus din prima ca este baiat.
Daca faci eco morfo cu el o sa vezi ca iti spune sigur ce este!Sa ne spui si noua!

Mergi la inceput

Blueeyes, . Mai am de asteptat nitel, avem abia 10 saptamani. O sa va zic si voua ce se ascunde in burtica. Recunosc, ca de data asta, mi-as dori foarte tare o fetita. Acum, cum o vrea Dumnezeu... Daca e tot baiat, asta e...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Offf... si mie asa mi s-a facut un dor de inca un bebe... Ma gandisem ca pe la toamna sa ma reimprietenesc cu nenea doctoru. Dar parca ar fi totusi cam mare diferenta de 3 ani intre frati. Cred ca ma pun de pe acum pe treaba. NU ca pana acum as fi pierdut timpul... Hihihihi... Dar acum sa impusc doi iepuri, ma gandesc....
Va pupacesc pe toate si ma bucur ca avem gravidute noi. Sarcini usoare gagici!!!!

Micul Yanis creste mare

Praslea cel voinic

Mergi la inceput