Dr. Nayel - CF2 (18)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Cristina, eu am nascut cu Dl Dr. Nayel acum trei ani.... chiar pe 26 sunt 3 ani fix fix si la fiecare consultatie imi facea eco. La cabinetul nou are ecograf mult mai performant decat cel din cabinetul din Drumul Taberei (asta daca nu l-a schimbat intre timp).
Sarcina usoara si ai incredere ca va fi bine, e un doctor super si un super om! (baietelul meu ii poarta numele)

Tina, mami de Patrick si Maya
"Nu te uita niciodata de sus la cineva, decat daca vrei sa-l ajuti sa urce" Jesse Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crissy_C spune:

Citat:
citat din mesajul lui Florentina G

Cristina, eu am nascut cu Dl Dr. Nayel acum trei ani.... chiar pe 26 sunt 3 ani fix fix si la fiecare consultatie imi facea eco. La cabinetul nou are ecograf mult mai performant decat cel din cabinetul din Drumul Taberei (asta daca nu l-a schimbat intre timp).
Sarcina usoara si ai incredere ca va fi bine, e un doctor super si un super om! (baietelul meu ii poarta numele)

"Nu te uita niciodata de sus la cineva, decat daca vrei sa-l ajuti sa urce" Jesse Jackson

Multumesc mult Florentina pentru info si incurajari! Nu am mai ajuns in decembrie la dansul ca am avut niste problemutze, dar merg maine la cabinetul nou si abia astept

Nicio alta burtica la Dr. Nayel pe aici?

Cristina, fericita 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Micaela spune:

Buna! Raspund eu la apel - cu ceva intarziere, ce-i drept :)
Sunt gravida in 6+. Am fost vineri la cabinetul nou - s-a vazut doar sacul gestational deocamdata. Ma duc din nou peste 2 saptamani. Din pacate am si un chist maricel pe ovarul stang. Mi-a dat tratament si sper sa se micsoreze / resoarba. Oricum, am mare incredere in dl doctor. Am nascut acum aproape 5 ani cu dlui si s-a comportat exemplar!
Zi frumoasa!

Anca Micaela, mama Emei Ioana si 6+

Poze Ema
Poze Ema2
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;125/st/20050317/n/Ema+Ioana/dt/7/k/c848/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Capitol 18

Mergi la inceput