Dr. Nayel - CF2 (18)
Raspunsuri - Pagina 16
adita spune:
multumesc de detalii, neaparat o sa-l intreb. si la mine e destul de umflat, cam cum zici tu, cu maslina sau uneori nuca, dar e doar pe labie, nu se vede nimic mai sus.oricum e destul de deranjant, se simte tot timpul o presiune in zona, parca sta ceva sa plesneasca, mai ales daca ma asez sau stau pe vine
mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)
blanca000 spune:
Of fete ce va mai chinuiti voi ...vad ca eu nu am asa ceva..si am gasit pe net ca apare in situatii destul de rare..cum va gasit pe voi doua varicea asta nasoala?...
Parca maine dl dr vine in tara, nu?
s37 Eva Ilinca
Bubi mic poze...din burtica
Nunta noastra 2004
loremunteanu spune:
Asta este... Poate are grija Doamne Doamne si de noi si ajungem cu bine la capat si la nastere o sa fie ok...
Nu stiu programul dlui dr...
Loredana 27+ Eric-Mihai Roni-Cristian08.02.2007
atelierul meu
www.flickr.com/photos/9549359@N04/sets/72157600613153381/" target="_blank">lenjerii copilasi
blanca000 spune:
A venit dl doctor..dar sta pana joi. Am reusit sa ma programez chiar joi la dansul caci cine stie cand ne mai vedem ..poate nasc pana se intoarce el...dar totusi am si o programare in ziua imediat urmatoare cand se intoarce
Acum sa vedem ce noroc am..
s38 Eva Ilinca
Nunta noastra 2004
loremunteanu spune:
Blanca, teoretic, ar trebui sa mai stea o saptamana, poate chiar mai mult... Stai si tu cumintica zilele astea pana se intoarce. Eu pe Roni l-am nascut la 40 saptamani si 2 zile (cu declansare; dupa el, mai statea cateva zile); in sala de travaliu mai era o mamica, care avea 42saptamani (a nascut abia a doua zi, tot cu declansare)...
Ideea e ca poate sa vina si mai tarziu, la fel cum poate veni si mai devreme. Sa speram ca e dl dr in tara ca sa aiba el grija de voi.
A propos, am vazut pozele. Frumusete de burtica.
Adita, tu cate saptamani ai? Sa ne zici ce ti-a zis dl dr despre varice.
Loredana 27+ Eric-Mihai Roni-Cristian08.02.2007
atelierul meu
www.flickr.com/photos/9549359@N04/sets/72157600613153381/" target="_blank">lenjerii copilasi
dolcebaby spune:
Buna fetelor,
Va rog mult sa ma ajutati si pe mine cu ceva informatii despre preturi Sora mea urmeaza sa nasca prin cezariana sapt viitoare si nu prea stie cit se mai da. Dak stiti preturi va astept pe privat
In alta ordine de idei, sa stiti ca si eu am nascut cu Nayel, prin cezariana, acum 3 ani. Am fost si sunt in continuare foarte multumita de tot ce a facut omul asta pt mine L-am cunoscut in luna a 7 a de sarcina dupa ce schimbasem 5 ginecologi... e o poveste prea lunga.
VA pup si va doresc nastere usoara celor care urmati la rind iar fetelor care au nascut deja, recuperare grabnica si puiuti sanatosi si mincaciosi!!!
loremunteanu spune:
Blanca, ce faci? Cum esti?
Adita ce ti-a zis dr de varice? Tu cum te simti?
Dolcebaby, eu nu stiu preturi; astept sa nasca fetele dinaintea mea si atunci mai vad ce si cum.
Loredana 29+ Eric-Mihai Roni-Cristian08.02.2007
atelierul meu
adita spune:
Loredana, n-am ajuns, cand am sunat era dr in concediu, si sapt viitoare plecam noi
mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)
blanca000 spune:
Stie fata...vine duminica/maine (atunci vine in tara) iar de luni poate fi contactat. Eu il astept ca pe painea calda...iti imaginezi....
s40 Eva Ilinca
Nunta noastra 2004