Dr. Nayel - CF2 (18)
Raspunsuri - Pagina 10
blanca000 spune:
Am venit de la doctor...la 18:00 aveam programare si la 18:30 sunt acasa ....eeeeeee ce sa ii faci...cand am ajuns la cabinet nu am stat 3 minute ca dl dr a fost chemat de urgenta la spital, probabil de o pacienta care nastea. L-am inteles ce sa faci...caci si eu voi si pusa in postura in care sa il chem la cine stie ce ora..
Totusi mi-a facut o farte scurta ecografie ca sa stau eu linistita putin...a verificat caputul daca e crescut cum trebuie, daca avem circulara de cordon (si nu e ), a mai masurat maini,picioare si ne-a zis ca avem 813g si 25 sapt si 6 zile (eu am 25 sapt si 4 zile). Deci ok....ma rog atat cat e .
Sunt un pic dezamagita dar nu pot sa fiu suparata..se mai intampla. Saracul dl dr. a fugit din cabinet cu 2 banane intr-o mana repede sa ajunga la fata aia care parca o si vad cum intinde gatul la usa sa vada daca intra odata dr. ei . Sa ii dea DD nastere usoara...ce sa zic.
Deci vesti mari nu avem...data viitoare. Numai ca de data asta nu mai astept o luna pana la urm control ci dupa 01 mai ma prezint iarasi la cabinet.
Pai si TT si Dry Testul se fac numai corelate cu eco morfofetala de trim I..si nu trebuie depasite 24-48 ore..altfel trece timpul si rezulatele in functie de eco nu mai sunt concludente.
25+ Eva
Bubi mic poze...din burtica
Nunta noastra 2004
loremunteanu spune:
Imi pare rau ca nu a durat mai mult eco, dar macar ti-ai vazut puiuta... Pai si daca te duci pe 1 mai, nu ti-e ca-ti face numai control, cum am patit eu?
Asta stiam si eu de triplu si dry test ca se fac in maxim 48 ore de la ecografia morfologica. Pai mie de ce mi-a zis sa fac triplu, dupa vizita urmatoare (care e pe 27aprilie), daca ecografia am facut-o pe 30martie? Mi-o mai face el alte masuratori? Oricum, cand ma duc la el, o sa am 18saptamani, deci tarziu... Oricum nu prea am chef sa-l fac... Ma rog, mai vedem...
Loredana 16+ Roni-Cristian08.02.2007
alunelsialbinutza spune:
Neata!
Blanca felicitari pentru evolutie.
Se pere ca tu ai fetita iar eu si Loredana speram sa fie la fel. Eu inca mai sper, dar am un mare feeling ca e tot baietel ...
Multam de explicatii. Loredana, nici eu nu as vrea sa fac nici dry nici triplu, doar daca e nevoie. Ma rog, o sa imi spuna el daca e cazul. Pana atunci mai este.
Stresul meu cel mare este sa nu trebuiasca sa imi faca dinnou cerclaj, desi mi-a zis ca pana acum nu sunt semne ca ar trebui, dar mai vedem.
Alina mamica lui Bradut cel vesel si voinic (08.07.2004)
si 9+
poveste Bradut
bebe surpriza
blanca000 spune:
Buna fete,
Lorepai daca ma duc pe 4 sau 5 mai ii mai zic sa facem o noua ecografie caci la cea de ieri am fazut fugitiv..doar ce era mai important sau riscant zic eu..deci nu numai control. Plus ca pana acum dl dr. mi-a facut doar 2 controale pe masa in timpul sarcini. Cand face eco nu mai face si control.
Tu ai facut o eco de control pe 30.03 nu eco morfofetala. Trebuie sa te programezi la dr cu care el colaboreaza pt astfel de eco sau sa o faci in alta parte...apoi faci TT..si cu rezultatele mergi la el la control. Si vad ca ai 16 sapt..eu stiu ca aceasta eco se face intre sapt 12-14 tu ai cam depasit.
Daca mai ai nelamuriri intreaba-l direct, eu asa fac si imi raspunde la tot.
Alina asa e, avem fetita asta imi doresc..sper sa nu se mai schimbe caci stii si cu eco astea e sigur doar 99%...sa va dea si voua Dumnezeu ceea ce va doriti.
Si daca va fi nevoie sa faci cerclaj asta e..eu am o fata la odisee care are cerclaj si alearga ca "nebuna" peste tot .
Bafta la controale voastre..
25+ Eva
Nunta noastra 2004
alunelsialbinutza spune:
Multam!
Pai alearga, ca este profilactic probabil, asa cum a fost si la mine si nu are pb. Noi am avut voie si sa facem dragoste la o luna dupa ce l-am facut.
Nu este un capat de tara daca fac, doar ca un pic va trebui sa ma menajez la inceput si in ultimele 2 luni, ori eu nu prea am cum, ca in fiecare vineri si duminica fac singurica niste km buni cu masina, ca baietii mei stau la Dragasani, unde de altfel ma voi muta si eu dupa ce nasc
Ma bate un gand sa ma instalez diseara la spital sa fac controlul? Nu am pofta de mancare dar nu am nici greturi. Nu am luat decat 1kg. La Bradut am luat 5 kg in primele 3 luni.
si 9+
poveste Bradut
bebe surpriza
alunelsialbinutza spune:
Ma indoiesc ca a dat gres la echo Nayel, in ceea ce priveste sexul.
La baietei se mai poate sa dea gres ca se mai face confuzie cu cordonul ombilica, dar la fete... Stai linistita ca iti faci partenera de shoping sigur
si 9+
poveste Bradut
bebe surpriza
blanca000 spune:
Pai chestia e ca la el am facut ultima eco la sf de februarie cand mi-a zis ca e fetita dar ca totusi nu vede f bine....apoi am facut urm eco in martie pe 19.03 dar fiind cea morfofetala ma facut-o la Iosup care mi-a zis ca e fetita (am si o poza dar e ciudat ca in loc de pasa eu vad ceva lung...sau nu vad bine)...si eco scurta de ieri la Nayel unde nu a zabovit....asa ca eu zic totusi ca fetita avem .
Ideea e ca cine ma vede zice ca am burtik de baiat ca e tuguiata si eu ma ofuschez toata...
25+ Eva
Nunta noastra 2004
alunelsialbinutza spune:
N-are nici o legatura forma burtii, stai calma. Am doua prietene care arata beton si au avut niste burti tzuguiate ... amandoua au fetite.
E posibil chestia aia lunga pe care o vezi tu sa fie cordonul ombilical. Daca ti-a zis si Iosup ...
si 9+
poveste Bradut
bebe surpriza
blanca000 spune:
M-am programat pentru luni 4 mai la ora 14:00 in cabinetul din antiaeriana. Ne vedem pe acolo ?
25+ Eva
Nunta noastra 2004
alunelsialbinutza spune:
N-am nici o sansa sa ajung acolo. Poate data viitoare cand te programezi la cab din Dr. Taberei, o facem la pachet
si 9+
poveste Bradut
bebe surpriza