Euroclinic

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Val_ spune:

Elia m-am uitat si eu pe site-ul Medlife. Chestia cu plafon/interventie este valabila, daca am inteles eu bine, doar pentru asigurarile de grup. Pentru cele individuale care sunt doar de doua tipuri, plafonul este nelimitat.

Pe noi, asigurare Family Full Plan pt mine si fetita + Basic plan pentru sotul meu ne costa in jur de 380 euro/3 luni.

Cea basic a sotului este cam 30 de euro/luna. A mea este ~60 euro/luna si a fetitei ~30 euro/luna. De la 41 de ani prima de asigurare cred ca se dubleaza aproximativ.

Full plan presupune in plus numar nelimitat de consultatii, interventie chirurgicala majora in strainatae, cu acoperirea parca a 70% din costuri, numar nelimitat de solicitare serviciu ambulanta, rezerva VIP la Euroclinic si un numar mai mare de investigatii in cadrul controlului anual (dar asta chiar nu conteaza pentru ca daca mergi la un medic iti poate da orice alte analize in afara controlului anual).

Eu am fost si la clinica Anais.

Nu am aflat deocamdata cum este cu internarea copiilor la Gr. Alexandrescu. Oricum trebuie sa mai citesc, inca o data, contractul ca sa stiu despre ce discut.

Se pare ca i-a trecut supararea fetei care a scris topicul ca nu a mai dat nici un semn de viata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisac spune:

Eu am abonament basic la Euroclinic.

Desi mi s-a spus ca toate analizele sunt incluse, testarea HPV nu este inclusa. se face doar daca nu iese in regula testul Papanicolau si doar daca se obtine aprobare.

La fel se intampla si cu colposcopia.

De unde stiu care anume sunt medicii din sistmeul Medisystem, in afara celor de la Euroclinic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Val_ spune:

Nu exista asigurare/abonament nicaiesri in lume unde sa se recomande cu larghete investigatii/analize. Acuma important este sa respecte contractul, mai ales in situatii deosebite: interventie chirurgicala, internare etc.

Mie mi-au dat o carticica cu reteaua Medysistem impreuna cu contractul. Mai poti suna la centrul de coordonare, unde suni si in caz de urgenta, 9677. Acolo poti cere orice informatii.

Mergi la inceput